Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,506
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Bu arada sayın ulan ayhan beycim. Şu elektrik konusunu kapamaya çalışıyorsunuz devamlı ama özelden hiçte öyle bir tavır sergilemiyorsunuz. ;D Allah'ın bildiğini kuldan saklamayın. Gerçek fikirlerinizi arkadaşlarımızlada paylaşın lütfen ;D

Etiketler

ufuk abi güzel oldu çat yapar olduk nerde olduğumuzu unuttuk bir an iyi geldi valla bu fotolarr ;)

alpaslanepli' Alıntı:
Bu arada sayın ulan ayhan beycim. Şu elektrik konusunu kapamaya çalışıyorsunuz devamlı ama özelden hiçte öyle bir tavır sergilemiyorsunuz. ;D Allah'ın bildiğini kuldan saklamayın. Gerçek fikirlerinizi arkadaşlarımızlada paylaşın lütfen ;D
ben geleyim yüzsük leri takalım diycemde çok yakar lpg ile ist bula alp ım ;D

aaaa bak gene benim internet kopuyo şimdi kopcak gene çalışma varda sokakta ;D ;D

ben kaçıyorum bu gece insan gibi yatakta uyumak istiyorum herkese iyi geceler dilerim ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Ben reklam fotografcisiyim onun icin yazdim Fotografcinin fotografi olmaz demek istedim :smiley:

Ufuk abi bir gün Ankara'ya geldiğimde seninle bir fotoğraf çalışması yapabilirmiyiz o zaman.. Gençliğim gitmeden çocuğuma ileride göstermek istediğim güzel fotoğraflarım olsun istiyorumda. Ve ne yazık ki hiç fotojenik değilim. Şimdi sayın ulan Ayhan bey malzeme ortada kardeşim ne fotojenikliği diyecekte. Bir kaç fotoğraf hilesi biraz renk oynaması. Şöyle reklam gibi afiş gibi resimlerimi çekermisin abi...

İzdivaç programına başvuru yaparken verecemde ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ufuk abi bir gün Ankara'ya geldiğimde seninle bir fotoğraf çalışması yapabilirmiyiz o zaman.. Gençliğim gitmeden çocuğuma ileride göstermek istediğim güzel fotoğraflarım olsun istiyorumda. Ve ne yazık ki hiç fotojenik değilim. Şimdi sayın ulan Ayhan bey malzeme ortada kardeşim ne fotojenikliği diyecekte. Bir kaç fotoğraf hilesi biraz renk oynaması. Şöyle reklam gibi afiş gibi resimlerimi çekermisin abi...

İzdivaç programına başvuru yaparken verecemde ;D

Olur hallederiz :smiley:

Alfonse' Alıntı:
Alfonse' Alıntı:
"Uno belle historie"----"Little Belle Şebnem" çok güzel söyledi şimdi atv' de şarkıyı yaaaaa.....
Tebrik ediyorum valla....

Aaaaaaa. Alpaslan' da çok güzel söylemiş....

Ne çok benziyosun Alpaslan Fugain' e. :smiley:

"Une Belle Historie" - Michel Fugain & Caterina Caselli

http://video.google.com/videoplay?docid=3486497214321448100&ei=RB00SqCWO5fa2gLaw621CQ&q=une+belle

Alpaslan’ da youtube açmıyormuş… belki başka youtube izleyemeyenlerde vardır…. Mesaj google.video ile değiştiriyorum….

Alpaslan, bilgisayara bi eklenti yükleniyor, bi ayarlar felan yapılıyor, basit, you tube açılıyor…. Birisine yaptır bunu en kısa zamanda, Siteye felan bisürü video konuyo youtube’ dan… Kapının önünde mahallenin çocuklarına bile söylesen yaparlar…

Gerçi sonra seninle dalga geçebilirler ama, “sosyete damat ama bi you tube bile ayarlayamıyo” diye….:smiley:
Başb……n bile izliyo….:smiley:

Abi aslında ktunnel aracılığı ile izliyorum istediğim youtube videosunu ama bu siteye linki atılanları göstermiyor. Onun için ayrı bişey yapmak gerekiyor galiba.

Bu arada video için sağol. Bir ara çok dinlediğim bir şarkıydı. Bu kaydını ilk kez görüyorum. Gece vakti çok güzel bir nostalji oldu. Sağolasın. Ankara'ya gelince senin arşivi patlatacağım zaten. Sende neler var böyle...

Mahalleli çocuklara diyemem şuan meşguller. Duvara ''??' yazmakla meşguller ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR