Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 171,052
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

Meteora'dan kampa dönüp çıkış işlemlerini ve ödemeyi yapıp saat iki gibi ayrılıyoruz.Kamptan çıkıp navigasyonun bize gösterdiği yoldan ilerlerken birden yolu şaşırıyoruz.Bir kaç kez Kalambaka içinde turladıktan sonra bu sefer navigasyona uyup çıkmaz bir sokağa dalıyoruz.Sokak başındaki yaşlı bir teyzenin uyarılarına rağmen ilerleyince yol bitip tarla başlayor veee bu sefer Ebru başlıyor zırlamaya neler dediklerini evli olan her erkek tahmin edebilir...... :mad: :mad:
Yolun sonunda yaşlı bir Yunan iyi derecede İngilizce bilince Ebru bir güzel yol tarifi alıyor.Çıkmaz yolda bir kaç manevra yapıyorum ancak nafile yerim dar oynayamıyorum misali karavanı çeviremiyorum.Bunun üzerine çekme karavanı arabadan ayırıp mover ile çeviriyorum.Çekme karavancı arkadaşlara tavsiye ederim baktınız papuç pahalı karavan dönmüyor paşa paşa ayırın arabadan karavanı ya elle yada varsa mover ile döndürün karavanı....
Yarım saat sonra ana yola yaklaşık iki saat sonrada otoban yola çıkıyoruz.Hedef önce Asprovolta'da :giderken Sevgili Fatih(Tifa) abilerle yaklaşık bir 25 gün önce yemek yediğimiz ve çok beğendiğimiz sahil lokantasında ızgara sardalya yemek...
Önce sevgili Hüseyin abi'nin (Rüzgar) yazılarında sıkça bahsettiği Meşhur Asprovolta sahillerinden bir kaç görüntü alıyoruz.

DSC07227.JPG

DSC07223.JPG

DSC07231.JPG

DSC07226.JPG

DSC07228.JPG

Etiketler

Karavanı şehir girişindeki büyük marketin park alanına bırakıp yide giderken yaptığımız gibi araba ile sahil lokantasında ızgara sardalya ve kalamar yiyoruz.

DSC07220.JPG

DSC07217.JPG

Asparovolta sahilinde bu deniz mahsülleri ziyafetinden sonra şehir içinde kısa bir turun ardından bu seneki gezimizin son durağı Kavala Batis camping'e doğru yola çıkıyoruz.Hava kararmadan da kampa varıp yerleşiyoruz.

DSC07261.JPG

DSC07262.JPG

Ynt:

Romantische Straße Rotasında 2012 gezi dizimizin sonlarına yaklaştığımız şu günlerde bir taraftanda geriden gelip pdf dosyalarını yetiştirmeye çalışıyorum.Bugün sizlerle Avrupa'nın en büyük eğlence parklarından Europark'ın dosyasını paylaşacağım.Yine videoların olduğu bu dosya bir hayli geniş olduğundan indirmeye sabır gösterecek arkadaşlarımın beğeneceğini umuyorum.

http://www.mediafire.com/view/?dsber5rx1uk5kas

Bir gecemize daha renk kattınız size kucak dolusu sevgi ve saygılar.Tunay, Tugay

Ynt:

mustafayetim' Alıntı:
Romantische Straße Rotasında 2012 gezi dizimizin sonlarına yaklaştığımız şu günlerde bir taraftanda geriden gelip pdf dosyalarını yetiştirmeye çalışıyorum.Bugün sizlerle Avrupa'nın en büyük eğlence parklarından Europark'ın dosyasını paylaşacağım.Yine videoların olduğu bu dosya bir hayli geniş olduğundan indirmeye sabır gösterecek arkadaşlarımın beğeneceğini umuyorum.

http://www.mediafire.com/view/?dsber5rx1uk5kas
Dosya gerçekten çok büyük Mustafa Bey. (1.6GB). Bizler bir şekilde indiririz ama asıl sorun sizin onu yüklemeniz olmuştur. Yüklemek indirmekten çok daha yavaş oluyor. Bunca emeğin yanı sıra sabrınız için de çok teşekkür ediyoruz. Pdf içinde kullandığınız videoları mp4 formatında, yüksek çözünürlük olarak mı kullanıyorsunuz? Yoksa format ve çözünürlüğü nedir?

