en azından davet ettim pc vardı yanımızda orada çay içerkende resim yükleyebilirdik.bircanefe' Alıntı:oldumu fatih şimdi biz mesai sonrası burda pc basında dirsek çürütelim siz cay sefası yapın![]()
adaşım daha 50 lık yapmıştım düsünsene 70 lık yapınca neolur bana . ;Dhakan5408' Alıntı:Adaşım süpersin ben senin gibi zıplasaydım O karede olmazdım sizde süpersiniz ablamın eline sağlık her ikisinede
kanka yer çakimi nedir ya nasa benim peşimde .fatih81_81' Alıntı:kanka naaptın sen yaaa![]()
![]()
resmen yerçekimine karşı koymuşsun.
dr hocam yaparız buluruz bir ortasınıda radyasyon olayını paylaşıyoruz bir an bile resimlerini bırakmadan bekledim keşke sende arada bi cekseydin benimgibi radyasyon savar aslan sütü yerçekiminide ortadan kaldırıyor hafif hafif uçuyosun bak resimdede çıkmış .ellerine gözlerine sağlık.bircanefe' Alıntı:sıcak soğuk farketmez artık kardeşim bu saatten sonra sandalye ile bütünkeştim dün o kadar aktivite bugün bi düntya radyasyon yokmu bunun bi ortası![]()
ellerinize sağlık.büyük emek verdiniz fotolar için çekmesi ayrı siteye yüklemesi ayrı bir emek.tekrar teşekkürler......bircanefe' Alıntı:bende fotograflarda bittik arkadaslar..umarım begenmişsinizdir...bu güzel organizasyon için başta hakan arkadasım ve leylaya sonrada katılan dostluğunu bizden esirgemeyen tüm katılımcılara cok tesekkürler...baska organizasyonlardada görüsmek dileğiyle...umarım bu gezi sadece bir baslangıc olur...
Adaş nasayla anlaştımiki 5 adet 100 lük aslan sütü gönderdim o iş tamam artık yerçekimine ihtiyaç yokmuş iyi akşamlarBaran 54' Alıntı:adaşım daha 50 lık yapmıştım düsünsene 70 lık yapınca neolur bana . ;Dkanka yer çakimi nedir ya nasa benim peşimde .;Ddr hocam yaparız buluruz bir ortasınıda radyasyon olayını paylaşıyoruz bir an bile resimlerini bırakmadan bekledim keşke sende arada bi cekseydin benimgibi radyasyon savar aslan sütü yerçekiminide ortadan kaldırıyor hafif hafif uçuyosun bak resimdede çıkmış .ellerine gözlerine sağlık.
![]()
;D
hakanım cözdün sende işi 5 kıloya tamam iş .beni guldurdun ya orda olan konuyu inceleyen herkez gülsün ihşallah . ;D şimdi resimleri kaydetcem biraz daha işim var sonra muhabbette görüşürüz.hakan5408' Alıntı:Adaş nasayla anlaştımiki 5 adet 100 lük aslan sütü gönderdim o iş tamam artık yerçekimine ihtiyaç yokmuş iyi akşamlar
günaydın efelerin efesibircanefe' Alıntı:bu ne hız yahuserkan bey ekipte olduğu gibi liderliği aldı gidiyor
biz daha pc ye atamadık fotografları
![]()
sinan54 hangi fotograf anlamadımsinan54' Alıntı:ah bircan hanım hani benim asıl fotoğraf ben onun sayesin de vitara alacaktım :'( :'(