B u havada artik idare edicekler yapay mapayndoganci' Alıntı:delikanlıyı bozmazmı yapay şeyler?
Patron hangi arabayla geliyosunuzndoganci' Alıntı:tabi canım, bir yerden başlamaları lazım...
...işin görülsün depoda üç dört tane falan var bir tane şanzuman ..bir tane defransiyel ..bide şaft gönderdim kargo ile eline ulaştımı ayıptır sormak ama merak ettimmm ;D ;Dalpaslanepli' Alıntı:Aha fredy'nin kabusu 16 geldi... ;D
sen ishaks la aranı sıcak tut bak mesaj sayısıda yükselmiş yakında o zirvee .. ;D ;Dishaks' Alıntı:Yaşasın!! ;D
ayhanbursa' Alıntı:sen ishaks la aranı sıcak tut bak mesaj sayısıda yükselmiş yakında o zirvee .. ;D ;D
alpaslanepli' Alıntı:Yok abi sıcak mıcak tutamam aramı ben ishaks'le. Çözemediğim adamla işim olmaz. Tedirgin olurum. İnmidir cinmidir belli değil. Avatarında da meymenet yok zaten. İstemem.. O zirve olduğu gün ben üyeliğimi iptal eder yeni isimle anakamptan tekrar başlarım. Tanışma köşesinede yazarım ben istanbuldan alpaslan. Ayhan beyin tavsiyesi ile katılıyorum. İkinci mesaj olarakta hemen konu açarım. ZJ aldım yardım edin? üçüncü mesaj LPG'de ne yakar bu ZJ'ler? ;D
ufukozkan' Alıntı:
LPG Dedinde sonuc olarak ne yakiyo hala netlesmedi
bu hep sabit ve geçerli bir değer artık bizim için ;Dalpaslanepli' Alıntı:Abi bu sorunun cevaplarından şu sıra en popüler olanı şu.
Şehir içi 350 ise şehir içi 650...(yazım hatası yok.) ;D
video ve fotograf makinelerini hazirlayayim Dizi gibi cekim yapalimndoganci' Alıntı:defender tabiki
abi sende çözdün beniiii eksik olma ;D ;Dufukozkan' Alıntı:
LPG Dedinde sonuc olarak ne yakiyo hala netlesmedi
Sonuca baglanmisayhanbursa' Alıntı:bu hep sabit ve geçerli bir değer artık bizim için ;D