Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,503

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Valla Yiğit'cim tam mesaiyi bitirmiştim ki. Dur yatmadan bi daha gireyim dedim. JEEP sayfasında bir tane yolunu şaşırmışın mesajını görüp sinirlendim. Tekrar uykum açıldı. Tövbe estağfir ne ilginç insanlar var bu memlekette..

Hemen olay yerine gidip analizimi yapıyorum :smiley: zaten yarın pazar abi uyursun. Sizde nöbetçilik olmuyor dimi :smiley:

Imhoof' Alıntı:
Hemen olay yerine gidip analizimi yapıyorum :smiley: zaten yarın pazar abi uyursun. Sizde nöbetçilik olmuyor dimi :smiley:

Yarın uyurumda sabah 7'de kalkıp hanımı nöbete götüreceğim.. Ama sinirlenip cevap yazdığım muhterem! online o yüzden bekliyorum cevaplarsa diye.. Pusudayım yani ;D

Aman abi uğraşmana değmez zaten yarın orası kızışacak gibi, sıfır teknik bilgimle olayı mı karıştırsam "nası yakmaz 5.2 xzyj tüple corsadan daha az yakar yanıltmayın gençleri" :smiley:

Imhoof' Alıntı:
Aman abi uğraşmana değmez zaten yarın orası kızışacak gibi, sıfır teknik bilgimle olayı mı karıştırsam "nası yakmaz 5.2 xzyj tüple corsadan daha az yakar yanıltmayın gençleri" :smiley:

;D

Ayhanbursa bi sabah görsünde LPG'de hassatır. Şenlensin biraz ortalık... ;D

Pazar mahmurluğundan faydalanıp kaçabilir karambolde

Neyse Yiğit'cim. Cevap hakkı doğan bir şey yazarsa da sabah veririm artık cevabını. Zira yatayım biraz. 3-3,5 saat sonra kalkıp 50 km. yol gidip 50 de döneceğim. Bide benim ufaklık bana kalıyor hanım nöbete gidince. Döndüğümde fazla uyumama müsade etmez. Ben kaçar. Görüşürüz tekrar.
İyi geceler...

İyi geceler, ozaman dükkanı kapatmak banamı kalır :smiley:

Alfonse' Alıntı:

3 5 sabah tekmili:

"ALFONSE. 1974 ARDAHAN. TÜP BİTTİ, ÇAY YOKDİR. BAŞKA VUKUAT YOKDİR KOMTANİM"

:smiley: :smiley: :smiley:

03 - 05 nöbetim bitti. Ben kaçtım....05:17

İyi sabahlar, iyi günler herkese.....

[attachment=1]​

3 5 nöbeti bende gene :smiley:

çok sessiz kalmış buralarrrrrrr :eek: :eek: :eek:

günaydın millett buyurun size pazar sineması ;D ;D ;D ;D

th_FacebookJEEPGRANDCHEROKEEZJV8danvid.jpg

Videolar çok güzel, sağol ateş....

Sabahçılar gelince, alıntı yapıp, güncellerim.... :smiley:
2.videodaki kadran, beyaz rakamlar mil di mi? :smiley: 210 mil :smiley: :smiley: :smiley:

Alfonse' Alıntı:
3 5 nöbeti bende gene :smiley:

Saat 5 oldu, vukuatta yok, nöbeti devralmaya gelende......

Double nöbet kilitlicekler gözüküyo.... :smiley:

Kurtlar çekildi galiba, dışarıdan biraz odun getiriyimde çayı demleyim bari, gelir şimdi astek..... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR