Tahmin ettiğimiz gibi sorunsuz bir yolculuktan sonra saat beş gibi Rialto kampig'e varıyoruz.Tam kapıdan giriş yapacağız alan dar olduğundan karavanı sokarken zorlanıyorum.Ebru arabadan inip bana sağ sol komut veriyor.Ancak hem yol yorgunluğu hemde bozulan tentede kalan aklım hanım sol dese ben sağa kayıyorum bir anda ortam elektrikleniyor tam Ebru ile laf dalaşına gireceğiz benim açık pencereden bir kafa uzanıyor:
Abi merhaba yardım edelim mi ?
Bu lafı atan Necati bey ve arkadaşı motor ile avrupa turuna çıkmış iki Akçakocalı öğretmen.Onların yardımı ile
Karavanı yerleştiriyoruz.Necati beylerde bizim hemen yanımıza motorları çekip çadırlarını kuruyorlar.
Hemen muhabbet başlıyor.Çay içermisiniz teklifine teklifsiz evet diyorlar.Ben çayı hazırlar iken Ebru da akşam yemeğini hazırlıyor.Tarhana çorbasını da içince bizim motorcu arkadaşlar kendine geliyor.Akşam geç saatlere kadar muhabbet ediyoruz.
Yarın gezeceğimiz Murano,Burano adaları gezimizi Ebru anlatacak.Bana kısa süre müsade...Bende bu arada
gezimizin pdf formatlarını hazırlamaya devam edeyim ki gezi sonuna kadar yetişmiş olsun.Sayfayı Ebru'ya teslim ediyor takip eden herkese iyi geceler diliyorum.....