Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakan5408 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 302
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,877
Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010)

resimler harika
gelgezelim' Alıntı:
olsun ben onu özellikle herkez gittikten sonra yaptım sinana da yazmıştım, artık biz bu işi profosyonelce yapıyoruz gençlerin şevkini kırmayalım onlar bazı şeyleri öğrensinler diye sadece takip ediyoruz ama yapılabileceğinide gösteriyoruz amaç zevk almak daha çok çıkışlar olur öyle ince yerler değil daha zor parkurda görüşeceğiz önemli olan bu işe gönül verenleri toplayabilmek , ve genç arkadaşlar bu işi becerdiler ellerine sağlık...
gezi düper olmuş
serkan şen' Alıntı:
Geziye katılmayan arkadaşlar resimlerle avunduktan sonra muhabbet köşesine bekleriz.

topic: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44848.1640;topicseen
gezi süper olmuş hernekadar bedenimiz olmasada rumuhuz sizinleydi

Etiketler

gelmeyen arkadaşların hep ruhu geliyor birde kendileri gelse ;D ;D gelmeyenlere ceza yazdım bak haa erkan bilgin olsun ;)

hayırlı akşamlar sakarya.iznimi erken bitirdim ve ank.döndüm.birkaç foto da ben yollayacam.

birkaç resimde benden

DSCN9320.jpg

hamdi ağbi çok sağol, seni tanımak güzeldi. maşallah yesin be paşa

Geziye katılıp bol bol fotoğraf çeken arkadaşlar elinizde bulunan fotoğrafları buradan paylaşırsanız seviniriz.
Hep beraber eğleniriz... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR