Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,802

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

güreşçiden mi bahsediyon..bak giyindi sostyete oldu..

anerkad' Alıntı:
sıkıntı nerde...
.abi bende mi alınganlık var ...james brovn aldı başını gitti .güreşçinin derdini konuşalı dedik oda sallamadı desm yalan olmaz ........sen eksik olma da bende bir tuhaflık var heralde

ayhanbursa' Alıntı:
...........müdürmü y dü giden şef falanmııı ;D

birader gecen hafta burda bir yağmur yağdı o zamandan beri internet felç
gelip gidiyor modeme reset attım o yüzden cevaplayamadım kapris yapma bana ;D

heeee
müdürdü allaha şükür ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.abi bende mi alınganlık var ...james brovn aldı başını gitti .güreşçinin derdini konuşalı dedik oda sallamadı desm yalan olmaz ........sen eksik olma da bende bir tuhaflık var heralde

harbi alıngansın be dostum sen şimdiye kadar lafımı yarım bırakıp gittiğimi gördün mü

la bende bu adamı sevmem ama sibelcan var seyredeyim belki firikik verirrr ;)

ahmetergun' Alıntı:
ayhan çık ortaya düştünmü içine? ;D
...yok ne varsa sizin zamanınızda var...saba var nükhet var safiye var var kızı var ...... ;D ;D

ahmetergun' Alıntı:
ayhanım seni çok platonik gördüm be koçum? ;D
..........yok be abi şehrin verdiği rehavet sıkıntı........tv başında ömür yiyoruz iştee..........açmılkende tv yi karşı cins lerden seyredeyim diyorummmmmm ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
...yok ne varsa sizin zamanınızda var...saba var nükhet var safiye var var kızı var ...... ;D ;D

ben kopmuş gördüm
sen gel buraya birader ayarlarım ben sana şoparlardan dişine göre ;D

ayhanım sen bursayı terket mekan değişikliği iyi gelir 10 gun bir dolaş kıyıları :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR