Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 171,024
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

Yavaş yavaş çocukların karnı acıkıyor bizde göz ucuyla yemek yiyecek mekan aramaya başlıyoruz.

203.jpg

208.jpg

209.jpg

211.jpg

207.jpg

Etiketler

Gölün İtalya kısmında yer alan sahil kenarındaki Arona kasabasında beğendiğimiz bir restorana girip mozerella peynirli pizza siparişi verip afiyetle yiyoruz.

219.jpg

220.jpg

213.jpg

216.jpg

224.jpg

Yemek sonrası restoranttan çıkarken tatsız bir olay yaşıyoruz.37£ tutan hesabı ödemek için kredi kartını uzattığımda işletmenin yaşlı İtalyan sahibi bozuk ingilizcesi ile ve ukelaca:Ben bankamatik değilim nakit para için karşıdaki bankaya gideceksin ben kart kabul etmiyorum dedi.Bende bozuldum ancak yabancı bir memlekette bunu problem etmeyip hesabı nakit ödedim.Restorant sahibi parayı aldıktan sonra bir fiş verdi ve dışarı çıktık.
Kendimi biraz aşağılanmış hissettim doğrusu.Ebru'da bana çıkışıyor niye hesabı nakit ödemedin kredi kartı uzattın diye.Çıkışta bir ara hesap fişine baktım 3£ caffe yazıyor.Halbuki bizim hesap 37£ idi.Haaa yedim seni İtalyan bozması dedim ve yine Ebru'nun boşver demesine aldırmadan Restorana geri dönüp bu sefer İtalyan'dan daha bozuk bir İngilizce ile benim 37£ hesap ödediğimi ancak bana yazarkasadan kestiği fişin 3£'luk bir kahve fişi olduğunu bunun alenen vergi kaçırmak olduğunu ve kendisini şikayet edeceğimi söyleyince
Az önce beni azarlayan İtalyan restorant sahibinin yüzünü görmeniz lazımdı.Alelacele bana 37£ luk bir fiş kesti ne yapacağını şaşırdı kaldı inanılmaz keyif aldım o anki yüz ifadesini hiç unutmayacağım hiç...
Bu arada yaşlı İtalyan'nın pizzası da pizza idi yani...

(İtalyan restorant sahibi resimde arkada görülen yaşlı adam)

215.jpg

On dakikalık dağ içi dar bir yoldan sonra tekrar sahile iniyoruz görüntü çok güzel buyrun seyre...

264.jpg

265.jpg

267.jpg

268.jpg

266.jpg

Lago Di Maggiore gölünün üst kısmında yukarıdan manzarayı seyrederek yol alırken aşağıda sahil kenarında güzel bir köy görüp aşagıya inip arabayı uygun bir yere park ediyoruz.İyiki de merak etmişiz...

283.jpg

294.jpg

296.jpg

315.jpg

322.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

SON KONULAR

Geri