Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,807
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhanbursa' Alıntı:
.........yok abi şaka bir yana doğu şart görmek lazım elazığa kadar gittim ama acele keyif alamdım ..şimdi niyet var yavaş yavaş yol nereye gidiyorsa akışına .maksat yol olsun ama km de olsun hem doğa hem diyar diyar gezmek lazım .........kıyı kıyı nereye kadar..........ben ahmet abiye dedim ..kemal sunal filmi gibi oluruz ..ahmet abi demlenir sabah der sen kimsin ya dermi der.... ;) ;D ;D ;D

sende bizi ayyaş yaptın ya helal olsun su olmayan yer beni açmaz ;D

Etiketler

ilkakdeniz' Alıntı:
şimdi kafama sıkacam bu ne yaaaaaa ;D
......noldu pehlivan kimse yokken konuşmuyordun benle hı şimdi laf atıyorsun aaaaaaaaaa lütfen ...........sen çokmu yağlı güreş yaptın ne arkadaşım çok kıvraksın ya aaaaaaaaa ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
......noldu pehlivan kimse yokken konuşmuyordun benle hı şimdi laf atıyorsun aaaaaaaaaa lütfen ...........sen çokmu yağlı güreş yaptın ne arkadaşım çok kıvraksın ya aaaaaaaaa ;D ;D

bana bak kaprisin kralını yaptın şimdi millet geldi kulis yapıyon var yaaaaaaaaaa
kız olsan dokuz mahalleyi karıştırırmışsın sen yuhhhhh ;D

ahmetergun' Alıntı:
sende bizi ayyaş yaptın ya helal olsun su olmayan yer beni açmaz ;D
dakaltan' Alıntı:
...............yok abi estafurullah ben demedim yok öyle bir şey bu adam dedi ama onunda ayarı yok dikkate alma sen içmeye devammmm...abiii...... ;D ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
...............yok abi estafurullah ben demedim yok öyle bir şey bu adam dedi ama onunda ayarı yok dikkate alma sen içmeye devammmm...abiii...... ;D ;D ;D

Yok, yok sen dün de yaptın bunu, kaşınıyon sen.. ;D Ben Alpi'ye benzemem yalnız, getirme beni Bursa'ya. 1.5 porsiyon yemeğin üzerine 4 künefe yeme kapasitem var. İbraamı mumla ararsın ;D

dakaltan' Alıntı:
Yok, yok sen dün de yaptın bunu, kaşınıyon sen.. ;D Ben Alpi'ye benzemem yalnız, getirme beni Bursa'ya. 1.5 porsiyon yemeğin üzerine 4 künefe yeme kapasitem var. İbraamı mumla ararsın ;D

hadi lennn
yürü benim üstümden prim yapma ;D

dakaltan' Alıntı:
Derdim prim yapmak değil de, Ayhan tvde manitayı görünce arada çizgisinden sapıyo, uyarayım dedim. ;D

karışma garibe dansözü görünce aklı azcık da olsa başına geldi ;D

ulen ben bir gün parayı bulacam bu kesin ama bu takıntılı olduklarım 60 yaşında olacak ......nasıl olcak bu iş...............hadi ahmet abi sen bilirsin cevap beklerim ......... ;) ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
ulen ben bir gün parayı bulacam bu kesin ama bu takıntılı olduklarım 60 yaşında olacak ......nasıl olcak bu iş...............hadi ahmet abi sen bilirsin cevap beklerim ......... ;) ;D ;D

şarap gibi ohhhh miss ;D

dakaltan' Alıntı:
Derdim prim yapmak değil de, Ayhan tvde manitayı görünce arada çizgisinden sapıyo, uyarayım dedim. ;D
.ban körsün diyen adamın gözü görse bari gam yemiycem ne o altaki imzan .............aşk herşeyi fetheder ........falan bırakın arkadaşımm lütfennnnnnnnn aşk falan lütfennnnnnn.........aşık oluncan olmıycan amannnnnn..............ben döneyim sibel seyredeyim kesin firikik verecekkkkkkkkk.....ulen sapık derler aaa ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR