Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 171,019
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

Banyo tuvaletlere yakın olmak temiz su çeşmesinin ve pis su giderinin hemen karavanın dibinde olması çok büyük kolaylık verilen ekstra
paraya değer doğrusu...

126.JPG

134.JPG

131.JPG

137.JPG

133.JPG

Etiketler

Yavaş yavaş akşam oluyor.Yarın göl etrafında gezimize başlıyacağız.Enerji toplamak için erkenden uykuya dalıyoruz.Bu son resimler ve video ile tsakip eden arkadaşlara bu akşamlık bizden bu kadar diyorum iyi geceler yarın Lago Di maggiore gölünün etrafında muhteşem görüntülerle tekrar beraber olmak üzere kalın sağlıcak ile....

http://www.youtube.com/watch?v=TV8RBou4dhw&feature=youtu.be

080.JPG

083.JPG

089.JPG

090.JPG

206.jpg

mustafayetim' Alıntı:
Yaklaşık üc saatlik bir yolculuğun ardından Almanya İsviçre sınırına geliyoruz.Burada hem vinyet alıp cama yapıştırıyor hemde
yemek molası veriyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=CM4NHhqQvsM&feature=g-crec-u

Ben Almanya'ya Garda'dan dönerken Italya'dan Lugano üzerinden isviçre ve Liechtenstein yolunu kullandım ama isviçre vinyeti almayı unuttum. Çok fazla otoban da kullanmadım ama elektronik mi tesbit edip eve yollayacaklar acaba cezayı? Doğru düzgün bir hatırlatma da yoktu yollarda.

Yine inanılmaz güzellikteki kampingler ve Alp dağlarının keyifli görüntüleri. O güzel kampinglerde konaklamak için önümüzdeki yazın gelmesini iple çekiyoruz.

tanerer' Alıntı:
Ben Almanya'ya Garda'dan dönerken Italya'dan Lugano üzerinden isviçre ve Liechtenstein yolunu kullandım ama isviçre vinyeti almayı unuttum. Çok fazla otoban da kullanmadım ama elektronik mi tesbit edip eve yollayacaklar acaba cezayı? Doğru düzgün bir hatırlatma da yoktu yollarda.

Taner bey bende unutmuş idim ancak eşim hatırlattığı için problem olmadı selamlar.

Tifa' Alıntı:
Yine inanılmaz güzellikteki kampingler ve Alp dağlarının keyifli görüntüleri. O güzel kampinglerde konaklamak için önümüzdeki yazın gelmesini iple çekiyoruz.
Ah Fatih abi yaramı deştin yazı bizde iple çekiyoruz selamlar..

Dedik,ki bu sayfayı akşam tadını cıkara cıkara okuyalım kararı ile yetim ailesinin paylaşımlarını akşama bıraktık iyiki varsınız dostlar

Sabah dinlenmiş olarak kalkıyoruz.Hava açık ve güneşli.Bu gezimizin yaklaşık dörtte üçünde açık havayı yakaladık.Bu bakıdan şanslıyız diyebilirim.Bu sabah kamp yaptığımız İsviçre'nin Locarno şehrinden çıkarak Lago Di Maggiore gölünün bir bölümünü gezeceğiz.Kalan kısmınıda yarın turlayacağız.
Göl üç sene önce motokaravan kiralayarak gezdiğimiz Lugano gölü gibi İtalya İsviçre sınırında ve gölün büyük kısmı İtalya'da kalıyor.İsviçre kısmında konuşulan dil de İtalyanca.

fotoğraf (8).PNG

Kahvaltı sonrası Ebru gezilecek yerler hakkında resepsiyondaki bayandan bilgi buroşür alıyor ve yola koyuluyoruz.Acele etmeyip manzaranın tadına vararak ilerliyoruz...
yola çıktıktan sonra hava bir açıyor bir kapıyor.Ancak yağmur yok.

037.jpg

036.jpg

128.jpg

131.jpg

140.jpg

Çekme karavancılığın tadı burada karavanımızı kampinge bıraktık arabamızı ayırdık.Çevreyi rahatlıkla geziyoruz.Kah durup görüntü alıyoruz.Kah yoldan çıkıp kendimizi Alp dağlarına vuruyoruz...

148.jpg

155.jpg

156.jpg

556.jpg

595.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR