Uğur abi emeğine sağlık araç muhteşem olmuş ama araca bakıyorum bakıyoum. sanki bir portal birde 44'' lazım gibi duruyor sanki bunun sonu yok ;D ;D ;D ;D ;D
tekrardan hayırlı olsun giderken göremedim ama pazar günü sözenlerin önüne çekmiştiniz arabaları fena duruyordu tekrardan kazasız belasız güzel günlerde sürersiniz inşallah
Merhaba Uğur,
Kasım sonu gibi hava kararmıtı, meydanda gök gürültüsü gibi bir ses duydum okadar görmüştüm.Eğer gelebilirsem GÜLAZER'i gelip ziyaret etmek niyetindeyim.Güle güle kullan.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Merhaba Uğur,
Kasım sonu gibi hava kararmıtı, meydanda gök gürültüsü gibi bir ses duydum okadar görmüştüm.Eğer gelebilirsem GÜLAZER'i gelip ziyaret etmek niyetindeyim.Güle güle kullan.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Çamura girmeye daha var, denge kolları yapılmadı, daha da önemlisi arazi şanzımanlarının altına şase yapılması lazım yolda giderken kopup yere düşecek diye korka korka gidiyorum
İnşallah alt yürürdeki son işlemlerin yapılması için erkan ustaya geri döndü araç, 5 gündür orda daha civata sıkmadı.Bende yoğunum bu aralar birazda rahatsızlandım ilgilenemeyince öyle yatıyor gülazer şu an.Niyetim 14 Temmuza kadar bitirip Ardeşenli dostlarımızın düzenlediği oyunlara katılabilmek.
Valla o parça beni hiç irrite etmiyor en sağlam yerlerden biri orası, tek irrite eden kısım axle wrap denilen olay onu da arka kolu yaptık mı aşacağız inşallah.Yükseklik mevzusuna gelince hergün şaşırtıyor beni Gülazer bi bakıyorum çok yüksek (acayip yüksek) duruyor bi bakıyorum bizim kulüptekilerle yan yana gelince o kadar sırıtmıyor.Bende bilemedim, ancak istediğim zaman makas küpelerindeki şaşık civata deliklerinden 5cm alçaltıp yükseltebilirim.O kolay