Ynt:

fsirin' Alıntı:
Dosya gerçekten çok büyük Mustafa Bey. (1.6GB). Bizler bir şekilde indiririz ama asıl sorun sizin onu yüklemeniz olmuştur. Yüklemek indirmekten çok daha yavaş oluyor. Bunca emeğin yanı sıra sabrınız için de çok teşekkür ediyoruz. Pdf içinde kullandığınız videoları mp4 formatında, yüksek çözünürlük olarak mı kullanıyorsunuz? Yoksa format ve çözünürlüğü nedir?

Ferhat bey:dediğiniz gibi bu pdf dosyasını Akşam altı saatte yükledim.İndirmek ise çok daha kolay.Adobe dosyasına bu videoları flv formatına dönüştürüp atıyorum.Çözünürlüğü yüksek onun için çok yer tutuyor.

Ynt:

mustafayetim' Alıntı:
Ferhat bey:dediğiniz gibi bu pdf dosyasını Akşam altı saatte yükledim.İndirmek ise çok daha kolay.Adobe dosyasına bu videoları flv formatına dönüştürüp atıyorum.Çözünürlüğü yüksek onun için çok yer tutuyor.

benim linux bilgisayarımdaki pdf gösterici videoları oynatmadı. Daha sonra tekrar deneyeceğim belki sorun benim makinadan, belki de linux'dan kaynaklanan bir şeydir.

Ynt:

tanerer' Alıntı:
benim linux bilgisayarımdaki pdf gösterici videoları oynatmadı. Daha sonra tekrar deneyeceğim belki sorun benim makinadan, belki de linux'dan kaynaklanan bir şeydir.

Taner bey Adobe dosyası flv formatındaki filmleri destekliyor.Bilgisayarınızda flv kodek'inin yüklü olması lazım.Adobe player'i indirirseniz problem çözülür Almanya'ya selamlar.....

mustafayetim' Alıntı:
Tahmin ettiğimiz gibi sorunsuz bir yolculuktan sonra saat beş gibi Rialto kampig'e varıyoruz.Tam kapıdan giriş yapacağız alan dar olduğundan karavanı sokarken zorlanıyorum.Ebru arabadan inip bana sağ sol komut veriyor.Ancak hem yol yorgunluğu hemde bozulan tentede kalan aklım hanım sol dese ben sağa kayıyorum bir anda ortam elektrikleniyor tam Ebru ile laf dalaşına gireceğiz benim açık pencereden bir kafa uzanıyor:
Abi merhaba yardım edelim mi ?
Bu lafı atan Necati bey ve arkadaşı motor ile avrupa turuna çıkmış iki Akçakocalı öğretmen.Onların yardımı ile
Karavanı yerleştiriyoruz.Necati beylerde bizim hemen yanımıza motorları çekip çadırlarını kuruyorlar.
Hemen muhabbet başlıyor.Çay içermisiniz teklifine teklifsiz evet diyorlar.Ben çayı hazırlar iken Ebru da akşam yemeğini hazırlıyor.Tarhana çorbasını da içince bizim motorcu arkadaşlar kendine geliyor.Akşam geç saatlere kadar muhabbet ediyoruz.
Yarın gezeceğimiz Murano,Burano adaları gezimizi Ebru anlatacak.Bana kısa süre müsade...Bende bu arada
gezimizin pdf formatlarını hazırlamaya devam edeyim ki gezi sonuna kadar yetişmiş olsun.Sayfayı Ebru'ya teslim ediyor takip eden herkese iyi geceler diliyorum.....
merhaba yetim ailesi akçakocadan sevgilerle! avrupa ve balkanlar motor turumuzun unutulmaz anlarından biriydi sizinle venedikte kamp girişinde karşılaşmak. gerisini ifade etmiyorum hangisini söyleyeyimki ? uzun bir süre sonra içtiğimiz ; o anadolu kokan sıcacık tarhana çorbasımı ? şüphe etmeden yediğimiz sucukmu? yoksa o güzel tebessümünüz ve anadolu insanına has misafirperverliğinizmi? yoksa o tatlı enesle bilalin sevimli hallerimi ? gezimizde aklımızda kalan en güzel süprizdi sizinle tanışmak karşılaşmak ömrümde yediğim en güzel yemekti diyebilirim :D:D:D sizi akçakocada ağırlamak bize mutluluk verecektir güzel gezi programlarında inşallah karşımıza sık sık çıkarsınız da içimiz ısınır:D:D:D. sabah erken çıkmamızdan dolayı size veda edememek, sizinle tanışma memnuniyetini size birebir ifade edememiş olmak her zaman içimizde kalan bir ukteydi. tetrar hakkınızı helal edin. görüşmek dileğiyle..:D

P7060051.JPG

P7060052.JPG

P7060067.JPG

P7060070.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri