Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakan5408 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 302
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,877
Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010)

hani başımdaki şapkayı çıkarttım Allah rızası için vitara parası dedik. yoksa çekmedinmi, yaktın beni gitti bizim vitara ;D ;D

Etiketler

bircanefe' Alıntı:
fiyatta anlasırız serkan:smiley:
zaten o donma tehlikesi atlattıgın gezideki fotograflara bayıldım...
hepinize ben tesekkür ederim istediğim gibi olmadı pek ama ilk gezi acemiliği diyelim..umarım daha zorlu parkurlarda daha keyifli fotograflarımızda olur...sinan54 hangi fotograf anlamadım:smiley:

Hocam fiyat işi zor , en iyisi sizin için ;güzel fotoğraflar çekebileceğiniz bir gezi daha düzenlemek...

Bir daha ki sefere o güzel fotoğrafların olduğu yaylalara gideceğiz inşallah...

bircanefe' Alıntı:
bak bak dedikodu almış yürümüş:smiley: fotograflar yanmıs arkadasşlar:smiley:
levent bey cok gecmiş olsun...ama krikonuzda gözü kalan arkadasların nazarımıdır acaba:smiley: şükür sağ salimsiniz..keske hiç olmasaymıs

Teşekkürler Bircan Hanım,

Arkadaşlar nazar etmemiştir heralde : ))
Fotolar harika tekrar teşekkürler...

bircanefe' Alıntı:
hahahhahha ne yapsa yeridir leylanın nede olsa ona göre düştü bana göre jipten attım onu:smiley: TAKDİR KAMUOYUNUN:smiley::smiley: ;D

Olayın En yakın şahidi benim.....
Leyla Hanım Düştü(rüldü)..... Bircan Hanımda arkasına bile bakmadan gazladı.....: ))))

levento' Alıntı:
Olayın En yakın şahidi benim.....
Leyla Hanım Düştü(rüldü)..... Bircan Hanımda arkasına bile bakmadan gazladı.....: ))))
;D ;D ;D ;D ;D Ben atladım atlarken düştüm levet bey doğrudur Bircanda arkasına bakmadan gitti ..Allah sizden razı olsun yolda bırakmadınız.. Bu arada çok geçmiş olsun levent bey..

akhanlı' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D Ben atladım atlarken düştüm levet bey doğrudur Bircanda arkasına bakmadan gitti ..Allah sizden razı olsun yolda bırakmadınız.. Bu arada çok geçmiş olsun levent bey..

Teşekkürler Leyla hanım,
bu arada cesurca bir atlamaydı tebrikler : ))

bircanefe' Alıntı:
bende fotograflarda bittik arkadaslar..umarım begenmişsinizdir...bu güzel organizasyon için başta hakan arkadasım ve leylaya sonrada katılan dostluğunu bizden esirgemeyen tüm katılımcılara cok tesekkürler...baska organizasyonlardada görüsmek dileğiyle...umarım bu gezi sadece bir baslangıc olur...
ellerinize sağlık teşekürler resimler çok güzel çıkmışlar,,,
tabi bu arada biraz kırmızılık bana yakışıyor herhalde(resimler yanmamışlar gördük demekki kriko konusunda benim suçum yokmuş bu arada hemen yazayım dedim).. yaştandır herhalde kızarmak diye avutuyorum kendimi
saygılar

Son çıkışını fotoğraflayamadık ama .

tango' Alıntı:
Son çıkışını fotoğraflayamadık ama .
olsun ben onu özellikle herkez gittikten sonra yaptım sinana da yazmıştım, artık biz bu işi profosyonelce yapıyoruz gençlerin şevkini kırmayalım onlar bazı şeyleri öğrensinler diye sadece takip ediyoruz ama yapılabileceğinide gösteriyoruz amaç zevk almak daha çok çıkışlar olur öyle ince yerler değil daha zor parkurda görüşeceğiz önemli olan bu işe gönül verenleri toplayabilmek , ve genç arkadaşlar bu işi becerdiler ellerine sağlık...

Geziye katılmayan arkadaşlar resimlerle avunduktan sonra muhabbet köşesine bekleriz.

topic: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44848.1640;topicseen

Mustafa ve Tanju Abi bir daha ki gezi Hendek tarafına düşünüyoruz. Derin çamur etaplarından oluşan zorlu 5 Yayla geçişi ustalarında dişine göre.... ;)
Ama biraz daha zaman var oralar şimdi kar altında biraz havalar ısınsın...

ha bu arada bizim soğucak-kuzuyaylası-kartepe rövanşımızda var unutma serkan

öyle bir yerde yaşıyoruzki heryer dogal güzelikle dolu.yaylalarımız göllerimimz ormanlarımız ırmaklarımız.ne kadar şükretsek azdır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR