Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,873

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhanbursa' Alıntı:
benim bildiğim kayıkçı gelir ikinizide ... ben böyle sohbete devam edemem lütfen sizde kendinize gelin silkelenin insan olun ve kayıkçı içnde bu bile kaba deniz arkadaşımız içnde böyle konuşmayın :mad: ;D ;D ;D ;D ;D

yok yok anlamıyorsun değil mi? İnanmak istemiyorsun. 12 metre de yok. Motorda yok. JEEP'te gidici diyorum. Burada tek zengin İbraaam diyorum. Ona asıl diyorum. Bak alacak kayıkçının son varlığı olan JEEP'ide... Yanlış ata oynuyorsun. Alooo...

alpaslanepli' Alıntı:
Heee kabahatli biziz yani. Biz eşeğiz yanlış anladık dimi.. Git bir daha oku yazdığını bakalım...
alpaslan sen bana demiştin bu adamı muhatap almıyalım diye haklıymışsın bak deniz arkadaş içn bile nasıl kötü şeyler yazıyor mesafe mi koyalım ne yapalım ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
arkadaşım en azından sen gibi jeep topice suzuki için çözüm yazmadım ben saygılı ol biraz markaya ;D
ben dedikten sonra da adama bu konuyu suzki bölümünde acsanız iyi olur demen mi öldürdün beni ;D

ha ha öyle mi demiş çakal. Kaçırmışım tüh.. Girmiyorum teknik sayfalara artık ya. Kaçırıyorum malzemeleri ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
arkadaşım en azından sen gibi jeep topice suzuki için çözüm yazmadım ben saygılı ol biraz markaya ;D
ben dedikten sonra da adama bu konuyu suzki bölümünde acsanız iyi olur demen mi öldürdün beni ;D
.terbiyesiz seviyesiz adam mesajlarımı mı takip ediyorsun tövbe tövbeee :mad:

ayhanbursa' Alıntı:
benim bildiğim kayıkçı gelir ikinizide ... ben böyle sohbete devam edemem lütfen sizde kendinize gelin silkelenin insan olun ve kayıkçı içnde bu bile kaba deniz arkadaşımız içnde böyle konuşmayın :mad: ;D ;D ;D ;D ;D

sen harbi safsın ;D
6 ford var hesapladım satsam 15 xj alıyorum ;D

alpaslanepli' Alıntı:
ha ha öyle mi demiş çakal. Kaçırmışım tüh.. Girmiyorum teknik sayfalara artık ya. Kaçırıyorum malzemeleri ;D
yatacak yeriniz yok siznnnn :mad:

ayhanbursa' Alıntı:
alpaslan sen bana demiştin bu adamı muhatap almıyalım diye haklıymışsın bak deniz arkadaş içn bile nasıl kötü şeyler yazıyor mesafe mi koyalım ne yapalım ;D

Evet yaa. Hiç ayarı yok bunun kıymetli bir arkadaşımız için neler söylüyor baksana. Adam kızsa girmese bir daha siteye ne olacak. Kıymetli bir değeri kaybetmiş olacağız. Kim için ayarsız bir herif için.. Dikkatli olalım biraz lütfen ama ;D ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.terbiyesiz seviyesiz adam mesajlarımı mı takip ediyorsun tövbe tövbeee :mad:

ne yapalım senin siteye şirin ve sorumlu görünme çabalarını takip ediyorum
dehşet ve ibretle ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
sen harbi safsın ;D
6 ford var hesapladım satsam 15 xj alıyorum ;D
.arkadaşım sen hala anlamadınmı kayıkçıyı ben insanlığı içn seviyorum yatından katından bana ne senin 6 ford un olmuş da ne olmuş git bir günah çıkar bakayım sen çok böbürlenmişsin...hem tekrar diyorum kayıkçıya bişey demeyin ülennn...kayıkçı inşallah bu yazdığımı okurda ötekileri es geçer. ;D ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
ne yapalım senin siteye şirin ve sorumlu görünme çabalarını takip ediyorum
dehşet ve ibretle ;D

Lütfen arkadaşım. Toplumsalsorumluluk adına kendine rol biçmiş bir arkadaşımızdır sayın Bursa.. Üstelik imlaya bile dikkat ediyor artık. Sigarayı bırakmış gibi stresle yazıyor. Ne için? Sorumluluk anlayışı için.. Takdir et biraz. Takdir edemiyorsanda saygı duy ve sus ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
ayhan senden numara olmaz valla ;D
bak 15 diyorum XJ diyorum ;D
tamam gel 15 ver xj senin arkadaşım hayrını gör amannnn malı isteyene vericen güle güle kullan ;D ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
ayhan senden numara olmaz valla ;D
bak 15 diyorum XJ diyorum ;D

Gelme yeme İbraam. Benim malda mülkte gözüm yok profili çekerek seni etkilemeye çalışıyor. Ters psikoloji yapıyor. Hey Allah'ım ya hepsi saf bunların. Arkalarını ben mi kollayacağım hep yaa ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri