Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,511
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

çıkmıyorki resim gözünü seveyim bunasıl teknik paçalar çorapla toplanmış ne anlatıyorsun ki öylee ;D ;D

Etiketler

ayhanbursa' Alıntı:
çıkmıyorki resim gözünü seveyim bunasıl teknik paçalar çorapla toplanmış ne anlatıyorsun ki öylee ;D ;D
ahh bi bilsem ;D alkollüydüm hatırlamıyorum diyeceğim ama alkol almadığımı herkes biliyor. Yemezler... Fotomontaj mı desem acaba ;D

alpaslan
Zirve

Ynt: XJ Alacağım Hangisini Tavsiye Edersiniz ?
« Yanıtla #242 : Dün 22:54:26 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı sahibi: ERLER, Tarihi: Dün 22:51:14
Bu arada Alpaslan abinin sesi solugu neden cikmior yenge gezembiliri yasakladimi ne yapti acaba:smiley:

JEEP kahvesine gel güzel kardeşim. Ben mimlendim. Teknik sayfalara muhabbet yazamıyorum..

ayhanbursa' Alıntı:
alpaslan
Zirve

Ynt: XJ Alacağım Hangisini Tavsiye Edersiniz ?
« Yanıtla #242 : Dün 22:54:26 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı sahibi: ERLER, Tarihi: Dün 22:51:14
Bu arada Alpaslan abinin sesi solugu neden cikmior yenge gezembiliri yasakladimi ne yapti acaba:smiley:

JEEP kahvesine gel güzel kardeşim. Ben mimlendim. Teknik sayfalara muhabbet yazamıyorum..

Belden aşağı yok belden aşağı yok!
Şimdi bende senin gece nerede yattığını mı söyliyeyim yani ;D

"Uno belle historie"----"Little Belle Şebnem" çok güzel söyledi şimdi atv' de şarkıyı yaaaaa.....
Tebrik ediyorum valla....

yok böyle bir teknik abi ofrood u da pis olur bu adamın demedi demeyinnn ;D ;D

ulan Ayhan bey... Kondisyonum düşmüş. yok abi böyle bir kibarlık ...ama ben farkettim ergun abi yoken bu adamın kondisyonu düşüyo zayıf kalıyooo ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
yok böyle bir teknik abi ofrood u da pis olur bu adamın demedi demeyinnn ;D ;D
Sile de devrilme olayini haber verirkenki araba kullanisini gormen lazimdi valla agzim acik seyrettim :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Sile de devrilme olayini haber verirkenki araba kullanisini gormen lazimdi valla agzim acik seyrettim :smiley:

Aman abi hatırlatma.. Ben o sürüşü yaparken Alp'e birşey oldu zannettim. Kafamda öyle kötü şeyler dolandı ki sorma. Önüme ne çıksa ezer geçerdim o psikoloji ile...

ömrümü yedin ömrümü......... yanlız hacıvat karagöz dediler .... bir gün gelip bir bursalı derlerse öteki zaten belli deyip yüzük takacaz derlerse ilk önce seni yakıcam demedi deme ;D ;D ;Dderlerrr

ayhanbursa' Alıntı:
ömrümü yedin ömrümü......... yanlız hacıvat karagöz dediler .... bir gün gelip bir bursalı derlerse öteki zaten belli deyip yüzük takacaz derlerse ilk önce seni yakıcam demedi deme ;D ;D ;Dderlerrr

Yok ben henüz karar vermedim. Eviniz kendinizemi ait. Aylık kazancınız ne? Bunları bir cevaplayın öncelikle... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

SON KONULAR

Geri