Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,976
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

:smiley:

romantik yol 2012 canon 1132.JPG

romantik yol 2012 canon 1142.JPG

romantik yol 2012 canon 1150.JPG

romantik yol 2012 canon 1154.JPG

romantik yol 2012 canon 1163.JPG

Etiketler

Her şey kusursuz temiz düzenli ve şık ,hep söylediğim gibi insan olumsuzluk arar hale geliyor,bu yüzden Enes in arkasında ki duvar yazıları beni çok mutlu etti .

Bir daha tatil nasip olursa sırf sizin için olumsuz ne varsa çekeceğim .Aslında Nice' de yerdeki çöpieri ,Vernazza'da kirli bir tuvaleti ,Salzburg'da girişi gayet pis metro binasını falan çekmişliğim var .Demekki insanoğlu olarak içimizde hep bir kusur arama güdüsü oluyor .O da kendimizi rahatlatmak için olsa gerek .Umarım bizim ülkemizde böyle çöplükte iğne aramak gibi ,kusur bulmanın zor olduğu ülkeler gibi olur .Yeni nesillere bu bilinci aşılama çabasındayım elimden geldiğince .Bir kişi ile olmaz mı olur bence ,bir yerden başlamak lazım .Yeri geliyor bir bir insan bir ülkenin kaderini değiştirebiliyor .

IMG_9567.JPG

IMG_9597.JPG

IMG_9576.JPG

IMG_9565.JPG

mayıstosböce' Alıntı:
Her şey kusursuz temiz düzenli ve şık ,hep söylediğim gibi insan olumsuzluk arar hale geliyor,bu yüzden Enes in arkasında ki duvar yazıları beni çok mutlu etti .

Bülent'e katılıyorum, en azından sadece bize has bir davranış biçimi olmadığını gördük veya avrupalı olsa böyle yapmazdı diyenlerin yanıldığı bir kare, böyle olumsuzluk kareleri aralara serpiştirmek lazım

Manzara sizlerinde şahit olduğu gibi doyumsuz .Ayaklar geri geri gidiyor ama acelede etmek lazım.Çıkarken herkesin yöneldiği bir kapıdan biz meraklılarda giriyoruz ve girdiğimiz yerin bir mahzen olduğunu görüyoruz .Devasa bir fıçının olduğu karanlık ve dar yere giriyoruz ve merdivenlerle fıçının sağında solunda tepesinde turluyoruz.

119.JPG

romantik yol 2012 canon 1195.JPG

IMG_9607.JPG

IMG_9618.JPG

IMG_9609.JPG

:smiley:

Sonrasında müze girişi Enes'in dikkatini çekiyor .Eczacılık müzesi olduğunu öğreniyoruz ve çok düşünemeden Enes'in peşinden içeri dalıyoruz .İyiki de dalıyoruz Güzel bir müze ziyareti oluyor hepimiz için .

134.JPG

135.JPG

137.JPG

139.JPG

143.JPG

Müzede aspirinler 1916 yılından kalma insülinler ,değişik otlar ,bitkiler .Deney için kullanılan makinalar çok ilgimizi çekti .

144.JPG

146.JPG

151.JPG

153.JPG

157.JPG

Yetim Ailesi'ne, gezilerini aktarmada gösterdikleri büyük emek için bir kez teşekkür eder, izlediğimizi belirtirim. :smiley:

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri