Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,865
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ilkakdeniz' Alıntı:
bunu birde 107 kilonun altında kalınca di baaaa olur mu caNNım ;D
ben bildiğimden vaz geçmem arkadaşım senin içnde bir şey söyletmem yanlız bak bakalım bu gün bişey demişiz mi geçmişe bakma bu gün başladık dememeye ;D ;D ;D

Etiketler

ayhanbursa' Alıntı:
ben bildiğimden vaz geçmem arkadaşım senin içnde bir şey söyletmem yanlız bak bakalım bu gün bişey demişiz mi geçmişe bakma bu gün başladık dememeye ;D ;D ;D

ayhan sen bir ölüsün desem ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ya kullanmasana arkadaşım şu caNNım ı yaaaaa.... ;D (smile yok sen görmek istediğin gibi görüyorsun)

gel de benden telif hakkı al ;D
nasılsa geleceksin
iki kamera ayarlatıyorum arkadaşlara
ümüğünü sıkarken değişik açılarıdan yakalasınlar diye ;D

http://www.sahibinden.com/kredi_kartina_12_ay_taksstle_jepp-54WQQaXQQ14497363WQQpXQQdisplayitem

Alparslan abi bu çok güzel yaaa

ayhanbursa' Alıntı:
geldedem gelemessin ee ben salak değilim kendi ayağımla oralara gelmem ozaman hala yaşıyorummmm ;D

yok yok olacaksın önümüzdeki ay içerisinde bursaya gelicem
ciddi ;)

ilkakdeniz' Alıntı:
ayhan sen bir ölüsün desem ;D
ilkakdeniz' Alıntı:
nasılsa geleceksin
hep kaba kuvvet hep nerye kadar arkadaşım tamam öyle kaba saba gözüküyorsun konuşuyorsun ama içnde senin bir incelik var mutlaka ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
nasılsa geleceksin

Senden ne alacam be telif hakkı.. Mahkemeden aldım. Senide süründürecem mahkemelerde kullanıyorsun diye. Noter çağırdım eve. Sayfanın fotosunu çekip zabıt tutuyor şu an... Mahkemeyide Bursa'da açacağım. Her davada seni Bursa'ya getirttireceğim. ;D

Edirne'yede avcunu yalarsın ne tek gelcem manyakmıyım. Deniz arkadaşımız ve Ayhan arkadaşımız eşlik ederse geleceğim. Gelmezlerse transit Çanakkale.. Cümle içindeki Transit Ford değil ona göre ;D

JAMES BROWN' Alıntı:
Ayhan ağabey büyüklerim kkonuşurken araya girmeyeyim dedim.Hoşbulduk :D
yok konuşma okadar önemli değil konuştuk ama boşa konuşmuşuz dimi alpaslan bey

JAMES BROWN' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/kredi_kartina_12_ay_taksstle_jepp-54WQQaXQQ14497363WQQpXQQdisplayitem

Alparslan abi bu çok güzel yaaa

Ya bırak Oktay'ım 4000 cc JEEP'mi olurmuş? boşver gitsin... Kesmez seni. Baştan keser. Sonra pişman olursun. V8 V8 V8 olmazsa olmaz....

ben burada daha fazla kalamam deniz bey gelince gene gelirim alpaslan ve oktay bey görüşürz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,824
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri