beatrix' Alıntı:
Imhoof' Alıntı:Alpaslan abi nasıl içimde kaldı kumsal - güneş anlatamam pazar günü evde döndüm durdum
alpaslanepli' Alıntı:E ama ne diyeyim ki ben sana Yiğit.. Neyse artık bir daha ki sefere. Ben herseferinde sana haber ettim edeceğim. Uygun olan birinde gelirsin. Yaz mekanımız Ormanlı nasılsa..![]()
alpaslanepli' Alıntı:Haftaya diyorsun yani abi![]()
![]()
ahmetergun' Alıntı:avatarı değiştirdim sizin resimleri görünce ;D![]()
alpaslanepli' Alıntı:Abi sen geldin ben gidiyorum gibi olacak ama çıkmam gerek. Benim araç serviste. Eve bırakacak adam buldum kaçırmayayım. Evden devam ederim. Bu arada senin resimleride bir görelim. Yolda görsem tanımam durumu gerçek neticede. Bir bakalım Ahmet abimize. Mihrabı görelim abi![]()
....nasıl diyeyim yarası olan gocunur mu diyeyim yada klasik bir deyim kedi ve ciğer örneğinimi veryeimmmmm......... bursa ya geldiler .ben kayıt edemedim ama çko kıskandılar ama artık dönüş yok dediler...xj xj diye diye gittiler akılları hep burda kaldıııııanerkad' Alıntı:Merhabalar Ayhan bey epey malzeme verdiniz zj lere..xj leri madara eden bi durum vargibi...
..........eeeeeeeee şöyle açıklayabilirim .bursa da aracının direksiyonunda kılıf olmayınca ....sokağa çıplak çıkmış sın gibi terse bir durum var biz bursada düşkünüz bu olaya.........abi sen baskı altında falan değilsin dimi böyle sorular sorurkennnnanerkad' Alıntı:Ortalık video kaynıyo..Ayhan bey bende direksiyona takıldım ne o öyle kılıf falan bunlara tam malzeme..
..atayım ve atıyorum sen hala jeep alamadın dimi 6 tı ay geçti alsan görürdük .....ki almamışsın ...git kardeşim gelme bu ralara bir daha jeep ide yok geliyor geziyor buralarda.insan içine nasıl çıkıyorsun sen jeep siz jeep siz ......oldumu cannım ;D ;D ;DJAMES BROWN' Alıntı:AYHAN AĞABEY UNUTTUN BENİ,ÜZÜLÜYORUM ARADA BİR FIRÇA ATSAN DA KABUL YETERKİ ,BİR SOR NASILSIN DİYE![]()