Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,513
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ayhan beyin koyduğu resimdeki hatayı yapmayın arkadaşlar. Unutmayın ben ortopediciyim. Elime düşersiniz. O çizmeyle ayak burkulur. Buyrun doğru seçenekler..

Bakınız her türlü teçhizatı veriyoruz dediler diye elimi kolumu sallayarak gittiğim bir paintball organizasyonu. Baktım verdikleri Ayhan abinin koyduğu resimdekinden. Dedim olmaaaazz!
Kunduralarla oynarım daha iyi dedim ve bu manzara çıktı ortaya... ;D

s.m.jpg

Etiketler

Bir başka örnek. Yanlış gözüken doğru bir tercih!....

Başka bir organizasyon. Ve aynı terana her türlü teçhizat bizden.... Verilen çizmeler yine aynı kanalizasyoncu çizmesi... Olmaaazzz!! Harcarım NIKE ları daha iyi... Ayak bileğim daha kıymetli...

s.m2.jpg

Mesela burada doğru tercihin önemini daha iyi anlayacaksınız. Yere iyi tutunma sayesinde şelale dibinde düşsen geberip gideceğin kadar tehlikeli bir durumda tam Türk usulü eğleniyoruz. Ama ben MT ayakkabılarıma güveniyorum tabi... ;D

sm4.jpg

alpaslanepli' Alıntı:
Katli vacip Ufuk abi ;D Ama bunu çekipte siteye koyanı hiç unutmadım. Baktım kendini eklemiş festival listesine. Orada bulupta onu ne yapacağımı iyi biliyorum ben...
iyi bakalim bu arada msn ni ac

alpaslanepli' Alıntı:
Ve bir doğru örnek daha madara olmak önemli değil. Önemli olan kaygan zeminde tam tutunma ;D
.............. bu çok iyi ya arkadaşı bilmesek çok teknik bir konu anlatıyor sanıcazzzzzzz ;D

--------------------------------------------------------------------------------

sm3.jpg (54.24 KB

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR