Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,981
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

Çok teşekkür ederiz .Emeklerimize değdiğini görmek ayrı bir mutluluk veriyor.
Bir makinanın şarjı bitiyor .Onu değiştiriyorum .Ötekinin hafıza kartı doluyor ,derken fotoğrafları şimdi toparlamakta zorlanıyorum .Hangisi hangisindeydi ,hafızamı zorlayıp bulup düzenlemeye çalışıyorum .

Etiketler

:smiley:

IMG_9650.JPG

IMG_9653.JPG

IMG_9655.JPG

IMG_9658.JPG

Ve artık tekne turu için ayrılma vakti .Yürüyerek gitmek başta gözümde büyüyor ama ağaçlıkbir yolda yokuş aşağı merdivenlerden hemen iniyoruz .Akşama ayaklar daha az ağrıyacak ;D ;D ;D

IMG_2253.JPG

IMG_2262.JPG

IMG_2269.JPG

romantik yol 2012 canon 1284.JPG

romantik yol 2012 canon 1287.JPG

ohh ne güzel kimseler yok ,sakin sakin turlayacağız derken ,bir sürü genç insan doluşuyor .Amerikan üssünün askerleri ve çalışanları kah muhabbbet ediyor kah fotoğraf çekiyor kah eğleniyorlar .Bu da gezimizde farklı bir renk olarak yerini alıyor .

170.JPG

186.JPG

193.JPG

194.JPG

195.JPG

Büyük bir keyifle takip ettiğimiz diziye bugünlerde ufak bir ara verdiniz. Zannederim Mustafa'nın Samsun balık turu ile Ebru'nun da iş yoğunluğu bu güzel yazıları ve fotoğrafların bize ulaşmasını biraz engelledi.
Daha dönüş yolunda ne güzellikler ve ne hoş anılar bizleri bekliyor. Sevgili Mustafa ve Ebru ne olur bizi daha fazla bekletmeyin. Haydi pamuk eller klavyeye güzellikleri bizlerle paylaşmaya.
Selam ve sevgilerimle
Fatih ÖZDEL

Sevgili Fatih abi,
İlgin için teşekkür ederim. Her gezmeyi seven için özellikle de çekme karavan meraklıları için faydalanılabilecek bir yazı olması için yazmaya çabalayan herkes gibi bizde işimizden ailemizden çaldığımız zamanlarda burada oluyoruz. Bazen fotoğrafları düzenlemek videoları hazırlamak bile hayli zaman alıyor. Bilgisayarım tamirde olduğundan bilgisayardan bilgisayara tekrardan aynı şeyleri yapmak zorunda kalıyoruz. Ama sizlerin takibi ve yorumları ile değdiğini düşünüyorum. Yapıcı ve motive edici tüm yazılar için tekrar tekrar teşekkürler.

Biraz geç farkettiğim bu yazı dizisini üç gündür saatler harcayarak okudum. Hatta ailece okuduk. Daha önce gitme şansını bulduğum (arabayla olmasına rağmen ) bu ülkelerde atladığım ne kadar çok yer olduğunu farkettim. Karavanla gezmek ile uçakla bir noktaya gidip gezmek arasında ne çok fark varmış. Herhangi bir Avrupa ülkesini bir daha görmeyi hiç düşünmezken birkaç noktaya tekrar mı gitsek fikri de oluştu kafamda.Sayenizde gezi anlayışımıza farklı bir pencere daha eklendi. Her şeyden öte bu yazılar sayesinde sizin gibi değerli bir aile ile tanışma şansı elde ettik. Hoş bir açıdan da kötü oldu ; karavanınızı gördükten sonra şimdi sıradan bir araç bizi mutlu etmeyecek.Birden çıtayı yükselttik. Keşke daha mütevazi bir araç görseydik de diyoruz. Bu yıl daha çok ek ders mi alsaydım acaba. :smiley: Acaba Sakaryadental olarak bize sponsor olmayı düşünür müsünüz? Karavanımızın üzerine reklam alabiliriz. :smiley:
Zevkle ve sabırsızlıkla gezi yazınızın devamını bekliyorum. Emin olun verdiğiniz bunca emek boşa gitmiyor. Yoksa biz karavan kiralama şirketlerine bakmaya başlamazdık. :smiley:

Sevgili arkadaşım ,
ne mutluki bize ,bu sadece aynı gezi zevklerini paylaşan bir çok aile ile tanışmak ve sizle beraber 3 güzel aileyi mekanımızda ağırlamak ve çok değerli Fatih abimiz( ki acemilik dönemlerimizde bizi elimizden tutmuştur) ile Yunan topraklarında tanışmak şansını yakaladık .

Sizin gibi hayli tecrübe sahibi ve tabiki bu tecrübelerini harika bir dille burada paylaşan bir hanımdan bunları duymak gurur verici .Turlarla başladığımız yurtdışı gezilerinde her seferinde başka bir rahatlık kolaylık aradık.O zamanlar iki kişiydik ve belki birçok şey daha kolaydı .Ama 4 kişi olup birde uzun süreli gezelim dediğimiz noktada ,yollarda hep gördüğümüz karavanlar aklımıza düştü .Açıkçası kiraladığımız yıl ,eşime hoşlanmazsam otelde de kalırız şartını koşmuştum .Ama malumunuz öyle olmadı ve bu günleri gördük .Karavan aile olarak gezilerimizde benim tüm beklentilerimi karşılıyor .Kampinglerde gayet güzel .Çocuklarda otel odası duvarlarına değil yeşilliklere maviliklere uyanıyor .İlk adımını toprağa atıyor .Yeme içme masrafımız azaldığı gibi ,zevkimizde eksilmiyor2 ,3 günde bir valiz topla indir bindir derdi yok .Herşey yerli yerinde .Otelde yıkayabilmek için hayli para harcamam gereken kirli kıyafetleri bir makina dolusu ortalama 3 euroya yıkıyor ,kurutabiliyorum .Öncelikli aklıma gelenler bunlar .

Bu yıl Almanya'yı köy kasaba hayli detaylı gezebildik diyebilirim .Ama turlarda olduğu gibi bir yeri gezmek ile görmek arasında fark oluyor .Gece tabanlarımız ağrıyıp şiştiğinde tamam burayı layıkıyle gördük diyebiliyorum .Ama buna rağmen bizimde arabadan inmeden araba ile turladığımız ,yada sadece ana caddesini yada popüler merkezinde kısa bir mola verdiğimiz yerlerde olmadı değil .
Bir yere gitmeden bilgi sahibi olmak ve başkalarının tecrübelerinden faydalanmak sizi daha cesur ve girişken yapabiliyor .umarım diğer gezi yazı sahipleri gibi bizlerin gezileri de buna vesile olur ..

Sizin gibi cici bir aile ile tanıştığımız için bizde çok mutlu olduk .Geç bile kalmışız ,neden daha erken olmamış diye hayıflandım .Umarım bunu arkası gelir ve belki de birlikte bazı anılara imza atarız
Sponsorluk teklifini de bir düşünelim bakalım :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR