Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,860

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Hee geri vites payı bıraktın yani. Ama hepimiz hissettik ki WJ kasayı Disco dan daha çok beğeniyorsun. Değil mi arkadaşlar öyle hissettik :smiley: Tabi Yavuz abinin disco hariç.. (buda benim geri vites payım olsun) ;D

simdi yavuz abinin araci da kendiside iri ikisininde altinda kalabiliriz bir gezide frene gec basarsa :D

ben soyle toparliyim birgun arac alirken LR bulamazsam 2000 kasa cherokee de alabilirim son care :D

Tempus' Alıntı:
simdi yavuz abinin araci da kendiside iri ikisininde altinda kalabiliriz bir gezide frene gec basarsa :D

ben soyle toparliyim birgun arac alirken LR bulamazsam 2000 kasa cherokee de alabilirim son care :D

Bende bizzat Yavuz abinin discosunun içine binen biri olarak konunun toparlanması taraftarıyım. ;D İçerden kapılar kilitleniyor ve sadece şöför tarafından açılabiliyor ;D

JAMES BROWN' Alıntı:
yok biga bana uzak,yok be abi çok uzak sayılmaz yani atlar gelirim ZJ yi aman pardon seni görmeye ;D

Yok be Oktay'cım seni Biga'ya getirecek değilim. Senin yanından Biga'ya geçeceğim o yüzden sordum. ZJ yi pardon kendimi getiririm olduğun yere ben.. :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Sana öyle bir kazık attım ki haberin yok. Gözlerin beni arayacak keşke gelseydim diye. Ben teğet geçiyorum ama Ayhan geliyor ;D
He benim teğet geçiş Başbakanın kriz bizi teğet geçti dediği gibide olabilir ama ;)

yemin eeetttt
adisin lan sen var yaaaaa ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Yok be Oktay'cım seni Biga'ya getirecek değilim. Senin yanından Biga'ya geçeceğim o yüzden sordum. ZJ yi pardon kendimi getiririm olduğun yere ben.. :smiley:

Abi biga arabayla yaklaşık 45 dk. filan ,ama ZJ araba olmadığı için artık sen tecrübe edersin kaç dakika süreceğini ;)

ilkakdeniz' Alıntı:
burdayım da çıkıcam birazdan 1 saat işim var kafayı toplayın işte

Bende yine bekara bağladım kaç gündür. İçimden dominos pizza çıkacak yakında. Siparişim gelince bende biraz maça baka aç karnımı doyuracağım. On line kalırım. Giren çıkanı kolllarım yine ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bende yine bekara bağladım kaç gündür. İçimden dominos pizza çıkacak yakında. Siparişim gelince bende biraz maça baka aç karnımı doyuracağım. On line kalırım. Giren çıkanı kolllarım yine ;D

la çok ballısınız yaz geldi mi hanımlar posta ben hanımı yollasam 2 kilometre yarımsaate döner bumerang gibi ;D

JAMES BROWN' Alıntı:
Abi biga arabayla yaklaşık 45 dk. filan ,ama ZJ araba olmadığı için artık sen tecrübe edersin kaç dakika süreceğini ;)

Tamam daha iyi. Gelmişken değişik değişik yerler görürüm. Madem izindesin müsaitsen günü senle geçiririz ZJ ile gezeriz görülesi yerleri. Şu rakı balığı paylaşırız rakısını sen balığını ben şeklinde :smiley: Biraz araziye götürürsün bizi kabiliyetlerine bakmış olursun aracın. En azından almadan önce fikrin oluşur. Bizim öyle bir şansımız olmadı. Ben önce alıp sonra siteyi keşfedenlerdenim çünkü..

ilkakdeniz' Alıntı:
bu güne kadar kimin elinden tutmuş ki akut ayhan pehhhh
;D
alpaslanepli' Alıntı:
Ayhan herşey olabilir ama insanlık adına faydası olacak bir şey asla olamaz Oktay.. Kardeşine deki o sandığın şey Fenerbahçenin şampiyonlar ligi şampiyonu olması gibi birşey ;D ;D ;D
la iki dakika durunbe yok kim yok hemen dedikodunu yapıyorsunuz ayıp ya ayıp insan olun derim sadece..smile yok..

ilkakdeniz' Alıntı:
la çok ballısınız yaz geldi mi hanımlar posta ben hanımı yollasam 2 kilometre yarımsaate döner bumerang gibi ;D

Ya bende iyi diyorum ama bazende kötü oluyor bea. Alışmışız ev hayatına.. Akşam pizza ye. Sabah temiz gömlek ara. Kendi çayını kendin demle. Uzun vadede sıkıyor be..

JAMES BROWN' Alıntı:
Geçen kardeşim(o da gezenbiliri takip eder) Ayhan abiyi AKUT çu zannetmiş gerçek bu şaka değil. :D avatarda ARAMA KURTARMA m yazısını okuyunca ama sondaki m harfini ben gösterince epey güldük :smiley:
.oktay kardeşine selam söyle kurtarırım ama giderim bakarım değermi değmezmi diye ibraam desin bakayım ölüyorum diye nolcakk ;D

ayhanbursa' Alıntı:
la iki dakika durunbe yok kim yok hemen dedikodunu yapıyorsunuz ayıp ya ayıp insan olun derim sadece..smile yok..

Ulan gidiyorum dedin mi? dediysende ben görmedim. Ama ibo görüpte yazmışsa hakkatten ayıp etmiş. Huy edindi gidenin ardından konuşmayı terbiyesiz. Hiç kalıbının adamı değil bu ibraaam.. Ben kendi payıma karşıyım böyle şeylere Ayhan beycim.. Smile var hemde eşşek kadar! ;D ;D ;D )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.