Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,511
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Alfonse' Alıntı:
"Uno belle historie"----"Little Belle Şebnem" çok güzel söyledi şimdi atv' de şarkıyı yaaaaa.....
Tebrik ediyorum valla....

Aaaaaaa. Alpaslan' da çok güzel söylemiş....

Ne çok benziyosun Alpaslan Fugain' e. :smiley:

"Une Belle Historie" - Michel Fugain & Caterina Caselli

http://www.youtube.com/watch?v=u2UhQAhLc2Y​

Etiketler

Aldım aldım da. Kesik kesik. Şu resimi koymasaydın oldu bu iş diyecektim tam. Şimdi kirada da eviniz varmı diye sorma ihtiyacı hissettim. Varsa ne kadar geliri var. ;D

yanlız ufuk abide burdayken bir şey sorsam abi kahve tamam ama land cılara bakıyorum resim koyuyorlar soru soruyorlar bizim her şeyimiz bittimi sorulcak yayınlanacak hiç bir resim ve tekniğimiz kalmadımı ...konuyu değiştireyimm ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
yanlız ufuk abide burdayken bir şey sorsam abi kahve tamam ama land cılara bakıyorum resim koyuyorlar soru soruyorlar bizim her şeyimiz bittimi sorulcak yayınlanacak hiç bir resim ve tekniğimiz kalmadımı ...konuyu değiştireyimm ;D ;D

Yahu tekniğin kralını yaptım yaranamadım bea.. Bak tekrar ediyorum. Ben ortopediciyim. O kanalizasyoncu çizmeleriyle bir gün elime düşersin. Ayak diye takarım at toynağını giyecek ne çizme bulabilirsin bir daha nede parmak arası terlik. Demedi deme...

ama bizim buralarda öyle çizmesiz adama selam bile vermiyolar kırsal bi yer bura böyle kabul görüyooo ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
ama bizim buralarda öyle çizmesiz adama selam bile vermiyolar kırsal bi yer bura böyle kabul görüyooo ;D ;D

Yalnız bu konuşma tarzınız şu kesik kesik aldığım elektriğide götürüyor demedi demeyin. Şimdi en az 3 daireniz var mı diye sormak zorundayım. Tahammül edebilmem için bir şeyler sunmalısınız..
hadiii beniiii dansa kaldddıııır!!
Kaldıraamazsan kaldırırlar gülüüüümmm!!! ;D

Bizim dukkanin devamli takilanlari belli :smiley: Bizimde soracak bi seyimiz kalmadiki :smiley: Ama fotograf atalim diyosaniz o olur

Abi bizim araçların ispata ihtiyacı yokki neyini atalım. Şimdi kaldırıma falan çıkan araç resimlerinimi kıskanacağız..
Ama kendi resimlerimizi koyalım istersen. ;D

ufukozkan' Alıntı:
Bizim dukkanin devamli takilanlari belli :smiley: Bizimde soracak bi seyimiz kalmadiki :smiley: Ama fotograf atalim diyosaniz o olur
abi fotaraf deyince atılımcı gördüm seni sendede sakın alpaslan daki gibi gizli kalmış teknik bir resim falan olmasınn ;D ;D

teknik bi resmim vardir bi yerlerde de bulmam lazim :smiley: Ben bi disk kaybettim eski fotograflar yok maalesef Yenilerini cekmek lazim Berberin saci hesabi foto cekmeyede useniyorum :smiley:

Ben sıkıldım bu arabasıyla hava atma resimlerinden tabi bizim kahvede yokta başka kahvelerde duvardan duvara ya o yüzden ;D
Ben başka konularda hava atacağım. Farklı kulvarlarda resimlerimi koyacağım. ;D

abi nedir bu saç olayı berber olayı bu gece anlamadım gidiyor ama :mad: :mad: :mad: ;D

cimg1352.png
cimg1355.png
cimg1372.jpg

alpaslanepli' Alıntı:
Ben sıkıldım bu arabasıyla hava atma resimlerinden tabi bizim kahvede yokta başka kahvelerde duvardan duvara ya o yüzden ;D
Ben başka konularda hava atacağım. Farklı kulvarlarda resimlerimi koyacağım. ;D
........... abi başka kulvar derken .... ??? ??? ??? ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR