Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,865
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Senden ne alacam be telif hakkı.. Mahkemeden aldım. Senide süründürecem mahkemelerde kullanıyorsun diye. Noter çağırdım eve. Sayfanın fotosunu çekip zabıt tutuyor şu an... Mahkemeyide Bursa'da açacağım. Her davada seni Bursa'ya getirttireceğim. ;D

Edirne'yede avcunu yalarsın ne tek gelcem manyakmıyım. Deniz arkadaşımız ve Ayhan arkadaşımız eşlik ederse geleceğim. Gelmezlerse transit Çanakkale.. Cümle içindeki Transit Ford değil ona göre ;D

uyanık cok biliyon demi kanunları ikamet dışında açamazsın biiirrrr
suçun işlendiği yer edirne davan buraya sevk edilir burda devam eder ikiiiiiiiiiii
en az 1 defa mahkemeye gelmen gerek bu da üüüüüüçççç

;D

toplu olarak geliceksen ayhanı mutlaka getir ;D

Etiketler

Geçen kardeşim(o da gezenbiliri takip eder) Ayhan abiyi AKUT çu zannetmiş gerçek bu şaka değil. :D avatarda ARAMA KURTARMA m yazısını okuyunca ama sondaki m harfini ben gösterince epey güldük :smiley:

ilkakdeniz' Alıntı:
uyanık cok biliyon demi kanunları ikamet dışında açamazsın biiirrrr
suçun işlendiği yer edirne davan buraya sevk edilir burda devam eder ikiiiiiiiiiii
en az 1 defa mahkemeye gelmen gerek bu da üüüüüüçççç

;D

toplu olarak geliceksen ayhanı mutlaka getir ;D

Ohoooo nasıl bir belaya çattık arkadaş.. Biz kanunlara saygılı toplum bilinci gelişmiş memleketine fayda sağlamayı kendine düstur etmiş insanlarız aRRRkadaşım.. Ne bilelim mahkeme kültürünü. Sen tabi ayda dört davaya gide gide işin kurdu olmuşsun.. Ayhan beycim sana diyorum bu sanal ortamda dostluklar tehlikeli diye. İyi tanımadan görüşmemek lazım. Oktay'cım sende dikkatli davran. Bak daha gelmedim mesela gelmeden acil işin çıkıp ülke dışına gidebilirsin. ;D

JAMES BROWN' Alıntı:
Geçen kardeşim(o da gezenbiliri takip eder) Ayhan abiyi AKUT çu zannetmiş gerçek bu şaka değil. :D avatarda ARAMA KURTARMA m yazısını okuyunca ama sondaki m harfini ben gösterince epey güldük :smiley:

bu güne kadar kimin elinden tutmuş ki akut ayhan pehhhh
;D

JAMES BROWN' Alıntı:

Ayhan herşey olabilir ama insanlık adına faydası olacak bir şey asla olamaz Oktay.. Kardeşine deki o sandığın şey Fenerbahçenin şampiyonlar ligi şampiyonu olması gibi birşey ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ohoooo nasıl bir belaya çattık arkadaş.. Biz kanunlara saygılı toplum bilinci gelişmiş memleketine fayda sağlamayı kendine düstur etmiş insanlarız aRRRkadaşım.. Ne bilelim mahkeme kültürünü. Sen tabi ayda dört davaya gide gide işin kurdu olmuşsun.. Ayhan beycim sana diyorum bu sanal ortamda dostluklar tehlikeli diye. İyi tanımadan görüşmemek lazım. Oktay'cım sende dikkatli davran. Bak daha gelmedim mesela gelmeden acil işin çıkıp ülke dışına gidebilirsin. ;D

bence de oktay bak ben basvurdum Türkiye Cumhuriyeti vatandışlıgından cıkıyorum,
gelemesin diye de Haymatlos olarak kalıcam beni bulamasın
alpi suriye tarafına gidiyorum tampon bölgeye mayınlı olan kısım varya mersine gidecen ya benim yanıma da ugra tamam mı ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ayhan herşey olabilir ama insanlık adına faydası olacak bir şey asla olamaz Oktay.. Kardeşine deki o sandığın şey Fenerbahçenin şampiyonlar ligi şampiyonu olması gibi birşey ;D ;D ;D

işte buna varyaaaaaaaa

caNNı gönülden katılıyorum kardeşim benim ;D

alpaslanepli' Alıntı:
İtiraf sayfasımı sandın Kürşat ;D Hayır çok mutlu oldum bu söylemdende. Yavuz abide bakıyor arada bu sayfaya ;D

olsun discovery yi daha az seviyorum demedim :D

alpaslanepli' Alıntı:
Valla muhtemelen Pazar günü çıkacağım. Edirne'de bir gün kalacaktım. Sanırsam iptal ettim ;D Pazartesi yada Salı Çanakkaledeyim inşallah.

Ooooooohhhhh

çok şükür ;D

Tempus' Alıntı:
olsun discovery yi daha az seviyorum demedim :D

Hee geri vites payı bıraktın yani. Ama hepimiz hissettik ki WJ kasayı Disco dan daha çok beğeniyorsun. Değil mi arkadaşlar öyle hissettik :smiley: Tabi Yavuz abinin disco hariç.. (buda benim geri vites payım olsun) ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri