Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,873
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Gelme yeme İbraam. Benim malda mülkte gözüm yok profili çekerek seni etkilemeye çalışıyor. Ters psikoloji yapıyor. Hey Allah'ım ya hepsi saf bunların. Arkalarını ben mi kollayacağım hep yaa ;D

almam onun XJ yi peynir tenekesinden lift kit, kuzu postundan döşeme, ayarsız bir de lpg
;D

saf mıyım ben ;D

Etiketler

ilkakdeniz' Alıntı:
almam onun XJ yi peynir tenekesinden lift kit, kuzu postundan döşeme, ayarsız bir de lpg
;D

saf mıyım ben ;D
bütün yapacağın masrafları düştüm arkadaşım

ilkakdeniz' Alıntı:
;D

saf mıyım ben ;D

İbraaam safmısın bilemem ama biraz acemisin. Sana hiç özel mesaj atan olmadımı daha. Bak yukarda mesajlarım bölümü var. Ve seninkinin yanında muhtemelen rakam var. Buda sana özel mesaj var demektir. Bir baksana aRRRkadaşım. Sana az evvel Ayhan'ın bana özelden attığı mesajları kopyaladım ;D ;D ;D

Ha ha ikiside sustu iyi mi ;D İbraaam şimdi nerde lan diye aranıyor. Bursalıda neyi yolladıki yaaa. Ne demişimki diyor... ;D

Yok bişey yok. Normale dönün ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
dönecem ilk acemilik mesajlarına ki sen yapıyorsun bunu bir alıntı yaparım ..bir ara gene sana araç satalımdemişler sen ....bakalım bir bakalım gibi geçiştirmişsin ford çu seniii ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ha ha ikiside sustu iyi mi ;D İbraaam şimdi nerde lan diye aranıyor. Bursalıda neyi yolladıki yaaa. Ne demişimki diyor... ;D

Yok bişey yok. Normale dönün ;D
bursalı öpsün seni ayhan arkadaşım ayhan ben sana ist li diyommu herkese lakap takıyonnn :mad: ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
dönecem ilk acemilik mesajlarına ki sen yapıyorsun bunu bir alıntı yaparım ..bir ara gene sana araç satalımdemişler sen ....bakalım bir bakalım gibi geçiştirmişsin ford çu seniii ;D ;D

saf seni okudun tam oku
ilkini zj sevmem dedim geçiştirdim
okudugun ikinci denemesi ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
saf seni okudun tam oku
ilkini zj sevmem dedim geçiştirdim
okudugun ikinci denemesi ;D
tamam böyle de canımı ye yüzüme saf de deli de ama konuyu unuttum sanma alpaslan olsun kayıkçı dedğin deniz arkadaş olsun yada hiç tanımadığımız biri olsun lütfen kendi yokken bir daha o kişyi çekiştirme ben bunu tekrar dile getirmek istedim lütfen lütfen konuya konu yoksa konu sahibine saygı... ;)..............deniz seni seviyoruz ben ve alpaslan. ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
tamam böyle de canımı ye yüzüme saf de deli de ama konuyu unuttum sanma alpaslan olsun kayıkçı dedğin deniz arkadaş olsun yada hiç tanımadığımız biri olsun lütfen kendi yokken bir daha o kişyi çekiştirme ben bunu tekrar dile getirmek istedim lütfen lütfen konuya konu yoksa konu sahibine saygı... ;)..............deniz seni seviyoruz ben ve alpaslan. ;D ;D

lan yürü manyaaakk ;D

ayhanbursa' Alıntı:

Ayhan beycim iyiki konuyu kaynatmadın tekrar gündeme getirdin. Açıkcası deminden beri yazmıyorum. Niye? Çünkü tadım kaçtı. Şimdi burada biri varken ona sataşmaya eyvallah. Hepimiz yapıyoruz. Çünkü muhatabımız karşımızda ve cevap hakkını kullanır. Ama bu İbo'nun yaptığı ayıp. Şimdi Deniz arkadaşımız girse siteye ve okumasa geçmiş sayfaları çok geçmiş diyerek üşense.. Ne olacak.?.. Ne olacak? soruyorum... Birazcık dikkatli olalım. Olmayan arkadaşların arkasından bol keseden atmayalım. Lütfen.. (smile yok)

evet teşhis doğru geçmiş okumasa deniz arkadaş gelip ibrahim nasılsın diyecek bu arkadaşta arkadaş kısmı alışkanlık sadece ..diyecek sağol sen nasılsın ama evveliyat hep orada kalacak....he bide böyle deyince manyak oluyoruzz.

daha da ben gidiyorum o zaman nissan sayfasın

lan bu arada hanım evden kovmuş diye arkamdan sallamadınız mı (smiley var ama size yok )

ilkakdeniz' Alıntı:
daha da ben gidiyorum o zaman nissan sayfasın

lan bu arada hanım evden kovmuş diye arkamdan sallamadınız mı (smiley var ama size yok )
o o gündü arkadaşım tepkini koysaydın şimdimi aklın başına geldi ;D.azbi laf söyleyincede ben gidiyom 107 kilo ama.ince yapılı duygulu ;D

ayhanbursa' Alıntı:
o o gündü arkadaşım tepkini koysaydın şimdimi aklın başına geldi ;D.azbi laf söyleyincede ben gidiyom 107 kilo ama.ince yapılı duygulu ;D

bunu birde 107 kilonun altında kalınca di baaaa olur mu caNNım ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri