Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 198
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,073

Etiketler
Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

birde rollcage uygulamasının araçlara ne kadar yerinde bir uygulama olduğunu unutmamak lazım.

Bu dramı yaşayan herkese büyük geçmiş olsun aşağıdaki topik,te söyleyecek belki bir çift sözleri vardır

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=7545.msg906144#msg906144

sword7' Alıntı:
Hiç gereği yok alkolün gerçekten. Sadece kendilerine zarar verseler iyi, ama kendileri dışında onlarca insana haram ediyorlar herşeyi. Beterin beteri var, Allah iyi yazılar yazmış olsun hepimiz için... Ama kafayıda kullanmak şart tabiki...

umut merhaba.
onur'a tanrıdan şifalar diliyorum,inşallah en kısa zamanda ayağa kalkacaktır,alkol ve offroad başlığıda yok oldu gitti ,kim ne derse desin ,azınlıkta kalıyoruz ,bende bir iki arkadaşla yolları ayırma aşamasındayım,tekrar geçmiş olsun.moralinizi yüksek tutmaya çalışın.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
umut merhaba.
onur'a tanrıdan şifalar diliyorum,inşallah en kısa zamanda ayağa kalkacaktır,alkol ve offroad başlığıda yok oldu gitti ,kim ne derse desin ,azınlıkta kalıyoruz ,bende bir iki arkadaşla yolları ayırma aşamasındayım,tekrar geçmiş olsun.moralinizi yüksek tutmaya çalışın.
Orhan ağam iyi akşamlar fazla düşünme hemen ayır yoksa hastahane kapısı,karakol kapısı,adliye kapısı Allah korusun yorar adamı

küçük ağa' Alıntı:
Orhan ağam iyi akşamlar fazla düşünme hemen ayır yoksa hastahane kapısı,karakol kapısı,adliye kapısı Allah korusun yorar adamı

iyi akşamlar hocam ,yoruyor ,sıkıntı oluyor,ama en önemlisi AYIP OLUYOR.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
iyi akşamlar hocam ,yoruyor ,sıkıntı oluyor,ama en önemlisi AYIP OLUYOR.
Orhan ağam en beğendiğim huyum kıvırmadan net konuşmak ben yokum dedim içimdeki sıkıntılar bir anda yok oldu beni kandırıyorlarmış nar suyu şişelerinde yine içenler varmış ben onlara sıkıntı vermiyeyim dedim bu günde dr arkadaşım aradı toplanalım dedi ben hiç bir şekilde yoğum dedim kurtulmuş hissediyorum kendimi ne kadar stres yapıyormuş bu gün farkettim 4x4 bağladım Toyota corolla,ford fokus denk gelene biniyorum bahçeleri temizlettim kendime geldim üstad

dopamin' Alıntı:
Bu dramı yaşayan herkese büyük geçmiş olsun aşağıdaki topik,te söyleyecek belki bir çift sözleri vardır

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=7545.msg906144#msg906144
Aşağıdaki topicle bu konunun ilgisini anlayamadım.Gözünüzü seveyim Orhan Abinin açtığı "alkol ve offroad" konusunda olduğu gibi konu başka bir hal almasın,kaymasın.İçenler içmeyenler şeklinde bir ayrım yaşanmasın.Linkini verdiğiniz konu gastronomiyle alakalı , bu konu alkollü araç sürmekle alakalı.O konuda yazan arkadaşlar kontağı kapattıktan sonra içmiyorsa sizin burada "belki söyleyecek bir çift sözleri vardır" vs. gibi iğneleme yapmanızın ne gereği ne anlamı vardır.
Saygılarımla , Deniz.

Assasin' Alıntı:
Aşağıdaki topicle bu konunun ilgisini anlayamadım.Gözünüzü seveyim Orhan Abinin açtığı "alkol ve offroad" konusunda olduğu gibi konu başka bir hal almasın,kaymasın.İçenler içmeyenler şeklinde bir ayrım yaşanmasın.Linkini verdiğiniz konu gastronomiyle alakalı , bu konu alkollü araç sürmekle alakalı.O konuda yazan arkadaşlar kontağı kapattıktan sonra içmiyorsa sizin burada "belki söyleyecek bir çift sözleri vardır" vs. gibi iğneleme yapmanızın ne gereği ne anlamı vardır.
Saygılarımla , Deniz.

Topiğin bir başını birde sonunu okuyup yorum yapmayınız iyice okuyunuz öyle konuşalım

Assasin' Alıntı:
Saygılarımla , Deniz.
Deniz ,arkadaşımızın iğnelemek maksadıyla o yazıyı yazdığı kanaatinde değilim ben okudum ve fikrimi yazdım, arkadaşın yazısı sorulan soruya fikri olan varsa yazsın mealinde diye düşünüyorum selamlar

dopamin' Alıntı:
Topiğin bir başını birde sonunu okuyup yorum yapmayınız iyice okuyunuz öyle konuşalım
Okudum zaten , bir kişi sıyrılmış aradan ki onunda kaza kelimesini kullanırken trafik kazasından mı yoksa normal gündelik hayatta oluşabilecek kazalardan mı bahsettiğinden emin olamadım,farkındaysanız altındaki resimde +24 , silahın yanında +18 yazıyor.Yeni çıkan kanuna tepki olduğu için kaza ikileminde kaldım.Uzun lafın kısası ne amaçla yazdınız bilmiyorum ancak canlı örneğini gördük konu didaktik olması gerekirken birden tartışma ortamına dönüyor ve hoş olmuyor. Uyarmak istedim sadece. Selamlar.

küçük ağa' Alıntı:
Deniz ,arkadaşımızın iğnelemek maksadıyla o yazıyı yazdığı kanaatinde değilim ben okudum ve fikrimi yazdım, arkadaşın yazısı sorulan soruya fikri olan varsa yazsın mealinde diye düşünüyorum selamlar
Selamlar Sedat Abi , dediğim gibi diğer topicteki durum yaşanmasın diye uyarmak istedim sadece.

Assasin' Alıntı:
Okudum zaten , bir kişi sıyrılmış aradan ki onunda kaza kelimesini kullanırken trafik kazasından mı yoksa normal gündelik hayatta oluşabilecek kazalardan mı bahsettiğinden emin olamadım,farkındaysanız altındaki resimde +24 , silahın yanında +18 yazıyor.Yeni çıkan kanuna tepki olduğu için kaza ikileminde kaldım.Uzun lafın kısası ne amaçla yazdınız bilmiyorum ancak canlı örneğini gördük konu didaktik olması gerekirken birden tartışma ortamına dönüyor ve hoş olmuyor. Uyarmak istedim sadece. Selamlar.

Uyarınızı oğluma şöyledim sizi dikkate alacakmış her ne kadar sizden yaşça büyük olsada

dopamin' Alıntı:
Demem oki nasihat çekecek yaşta değilsiniz
Size nasihat çeken yok efendim , tecrübeyle sabittir.Yazdığınız yazının maksadını belirtmeseydiniz yeni bir polemik doğabilirdi uyardım sadece.Ama siz nasıl anlamak isterseniz öyle anlayabilirsiniz bu konu altında bunu tartışmak istemiyorum. Herkese iyi geceler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR