Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,973
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

anstel' Alıntı:
öncelikle tebrik ederim, çok güzel bir gezi ve anlatım
akabindede Allah bizlerede nasip eder İnşallah demek kalıyor.
3 günde tek tek okuyarak, resimlerinize bakarak şu ana kadarki bölümleri büyük bir zevkle bitirdim, devamınında muhteşem olacağından kuşkum yok

Çok teşekkür ederiz.Sağolun.

Etiketler

anstel' Alıntı:
öncelikle tebrik ederim, çok güzel bir gezi ve anlatım
akabindede Allah bizlerede nasip eder İnşallah demek kalıyor.
3 günde tek tek okuyarak, resimlerinize bakarak şu ana kadarki bölümleri büyük bir zevkle bitirdim, devamınında muhteşem olacağından kuşkum yok.

Biz de yorumlarınızı aynı zevkle okuyoruz .Yorumlarla gezimiz daha da anlam kazanıyor .Elinize sağlık :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Ağaçlarla kaplı dar ve dik yollardan geçerken açıkçası nasıl bir yere ineceğimizden şüphedeydim .Ancak nehri ve etrafındaki yerleşimleri görmeye başladığımız anda kenti seveceğimi hissettim .Her geçen dakikada da merakım daha çok arttı ve oradayken keşke zaman daha yavaş aksa da burada biraz daha kalabilsek diye düşündüm .
Muhteşem doğası ve de havası ile boşuna tıp merkezi olmamış .Gİdenin sıhhat bularak döneceğine kuşkum yok .Biz de o havayı soluyarak ,pozitif enerjimizi arttırarak günü orada sonlandırdık ..

Sözü şimdilik bitiriyor ve görsellere geçiyorum .

:smiley:

romantik yol 2012 canon 1019.JPG

romantik yol 2012 canon 1020.JPG

romantik yol 2012 canon 1022.JPG

romantik yol 2012 canon 1023.JPG

romantik yol 2012 canon 1025.JPG

Merkezde biraz dolanıyoruz .Karnımızda acıkıyor.Ve bir restaurantı gözümüze kestirip karnımız doyuruyoruz .Kahvelerimizi içerkende bedava internetinden faydalanıp ,gezi esnasındaki forumumuza fotoğraf yolluyoruz .O arada bir taksiye kaleye gidiş ve tekne turları ile ilgili birşeyler soruyorum .Kale yolu çok dik ve yemek sonrası taksiye binmeye karar veriyoruz Aynı zamanda amaç vakitte kazanmak .

004.JPG

658.JPG

664.JPG

008.JPG

656.JPG

:smiley:

Kaleden güzel manzaralar başlıyor.İkinci fotoda tren istasyonunun girişini görüyorsunuz .Dönüşü öyle yapalım dedik ama çok pahalı geldi .Bizde aradan bir kestirme yol bulup çok kısa sürede indik .İyi kide binmemişiz dedik .Vakit olsa çıkarkende araca gerek yok aslında .Son tekne turu saat 6'daydı ve kaçırmamak için hzılı davrandık

romantik yol 2012 canon 1036.JPG

romantik yol 2012 canon 1038.JPG

romantik yol 2012 canon 1041.JPG

romantik yol 2012 canon 1045.JPG

romantik yol 2012 canon 1047.JPG

Birazda video

http://www.youtube.com/watch?v=aq1Y0t7ERfY&list=UUZRF_4YipMe-HezLzdIRDKg&index=1&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=PEr95qX-e7k&list=UUZRF_4YipMe-HezLzdIRDKg&index=1&feature=plcp

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri