R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 167
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 150,887
Ynt: R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?

murat067' Alıntı:
ben bu aracı 35 e aldım bir hafta önce kaza darbe boya yok orjinal 100bine kadar herşey serviste yapılmış kabin ve thue marka çeki demiri ruhsata işli intense 2008 model sadece lastik ihtiyacı var...
güzel araç güle güle kullanın,kabin ve çeki demirinden minumum 2000-2500 tl avantajınız vardır herhalde..mesela bunda lsd mi yoksa %100 kilitmi var?

Etiketler

turkakreb' Alıntı:
bakın bu fiyatlarada intyle var;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-of-road-yapmak-ve-sehir-icinde-kullanmak-istiyorsaniz-4x4-l-200-62616202/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-2007-mitsubishi-l-200-4x4-63089083/detay/
valla benim L300 ün arka aksında bi kilit olsa daha nerelere sokacağımda ;D ;D

Bu linktekiler İntense, İnstyle değil.

İnstyle modeli TR de 2010 yılında satışa sunuldu ve soldaki düğmede ASTC yazıyor.

turkakreb' Alıntı:
güzel araç güle güle kullanın,kabin ve çeki demirinden minumum 2000-2500 tl avantajınız vardır herhalde..mesela bunda lsd mi yoksa %100 kilitmi var?

benim araç atscli zaten daha öncede yazdım atsc li bir araca %100 kilit takılabilir ama %100 kilitli bir l200 e atsc takılamaz yada takılsada çok zordur...

Fantastic Light' Alıntı:
Bu linktekiler İntense, İnstyle değil.

İnstyle modeli TR de 2010 yılında satışa sunuldu ve soldaki düğmede ASTC yazıyor.

2010 öncesi instyle lerde atsc yokmu? çünkü ben sitede bunları instyle lerin arasından buldum..

turkakreb' Alıntı:
2010 öncesi instyle lerde atsc yokmu? çünkü ben sitede bunları instyle lerin arasından buldum..

Benim bildigim 2010 öncesi İnstyle yok, onun kadar guclu bi Ralli Art paketli Magnum var.

Abicim millet İnstyle, İntense nedir bilmiyorki.

Hatta İnstyle ilanlarinin icinde 4x2 ler var dikkat edin.

2010 oncesi İntense modellerinin bazilari R/D LOCK, bazilarinda LSD + O kayan arac isareti ESP gibi calisan sistem var.

Magnumlarin tamaminda ise LSD + kayan arac isareti olan ESP gibi calisan sistem var.

Yeni İnstyle modellerindeki ASTC Hem ESP hemde Arazide LSD benzeri calisan farkli bir sistem.

Selamlar

Beyler ATSC yada R/D Lock bahane dostluk şahane
Şu andan itibaren offroad tecrübem -0- Değil.
Bey off parkur yolunda, parkurda, parkur sonrası deniz kıyısında ve dere içinde L200 denedim.
iyiki L200 almışım 2 defa takıldım çekildim yine oraya buraya daldım çıktım, tırmandım eksiklerimi tespit ettim
resimleri videoları eklerler arkadaşliği dostluğu görür hiç takılmıyacak araba olmadığını anlarsınız.
Karın açısı nedir ? neden kilit konuşulurda şu 3 açı hiç konuşulmaz anlarsınız.
emin olun parkurdan sonra yazmak bir başka oluyor.
Bir araçta hem ATSC hem Kilit hemde yükseltme olması en iyisi vinç ve şnorkelde olazsa olmazlardan.

Saygılar.

Aynen abi dostluk şahane .. :smiley:

Buyur Benim eski L200'ü Emre abiye satmadan önce çektiğimiz video;

http://www.youtube.com/watch?v=8dHewLItD8E

Fantastic Light' Alıntı:

çok büyük zevk ile izledim teşekkür ederim

Fantastic Light' Alıntı:

daha önce izlemiştim mükemmell

turgay bey sizin kırmızı L200 e rengi hariç hayrandım :D
umarım daha iyilerin tekrar sahip olursunuz..
bu arada Bozo bey araziye çıktıkça eksiklikler kendini gösterecektir. arazide webosta dan tutunda kum paletine kadar her şey lazım olabilir ;D bu yüzden araca sağlam bir tavan bagajı yada iyi bir alet çantası şart..

turgay bey sizin kırmızı L200 e rengi hariç hayrandım
umarım daha iyilerin tekrar sahip olursunuz..
bu arada Bozo bey araziye çıktıkça eksiklikler kendini gösterecektir. arazide webosta dan tutunda kum paletine kadar her şey lazım olabilir bu yüzden araca sağlam bir tavan bagajı yada iyi bir alet çantası şart..

Araziye çıktım

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80669.0

Beyoff parkurunda denedim yarışlara katılıcam davet edildim
ama ben seyirci olarak katılıcam :smiley:
webasto dan ziyade çadır ısıtıcı lazım, kumda sıkıntı yok derin çamur için lastik ve yükseltme şart şnorkel olmazsa olmaz webasto hariç yazdıklarımın hepsini denedim yukardaki linkte var :smiley:
artık offroad tecrübem -0- değil :D

Saygılar.

08112011057.jpg

evet dediğiniz gibi lastik ve sanırım aracın yüksekliğinden ötürü bir iki kez arazide takılmışsınız gibi gözüküyor.. ama olsun yinede güzel bir gezi yapmışsınız...

Arkadaşlar yeni L 200 cü olarak araclarınız hayırlı ugurlu olsun , allah tekerini düz bastırsın,kaza bela vermesin...

( Turgay ) kardeşime eski günlerin anısına bir pozz verdirdim...

001.JPG

kardeş eline saglık gerçekten eline saglık harika video ve harika bir araç yapmışsın alan arkadaş gülegüle kullansın

Turgay hocam merhaba,
Pajero'daki SS4 sistemiyle aynı prensip ile çalışıyorsa, açık unuttuğunuz süreçte 4H konumuna geçtiyseniz, kilit otomatik olarak devreden çıkmış olabilir.
Sadece 4HLc veya 4LLc konumlarında arka diferansiyel kilidi devreye sokulabiliyor benim aracımda ('93 V6 LWB Pajero).

Fantastic Light' Alıntı:
Bu arada ilk L200 ümde kilidi açık unutup 1-2 dönüş yapmıştım sonrasında baktığımda kilit devrede değildi.

Belkide kendisi zorlamaya göre otomatik atmış olabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR