Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,947
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

Augsburgtan İngolstad a gectim. Eğer burayı daha önce bilseydim kesin uğrardım. Gezdiğimiz yerlerde kamp sandalyesi bakındık durduk ama fiyatlar yüksek diye almadık. İlahi Hüseyin abi daha önce söyleseydin keşke:smiley:. Şu Almanya çok güzel yer. Rastladımız bir çok Almanya'da çalışan vatandaşımız 'burada gezecek ne var ki, neden Almanya'ya geldiniz' demişlerdi. Onlara ne demeli bilmem. Seneye biz gene Almanya'dayız:smiley:.

Etiketler

nevzat' Alıntı:
Augsburgtan İngolstad a gectim. Eğer burayı daha önce bilseydim kesin uğrardım. Gezdiğimiz yerlerde kamp sandalyesi bakındık durduk ama fiyatlar yüksek diye almadık. İlahi Hüseyin abi daha önce söyleseydin keşke:smiley:. Şu Almanya çok güzel yer. Rastladımız bir çok Almanya'da çalışan vatandaşımız 'burada gezecek ne var ki, neden Almanya'ya geldiniz' demişlerdi. Onlara ne demeli bilmem. Seneye biz gene Almanya'dayız:smiley:.

Nevzat hocam:gezi sonrası seninle yaptığımız telefon muhabbetlerinde de belirttiğin gibi Almanya'nın her tarafı birer doğal park.

Özellikle benim gibi çekme karavancılar için çok düzgün yolları ve geniş kaliteli kamp alanları ile benim de gelecek yıl için hayal ettiğim gezi planlarım arasında ilk sıralarda.

Seninde değindiğin gibi Almanya'da karşılaştığımız Türk'ler ne işiniz var buralarda dediğinde

Ben
Hep sizler Türkiye'ye gelmiyeceksiniz ya cevabını veriyordum..

Çocukları Legoland'de götürebilmek için iki günlüğüne de olsa Romantische Straße Rotasının dışına çıkmak bu yol üzerindeki bu iki güzel kasabayı görmemize engel olmuş idi.
Sağolsun Hüseyin abi (Akdeniz 45) bu gediğimizi kapatarak gezi rotamızı bu kısmını telafi etti.

Ebru ile ben bu vesile ile tekrar tekrar teşekkür ediyoruz.Yine bu gezi yazısı boyunca sevgili Hüseyin abi'den katkılarını esirgememesini bekliyoruz..

Hüseyin abi ,
bu surların aynısını Rothenburg ob der Tauber'de de gördük.Ama biz üstüne çıkmadık.Rota uzun süre sınırlı olunca her şehre belli bir zaman dilimi ayırdık.Fotoğraflarınızı merakla bekliyorum

Nevzat bey ,

Almanya nedense diğer ülkeler kadar turizmi önde olan bir ülke değil.Öyleki bir çok kampingde yada turistik yerde ben Almanca harici dille açıkklayıcı yazı bulamadım ve Almanca da bilmeyince etrafta ingilizce bilen birilerini aradım hep .Deniz ,güneş ,kumsal üçlüsü şeklindeki tatil anlayışı haricinde isteyeceğiniz herşeyi Almanya'da da bulabilirsiniz .

Legocamp'ta son gecemizi Ebru'nun orta okuldan kız arkadaşı ve ailesi ile geçirdik.

Legokampta son akşam.JPG

Kamp karavanla dolu.JPG

Yan komşularımız.JPG

Kamp komşularımız.JPG

Gece oldu.JPG

Sabah kahvaltı sonrası Heilbroon'a gitmek için yola koyuluyoruz.Hava çok güzel moraller yerinde yollar bizi bekliyor...

Legocamp'a mover ile yerleşme videomuz.

http://www.youtube.com/watch?v=HfV9lztJZME&list=UUZRF_4YipMe-HezLzdIRDKg&index=24&feature=plcp

Yeniden yolculuk var.JPG

Kamp yine Adac kriterlerine göre beş yıldızlı bir kamping.Oldukça geniş hafif eğimli bir arazi üzerine kurulmuş çok kaliteli bir yer.Hemen bitişiğinde ufak bir gölet ve park alanı var.

Yerleştiğimiz alan.JPG

Tuvaletler.JPG

Resepsiyon karşısı.JPG

Kaldığımız bölÃÃÂ

Yandaki göletten bir kare.JPG

Karavanı yerleştirdikten sonra Ebru etrafı toparlarken ben çocuklarla birlikte biraz kampı tanımak için gezintiye çıktım.

116.JPG

118.JPG

126.JPG

127.JPG

128.JPG

Sizlere bu kampı tanıtırken burası için dört günlüğüne verdiğimiz ücretin fotosunu da veriyorum.Kıyaslamayı bu ücrete ve birazdan devam edeceğim etraf görüntülerine göre yapalım diye.....

İki yetişkin iki çocuk bir araba ve çekm

Bir kamping'i benim gibi çekme karavancı için bana göre kaliteli yapan etrafın güzelliği ve düzgünlüğü kadar temiz su ve atık suyun hemen dibimde olması..

Temiz suyum hemen dibimde.JPG

Atık su ise direk bağlanacak kadar yakın.JPG

Bu rahatlık  çok önemli.JPG

Bu tesisatı yapmak çokmu zor.JPG

İşte kalite farkının resmi.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR