Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,955
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

Tuvalet ve traş odalarından son kareler...

Lavabolar.JPG

Banyo kabininin çıkışı.JP

Tuvalet tertemiz.JPG

Traş odası.JPG

Etiketler

Bu sefer kampın en güzel yerine aşağıya gölet kısmındaki sahile ve parka iniyoruz.Buraya inmek için özel kilitli bir kapıdan geçiyoruz.Kapının kilidi şifreli bu şifreli yerden resepsiyondan verilen bu saatleri okutarak giriyorsunuz.

Kampın ana giriş kapısı da kart ile açılıyor.

Şifreli saat.JPG

Sevgili karavancı arkadaşlar:
Size böyle güzel ve bakımlı sessiz sakin bir çevre sunan.Temiz içilebilir suyu ayağınızın dibine,atık su girişini karavanınızın yakınına getiren.
Bu kadar temiz banyo tuvalet ve kaset boşaltma yerine sahip.İçinde marketi ve restorantı mevcut.Her bir karavan için geniş temiz park alanı sunan emniyetli, girişi kartlı olan bir kamping için günlüğüne yaklaşık 32.5 € yani ortalama 75 lira talep eden bir kamping'de kalınmaz mı...?
Sizce talep edilen bu ücret bu standartlara göre pahalımı....?
Ne dersiniz....

İki yetişkin iki çocuk bir araba ve çekm

Tamam belki 75tl böyle bir kamp için fazla değildir,ancak kaç kişi o parayı verebilir?Ayrıca,kaç kişi Avrupa seyahatine çıkabilir?Siz şanslısınız iyi gelir getiren bir mesleğiniz var hemde sanırım eşinizde meslektaşınız.

Herkesin şartları eşit değil maalesef ve maalesef memleketimizin sosyal durumu insanlarımıza bu imkanları vermiyor. Hemen hemen % 90 insanımız gününü nasıl geçireceğinin derdinde.Belki verdiğim oranda yanılmış olabilirim,hadi %70 olsun,neyi değiştirir?

Ayrıca gözlemlediğim kadarı ile,konu karavancıları ilgilendirdiği için yazıyorum,içimizdeki bir çok arkadaşımız emekli ve kısıtlı bütçelerle bu zevki yerine getirmeye çalışıyor.Bu durumları göz ardı edebilirmiyiz?

Yani,moda deyimi ile "art niyetsiz"yazıyorum :smiley:

dalyan' Alıntı:
Tamam belki 75tl böyle bir kamp için fazla değildir,ancak kaç kişi o parayı verebilir?Ayrıca,kaç kişi Avrupa seyahatine çıkabilir?Siz şanslısınız iyi gelir getiren bir mesleğiniz var hemde sanırım eşinizde meslektaşınız.

Herkesin şartları eşit değil maalesef ve maalesef memleketimizin sosyal durumu insanlarımıza bu imkanları vermiyor. Hemen hemen % 90 insanımız gününü nasıl geçireceğinin derdinde.Belki verdiğim oranda yanılmış olabilirim,hadi %70 olsun,neyi değiştirir?

Ayrıca gözlemlediğim kadarı ile,konu karavancıları ilgilendirdiği için yazıyorum,içimizdeki bir çok arkadaşımız emekli ve kısıtlı bütçelerle bu zevki yerine getirmeye çalışıyor.Bu durumları göz ardı edebilirmiyiz?

Yani,moda deyimi ile "art niyetsiz"yazıyorum :smiley:
Doğru söylüyorsunuz.İnşallah yakın bir gelecekte bizde bu seviyelere ulaşırız.

nevzat' Alıntı:
Adamlar bu kamping olayını iyice aşmış. Keşke bizim ülkemizdede olsa böyle güzel kamp alanları. İnşallah bir gün olur .

Nevzat hocam bu sene sizde gördünüz ne güzel kampingler var.Gerçekten aşmışlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri