Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakan5408 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 302
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,880
Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010)

sıcak soğuk farketmez artık kardeşim bu saatten sonra sandalye ile bütünkeştim dün o kadar aktivite bugün bi düntya radyasyon yokmu bunun bi ortası:smiley:

ofroad2 044.jpg

ofroad2 052.jpg

ofroad2 053.jpg

ofroad2 055.jpg

ofroad2 056.jpg

Etiketler

bircanefe' Alıntı:
oldumu fatih şimdi biz mesai sonrası burda pc basında dirsek çürütelim siz cay sefası yapın:smiley:
en azından davet ettim pc vardı yanımızda orada çay içerkende resim yükleyebilirdik. :D :D ben o gece yükledim fotoları.sıcagı sıcagına 60 fotoyu yapıştırdım.küçültme işi ugraştırıyo biraz şuan çektiginiz eziyeti düşünemiyorum.ellerinize saglık ;) :D :D

bende fotograflarda bittik arkadaslar..umarım begenmişsinizdir...bu güzel organizasyon için başta hakan arkadasım ve leylaya sonrada katılan dostluğunu bizden esirgemeyen tüm katılımcılara cok tesekkürler...baska organizasyonlardada görüsmek dileğiyle...umarım bu gezi sadece bir baslangıc olur...

hakan5408' Alıntı:
Adaşım süpersin ben senin gibi zıplasaydım O karede olmazdım sizde süpersiniz ablamın eline sağlık her ikisinede
adaşım daha 50 lık yapmıştım düsünsene 70 lık yapınca neolur bana . ;D
fatih81_81' Alıntı:
kanka naaptın sen yaaa :D :D :D resmen yerçekimine karşı koymuşsun.
kanka yer çakimi nedir ya nasa benim peşimde . ;) ;D
bircanefe' Alıntı:
sıcak soğuk farketmez artık kardeşim bu saatten sonra sandalye ile bütünkeştim dün o kadar aktivite bugün bi düntya radyasyon yokmu bunun bi ortası:smiley:
dr hocam yaparız buluruz bir ortasınıda radyasyon olayını paylaşıyoruz bir an bile resimlerini bırakmadan bekledim keşke sende arada bi cekseydin benimgibi radyasyon savar aslan sütü yerçekiminide ortadan kaldırıyor hafif hafif uçuyosun bak resimdede çıkmış .ellerine gözlerine sağlık. ;) :D ;D

bircanefe' Alıntı:
bende fotograflarda bittik arkadaslar..umarım begenmişsinizdir...bu güzel organizasyon için başta hakan arkadasım ve leylaya sonrada katılan dostluğunu bizden esirgemeyen tüm katılımcılara cok tesekkürler...baska organizasyonlardada görüsmek dileğiyle...umarım bu gezi sadece bir baslangıc olur...
ellerinize sağlık.büyük emek verdiniz fotolar için çekmesi ayrı siteye yüklemesi ayrı bir emek.tekrar teşekkürler......

Baran 54' Alıntı:
adaşım daha 50 lık yapmıştım düsünsene 70 lık yapınca neolur bana . ;Dkanka yer çakimi nedir ya nasa benim peşimde . ;) ;Ddr hocam yaparız buluruz bir ortasınıda radyasyon olayını paylaşıyoruz bir an bile resimlerini bırakmadan bekledim keşke sende arada bi cekseydin benimgibi radyasyon savar aslan sütü yerçekiminide ortadan kaldırıyor hafif hafif uçuyosun bak resimdede çıkmış .ellerine gözlerine sağlık. ;) :D ;D
Adaş nasayla anlaştımiki 5 adet 100 lük aslan sütü gönderdim o iş tamam artık yerçekimine ihtiyaç yokmuş iyi akşamlar

hakan5408' Alıntı:
Adaş nasayla anlaştımiki 5 adet 100 lük aslan sütü gönderdim o iş tamam artık yerçekimine ihtiyaç yokmuş iyi akşamlar
hakanım cözdün sende işi 5 kıloya tamam iş .beni guldurdun ya orda olan konuyu inceleyen herkez gülsün ihşallah . ;D şimdi resimleri kaydetcem biraz daha işim var sonra muhabbette görüşürüz. ;)

Değerli arkadaşlar gelen mesaj dolayısıyla artık gözlerim yoruldu eminin sizinkide öyledir katılan tüm arkadaşlara saygılar teşekkürler katılmak isteyipte gelemeyen arkadaşlarda bir dahaki sefere hep beraber olmak dileğiyle
öncelikli olarak sayın coo pilotum Dr.Bircan yarıcı Gurubumuzun kaza zede ablası :D :D :D Leyla ablam ve Kardeşim murat çetin ve ismini s
ayamadığım tüm arkadaşlara teşekkür ederim .
arkadaşlar bunu saymıyoruzzz

ah bircan hanım hani benim asıl fotoğraf ben onun sayesin de vitara alacaktım :'( :'(

Bircan Hanım bu gezi kadar bu gezide paylaşılan herşeyin ölümsüzleştirilmeside önemliydi bu zor işi de siz gerçekleştirdiniz.Emeğiniz ve katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz.Görülen o ki off road gezilerimiz bundan sonra daha da keyifli olacak.Tekrar teşekkürler....

5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suç işlemiş sayılırmıyım acaba;buradan kopyalayacağım fotoğraflar var.Bircan Hanım Telif istemezsiniz herhalde değil mi? :D :D :D

Bircan hanım ellerinize emeğinize sağlık.Birdahaki sefere görüşmek dileğiyle.biz hep burdayız....

fiyatta anlasırız serkan:smiley:
zaten o donma tehlikesi atlattıgın gezideki fotograflara bayıldım...
hepinize ben tesekkür ederim istediğim gibi olmadı pek ama ilk gezi acemiliği diyelim..umarım daha zorlu parkurlarda daha keyifli fotograflarımızda olur...
sinan54' Alıntı:
ah bircan hanım hani benim asıl fotoğraf ben onun sayesin de vitara alacaktım :'( :'(
sinan54 hangi fotograf anlamadım:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR