Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 350,503
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

bağlanmaaaaaaz!! sonuca bağlanırsa biz biteriz. Yaşama sevincimiz bizim LPG değerleri. Gündemde tutmak için sloganlar buluyoruz o kadar. Yoksa sonuca bağlamak değil maksat. Tövbe haşa... ;D

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
bağlanmaaaaaaz!! sonuca bağlanırsa biz biteriz. Yaşama sevincimiz bizim LPG değerleri. Gündemde tutmak için sloganlar buluyoruz o kadar. Yoksa sonuca bağlamak değil maksat. Tövbe haşa... ;D
aynen öyle bana bir adam çıkp diyecek ...........bu şehir içi.... bu şehir dışı,,,, buda ülkeler arası ,,,,, bu değerler verildiği gün tamam derim lpg olayı bitmiştir ;D ;D ;D

o zaman işini kolaylaştırayım, benim aracım KITALAR ARASI 20 lt/100 km lpg yakar

festivale gelecek arkadaşlar

dana 44
dana 35

dif korumaları getiricem yanımda bilginize..
ayrıca zj için 2'' yükseltmede olacak isteyenlerin bilgisine..
port bagaj isteyen arkadaşlar oldu taşıması zor olacağından belki bir tane getirebilirim taşıma sorununu çözersem..

alpaslanepli' Alıntı:
oooo ulanım sayınım beyim ayhanım hoş geldin bea.... gözüm yollarda kaldı. Bu psikopat ishaks online oluyor 5 dakika sonra kayboluyor. Büyümü yapıyor ne yapıyor belli değil. İnsan tedirgin oluyor.. Sinsimidir nedir.. ;D
ayhanbursa' Alıntı:
sen ishaks la aranı sıcak tut bak mesaj sayısıda yükselmiş yakında o zirvee .. ;D ;D
Alpaslan bey niçin öyle söylüyorsunuz, Bakın beni henüz tanımıyorsunuz, aslında çok iyi biriyimdir .Festivalde bunu göreceksiniz, hemen sizin yanınıza çadır kuracağım. Sizi bulabilmek gibi bir endişemde yok . Nasılsa tek kırmızı Cherokee sizinki. Aslında Ayhan beyin gelmeyeceğini öğrenince çok üzüldüm, bende gelmemeye kara verdim ,FAKAT DAHA SONRA AYHAN BEY BANA öZELDEN Alpaslan sizi çok sevmiş ama baştan sert çıktığı için söyleyemiyor diye mesaj atınca tekrar katılmaya karar verdim. Sizinle tanışmayı çok istiyorum. ;) :D

Ayhan bey Siz muhtemelen benim geleceğimi duyduğunuz için gelmiyorsunuz . Oysa ben sizinlede tanışmayı çok istemiştim Demek Alpaslan bey doğru söylüyormuş. :( ;) :D

ishaks' Alıntı:
Alpaslan bey niçin öyle söylüyorsunuz, Bakın beni henüz tanımıyorsunuz, aslında çok iyi biriyimdir .Festivalde bunu göreceksiniz, hemen sizin yanınıza çadır kuracağım. Sizi bulabilmek gibi bir endişemde yok . Nasılsa tek kırmızı Cherokee sizinki. Aslında Ayhan beyin gelmeyeceğini öğrenince çok üzüldüm, bende gelmemeye kara verdim ,FAKAT DAHA SONRA AYHAN BEY BANA öZELDEN Alpaslan sizi çok sevmiş ama baştan sert çıktığı için söyleyemiyor diye mesaj atınca tekrar katılmaya karar verdim. Sizinle tanışmayı çok istiyorum. ;) :D

Ayhan bey Siz muhtemelen benim geleceğimi duyduğunuz için gelmiyorsunuz . Oysa ben sizinlede tanışmayı çok istemiştim Demek Alpaslan bey doğru söylüyormuş. :( ;) :D

Bu neya. Geceyarısı kuşağı gibi. Hastamısın arkadaşım sen. Benim yanıma çadır kuracakmış falan. Ben huzura gidiyorum oraya. Bi tarafımı kollama korkusu çekerek çadırda uyumaya değil. Tamam tanışırız eyvallah. Ama bi dur hele. Hem benim bir ekibim var kafama göre. Kaç tane çadır olacağız orada. Kendi kendine karar verme.

Bak Ayhan bey gelmiyor. Benim başka arkadaşlarım olacak orada. Ama Ayhan bey mahsun kalacak boynu bükük kalacak. Siz bir büyüklük yapında festival yerine Bursa'ya gidin ve Ayhan beyi yalnız bırakmayın ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bu neya. Geceyarısı kuşağı gibi. Hastamısın arkadaşım sen. Benim yanıma çadır kuracakmış falan. Ben huzura gidiyorum oraya. Bi tarafımı kollama korkusu çekerek çadırda uyumaya değil. Tamam tanışırız eyvallah. Ama bi dur hele. Hem benim bir ekibim var kafama göre. Kaç tane çadır olacağız orada. Kendi kendine karar verme.

Bak Ayhan bey gelmiyor. Benim başka arkadaşlarım olacak orada. Ama Ayhan bey mahsun kalacak boynu bükük kalacak. Siz bir büyüklük yapında festival yerine Bursa'ya gidin ve Ayhan beyi yalnız bırakmayın ;D
Olurmu Alpaslan bey . Ben kaç gündür bu kampı bekliyorum, Bursaya daha sonra gideceğim de kalacak yer yok. :smiley:

ndoganci' Alıntı:
alp

gel ben seni götüreyim ama geri getiremem pazar günü ankaraya gideceğim

Babacım nasipse ben geliyorum zaten aracımla. Ama araç bir sebeple yetişmezse ki yetişecek inşallah gelmemeyi tercih edeceğim. Çünkü eşimle gitme kararı aldık. Şimdi elde dünya kadar eşya başka biriyle hem bize hem gittiğimiz kişiye yazık..
Ama tek olsaydım ve araçsız olsaydım herkese uyardım. Hatta oradan seninle Ankara'ya bile geçerdim ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR