Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,802
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ahmetergun' Alıntı:
ayhanım sen bursayı terket mekan değişikliği iyi gelir 10 gun bir dolaş kıyıları :D
............evet abi evet bana bir tur lazım .ben bir güzergah çizeyim cizreye kadar gideyim geleyimmmmmmmm ;D

Etiketler

alpaslan nerde yaaaa
bu ayhanbursanın bohemi mehvetti güzelim günümü ;D

ayhanbursa' Alıntı:
............evet abi evet bana bir tur lazım .ben bir güzergah çizeyim cizreye kadar gideyim geleyimmmmmmmm ;D

kardeşim cizrede ne işin var gez dedik ise ...... çıkar demedik ;D

Merhabalar, iyi akşamlar gençlik. Nabersiniz. Ayhan'ım çok sıkılmış gördüm seni. Belli ki beni özlemişsin ;D

Üstad selamlar, sana da meraba İbraam.

Wolverin hocam merhaba, ;D

Var mı atladığım ;D

dakaltan' Alıntı:
Merhabalar, iyi akşamlar gençlik. Nabersiniz. Ayhan'ım çok sıkılmış gördüm seni. Belli ki beni özlemişsin ;D

benim avatarı görmedin
Var mı atladığım ;D
;D

dakaltan' Alıntı:

Var mı atladığım ;D

Hoşgeldin denizci geç şöyle Bursa'lının yanına otur ;D

dakaltan' Alıntı:

Var mı atladığım ;D

vaaaaaaayyyy

kayıkçı hoşgeldin
gel yaaaa ayhan bursam sıkkın bilmem bana da kapris yaptı konuşmuyo benle şimdi ;D

dakaltan' Alıntı:

Var mı atladığım ;D
.hoş gelmişsin arkadaşımm nerdesin ya beni ahmet abi hariç kimse anlamıyor ya bide sen ibraam zaten laptobu bozuk kendi gibi ayarsız..........alpaslan zaten ...söz yüzsüğünü attı .be ne yapıcam ..............yok agamın dediği gibi be ben bir sağlam yol yapayım önümüzdeki ay bir uçtan öteki uca......... ;)

ayhanbursa' Alıntı:
.hoş gelmişsin arkadaşımm nerdesin ya beni ahmet abi hariç kimse anlamıyor ya bide sen ibraam zaten laptobu bozuk kendi gibi ayarsız..........alpaslan zaten ...söz yüzsüğünü attı .be ne yapıcam ..............yok agamın dediği gibi be ben bir sağlam yol yapayım önümüzdeki ay bir uçtan öteki uca......... ;)

sana kıyı kıyı dedik tüm ülkeyi dolaş demedik!

ayhanbursa' Alıntı:

Kriz ortamında ne işin var yollarda, otur işinin başında... Zaten piyasada kimsede para yok. Alpiyle beraber sanyiye gittik bugün. Arabasını özlemiş. Mithat Usta arabayı Alpi'den daha sık görüyor ;D

ayhanbursa' Alıntı:

şimdi kafama sıkacam bu ne yaaaaaa ;D

dakaltan' Alıntı:
Kriz ortamında ne işin var yollarda, otur işinin başında... Zaten piyasada kimsede para yok. Alpiyle beraber sanyiye gittik bugün. Arabasını özlemiş. Mithat Usta arabayı Alpi'den daha sık görüyor ;D

denizci olmayacınca rakı muhabetleride olmuyor kardeşim

dakaltan' Alıntı:
Kıyı kıyı gel bana gel demek istiyor. Rakı içelim diyor, neden alamıyorsun Ayhaaannnn ;D
.........yok abi şaka bir yana doğu şart görmek lazım elazığa kadar gittim ama acele keyif alamdım ..şimdi niyet var yavaş yavaş yol nereye gidiyorsa akışına .maksat yol olsun ama km de olsun hem doğa hem diyar diyar gezmek lazım .........kıyı kıyı nereye kadar..........ben ahmet abiye dedim ..kemal sunal filmi gibi oluruz ..ahmet abi demlenir sabah der sen kimsin ya dermi der.... ;) ;D ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.........yok abi şaka bir yana doğu şart görmek lazım elazığa kadar gittim ama acele keyif alamdım ..şimdi niyet var yavaş yavaş yol nereye gidiyorsa akışına .maksat yol olsun ama km de olsun hem doğa hem diyar diyar gezmek lazım .........kıyı kıyı nereye kadar..........ben ahmet abiye dedim ..kemal sunal filmi gibi oluruz ..ahmet abi demlenir sabah der sen kimsin ya dermi der.... ;) ;D ;D ;D

Kesin der ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR