Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 171,028

Etiketler
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

mayıstosböce' Alıntı:
Koşmaları çok güzel olmuş,Bilal arkadan pehlivan gibi olmuş.

Bülent Amca:ben Bilal
Ben pehlivanlığın yanında kayak yapmayıda biliyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=ojIqkT4FX54&feature=plcp

.Bugün sizleri kayak tesislerine götüreceğim.Ben çok beğendim çok güzel bir yer.Yazında kar olmadığı halde eğlenecek çok güzel bir makina var....Babamla beraber bindim.Önce çok korktum sonra hep binmek istedim ama babamın fazla parası olmadığı için ancak iki kere deneyebildim...

31.jpg

Kahvaltı sonrası yola koyuluyoruz.Hedef Mottarone kasabası.Yine yavaş yol alarak etrafı seyrediyoruz.Kısa bir süre sonra İsviçre sınır kapısından gölün İtalyan kısmına geçiyoruz.
Yaklaşık bir saat sonra kayak tesislerine bizi çıkaracak telefrik binasının parkyerine varıyoruz.
Binanın adı Funıvıa Stresa Mottarone.

http://www.youtube.com/watch?v=Eos1_gxPIc0&feature=youtu.be

031.JPG

Biletlerimizi alıp telefriğe biniyoruz.Kayak tesislerine iki kademede çıkıyoruz.Çıkarken inanılmaz görüntü birazda telefrik ile çıkmanın stresi video çekimi yaptık ancak fotoğrak çekmeyi unutmuşuz.Bende bu güzel görüntülerden mahrum olmayalım diye videodan anlık görüntüleri paylaşıyorum.Kalite düşük ancak elden ne gelir....

Görüntü 1 (09.11.2012 18-53).png

Görüntü 2 (09.11.2012 18-53).png

Görüntü 3 (09.11.2012 18-53).png

Görüntü 6 (09.11.2012 18-54).png

Görüntü 7 (09.11.2012 18-54).png

Görüntülerle birlikte çıkış videomuzda geliyor...

http://www.youtube.com/watch?v=xd1QvOqFGtU

Görüntü 8 (09.11.2012 18-55).png

Görüntü 9 (09.11.2012 18-55).png

Görüntü 10 (09.11.2012 18-55).jpg

Görüntü 11 (09.11.2012 18-55).png

Görüntü 13 (09.11.2012 18-56).png

İkinci etapta keyfimiz yerine geliyor tedirginlik bitiyor.Bu sefer fotoğraf çekmek aklımıza geliyor.

499.JPG

502.JPG

505.JPG

533.JPG

518.JPG

Daha sonra kayak tesisinin kurulduğu tepeden Maggiore gölünün muhteşem manzarasını seyre koyuluyoruz.Buyrun efendim.....

559.JPG

557.JPG

556.JPG

531.JPG

115.JPG

O tepede saatlerce oturup manzaranın tadını çıkarmayı isterdim .Yanımda da bir termos dolusu çay ....Nefes açıcı bir hava ve doğa harikası bir coğrafya .O bölge için başlı başına iki hafta ayırmak lazım .Como ,Lugano ve diğer göller çok ama çok güzel .

Mottarone dağından inip bu sefer hemen karşıdaki İsola Bella adasına gezmeye gidiyoruz.
Arabayı park ettiğimiz telefrik binasının otoparkının hemen yanında adaya tur düzenleyen tekneler mevcut.
Adanın en büyük özelliği çok güzel bir botanik bahçesine sahip olması..

http://www.youtube.com/watch?v=nYSERGeEx_4&feature=plcp

035.JPG

034.JPG

033.JPG

032.JPG

028.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR