Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 171,049
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

Ebru Yetim' Alıntı:
Yazı dizimizin izlenme sayısı 20.000'i geçmiş.Takip eden ,yorum yazan herkese çok teşekkür ederiz.
Paylaşımlarınız için biz teşekkür ederiz. :smiley:

20000_Kutlu_Olsun.jpg

Etiketler

TUGAY58' Alıntı:
Ne mutlu bizlere,ki emek verip zaman ayırıp gezilerini bizlerle paylaşan YETİM Ailesi dostlarımız var...Sonsuz sevgi ve saygılarımızla Tunay,Tugay...
Başkalarının gezilerini okurken kurduğumuz hayalleri gerçeğe dönüştürebilmek nasip oldu. Üstelik sizlerle paylaşarak o güzel günleri bir kere daha yaşadık. Belki bizlerde başkalarının hayallerini gerçekleştirebilmek adına birer kılavuz olabiliriz. Yollar vesile olde ve ne mutluki bizlerde sizlerle tanıştık. Sanalın gerçeğe dönüşmesini temenni ediyorum .

fsirin' Alıntı:
Paylaşımlarınız için biz teşekkür ederiz. :smiley:

İlk önce ben de tebrik ederim.
Ferhat adabazarlı olduğumdan Yetim ailesi beni vekil seçti sen yarın akşam pastayı getir sahile ben gıyabında 2 dilim yiyeceğim,kendim için istemiyorum ama aynı bu meyvalıdan olsun,çukulatalı sevmem.

Gezenbilir yönetimi gerçek pasta ikram edesiye kadar Ferhat hocam'ın sanal pastası ile idare edeceğiz artık neyapalım.Ancak gerçek pastanın ilk dilimi Bülent'e....... :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

mustafayetim' Alıntı:
Üç yüz altmış kilometrelik Romantik Strabe rotasına Münih istikametinden giriş yapıldığında son şehir olan Würzburg Pdf'sini sizlerle parlaşmak istiyorum.

http://www.mediafire.com/view/?8a2bf1vh14rj75i
Güzel bir arşiv olacak. Çok teşekkürler. :smiley:
İnterneti hızlı yakalarsam hepsini indireceğim. Biraz önce yine denedim 11 saat verdi. Daha ancak ilk ikisini indirebildim. :-[

Ferhat bey:gezi dosyalarının içinde fotoğrafların yanında videolar da olduğundan fazla yer tutuyor
Teşekkürler...

mustafayetim' Alıntı:
Ferhat hocam:gezi dosyalarının içinde fotoğrafların yanında videolar da olduğundan fazla yer tutuyor
Teşekkürler...
Farkettim Mustafa Bey. Tabi ki videolar fazla yer tuttuğu için, dosya boyutu da haliyle büyük oluyor.
Gezi yazısını incelerken anı, canlı olarak yaşatmış oluyorsunuz. Çok teşekkürler. :smiley:

Temennileri icin Yetim ailesine sonsuz teşekkürler. Ve o zor günlerimizde bizi dahası eşimi gençlik yıllarına götürdükleri için bir kez daha minnetdarlığımı belirtirim...Saygılarımla.

Bizim için İtalya'nın en güzel şehri Venedik'ten ayrılma vakti geldi.Allah bir keder zeval vermez Avrupa'ya karavan ile gelmeyi nasip eder ise daha çok yolumuz bu güzelim mekana düşeceği için hüzünlenmiyoruz.
Rialto kampinge bizi götürecek otobüse binip geri dönüyoruz.Yarın pazar sabah 12:00 de bizi Yunanistan'a geri götürecek Anek Lines feribotumuz Venedik limanından kalkacak.
Sabah erkenden kahvaltı işini halledip saat 10:00 da liman park alanına giriş yapıp sıraya erkenden giriyoruz.Ebru firmanın ofisine chek- in işlemlerini yapamak için gidiyor.Beş dakika sonra geri dönüyor.Geçen sene Ancona'da feribot hareket etmeden önce chek-in istemişlerdi burada böyle bir işleme gerek yokmuş sevindik doğrusu.

Burano 369 (2).JPG

Feribot bir saat gecikmeli olarak hareket ediyor.Yarın pazartesi saat üç gibi İğoumenitsa limanında olacağız.Ancak tatil henüz bitmedi hala gezimizin Meteora ve Kavala- Taşöz ayakları var.Sizin anlıyacağınız hafta sonuna kadar Yunanistan'dayız.
Daha önceki gezilerimizde uğramak isteyip de gidemediğimiz Meteora'ya bu sefer gitmek nasip oldu.Buralara gelen arkadaşlara mutlaka hayatlarında bir kere görün diyeceğim mistik bir yer.

fotoğraf.JPG

Feribota rahat bir şekilde yerleştikten sonra istirahate çekildik.Saat iki gibi yemek için üst kata çıkıp çocukların gönlünü yapmak için güverteden Adriyatik denizini seyre koyuluyoruz.

002.JPG

004.JPG

005.JPG

006.JPG

007.JPG

Yemek sonrası çocukları zorla da olsa akşam yemeğine kadar uyutuyoruz tabi bizde.....Akşam yemeği sonrası güneşi Adriyatik denizinde batırıyoruz...

012.JPG

008.JPG

009.JPG

013.JPG

Feribotta rahat bir gece geçirdikten sonra sabah kahvaltısı sonrası kaferteryada internet keyfi yapıyor ve geçmekte olduğumuz Arnavutluk kıyılarını seyrediyoruz.

002.JPG

005.JPG

006.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri