Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 171,030
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

Ada çok yakın yaklaşık on dakikalık bir deniz yolculuğundan sonra iskeleye çıkyoruz.Ada içindeki çarşıda dolaşıp hediyelik eşya alıyoruz..

014.JPG

013.JPG

016.JPG

015.JPG

008.JPG

Etiketler

Kampın yolunu tutuyoruz.Çocukları son son göle sokacağız.Yarın Venedik'e doğru yolculuğumuz var.Bugün günlerden perşembe.Pazar günü Venedik'ten İğomenitsa feribotuna binip Yunanistan'a geri dönüyoruz.Ancak tatil henüz bitmedi hala bir haftalık süremiz var.Venedik'te iki gün kalacağız.İkinci günü yani cumartesi Venedik'te daha önce iki defa merkezdeki turistik yerleri gezdiğimizden bu sefer sizlerle beraber Murano ve Burano adalarını
ve kısmende tekrar şehrin bilinen yerlerini yol üstünde olduğundan kısaca gezeceğiz.

492.JPG

042.JPG

491.JPG

494.JPG

066.JPG

Kampa geri döndükten sonra çocukları son son göle sokuyorum.Yarın Venedik yolculuğu var erken kalkacağımız için geçe kalmadan yatıyoruz.Saat on iki gibi büyük bir gürültü ile kalkıyoruz.Gündüz güneşli olan hava akşam üstü biraz bozmuş idi.Ancak yağmur ve fırtına olmadığı için tenteyi toplama ihtiyacı hissetmedim.Gece geç saatte çıkan fırtınayı ise günün yorgunluğu ile derin uyuduğumuzdan farketmedik.Bizim tente paraşüt gibi şişip ayak bağlantılarınıda koparıp karavanın üstüne çıktı.Bizde gürültü ile uyandık.Birde ne görelim yer gök birleşmiş.Aynısını geçen sene Garda gölünde yaşamıştık.Dışarı çıkıp yağmur ve fırtına altında Ebru ile beraber tenteyi topladık tabiki sırılsıklam olduk.
Sabah kalktığımızda etrafımızdaki üç karavanında tentelerinin parçalandığını gördük.Ancak sanki akşam kıyamet kopmamış gibi hava günlük güneşlik idi.

Akşamdan son görüntü...

227.JPG

Tahmin ettiğimiz gibi sorunsuz bir yolculuktan sonra saat beş gibi Rialto kampig'e varıyoruz.Tam kapıdan giriş yapacağız alan dar olduğundan karavanı sokarken zorlanıyorum.Ebru arabadan inip bana sağ sol komut veriyor.Ancak hem yol yorgunluğu hemde bozulan tentede kalan aklım hanım sol dese ben sağa kayıyorum bir anda ortam elektrikleniyor tam Ebru ile laf dalaşına gireceğiz benim açık pencereden bir kafa uzanıyor:
Abi merhaba yardım edelim mi ?
Bu lafı atan Necati bey ve arkadaşı motor ile avrupa turuna çıkmış iki Akçakocalı öğretmen.Onların yardımı ile
Karavanı yerleştiriyoruz.Necati beylerde bizim hemen yanımıza motorları çekip çadırlarını kuruyorlar.
Hemen muhabbet başlıyor.Çay içermisiniz teklifine teklifsiz evet diyorlar.Ben çayı hazırlar iken Ebru da akşam yemeğini hazırlıyor.Tarhana çorbasını da içince bizim motorcu arkadaşlar kendine geliyor.Akşam geç saatlere kadar muhabbet ediyoruz.
Yarın gezeceğimiz Murano,Burano adaları gezimizi Ebru anlatacak.Bana kısa süre müsade...Bende bu arada
gezimizin pdf formatlarını hazırlamaya devam edeyim ki gezi sonuna kadar yetişmiş olsun.Sayfayı Ebru'ya teslim ediyor takip eden herkese iyi geceler diliyorum.....

599.JPG

image.jpg

600.JPG

image.jpg

Mustafacım fotoğraflarda da karşımıza ne hikmetse bol bol Hobby Karavan çıkıyor! Hayırdır inşallah ;)

Tifa' Alıntı:
Mustafacım fotoğraflarda da karşımıza ne hikmetse bol bol Hobby Karavan çıkıyor! Hayırdır inşallah ;)

Fatih abi Avrupa'da en çok gördüğüm çekme karavan markası Hobby oldu.İnşallah diyorum...
Fotoğraftaki çift dingil Hobby ise Bulgaristan'lı bir çekme karavancıya aitti.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR