Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 350,462

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ustam (Nascar JEEP servis) Tiribünün bittiğini, eksik parçanında kalmadığını söyledi bugün. İnşallah yetiştireceğiz dedi. Umarım orada kendi aracımla olacağım.

alpaslanepli' Alıntı:
Ustam (Nascar JEEP servis) Tiribünün bittiğini, eksik parçanında kalmadığını söyledi bugün. İnşallah yetiştireceğiz dedi. Umarım orada kendi aracımla olacağım.
Bu gun persembe daha cok vakit var

3 5 nöbeti gene benim.... :smiley:
İşim yoktu, Erken geldim... :smiley:

eksperoto' Alıntı:
bendeki 96-97 v8 motorun şanzımanıydı

ben sana komple şanzımanı veriridim o fiyata
Daha iyi. Ve de bence uyar.... Bağlandığ yer aynı nasılsa... 96' ya kadar 46 veya 42 RH, hidrolik şanzman... 96 sonrası RE kodlu, elektronik...

alpaslanepli' Alıntı:
Abi festivale kaldı 3 gün.. Ekonominin yanında zamanlada derdim var. Bu sebeple çok güvendiğim ustama beni maddi yöndende kollayacağından emin olduğumdan. Bugün gerekli parçalrın tamamını almasını söyledim. 1 aydır hazırlık yapıpta ailemide götüreceğim bir gezyi iptal etmek istemiyorum. Ankara'da belkide daha ekonomik bir çözüm bulacağız ama gel gelelim kesin olarak festivale yetiştirebilecek vakit kalmayacak.

Ama alakanız bahtiyar etti. Teşekkür ederim.

Dün bi saat konuştuk telde bunu. Ankara de, hemen çözeyim....

duman' Alıntı:
nöbete erken gelen çayı demler
Suyu koymuştum zaten,
Elime mi yapışıcak, artı tabi demlicem de....

Apartman çocuğuyum ben, lütfensiz, teşekkürsüz zor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR