Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 198
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,073
Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

dopamin' Alıntı:
Demem oki nasihat çekecek yaşta değilsiniz
Ömer bey iyi geceler dilerim Deniz size saygısızlık etmek için veya kötü niyetle cevap yazmamıştır ben sizi anladım topiğe baktım tamamen fakiri olduğum alkol konusunda bilgilendim fikrimide yazdım selamlar

Etiketler

Assasin' Alıntı:
Size nasihat çeken yok efendim , tecrübeyle sabittir.Yazdığınız yazının maksadını belirtmeseydiniz yeni bir polemik doğabilirdi uyardım sadece.Ama siz nasıl anlamak isterseniz öyle anlayabilirsiniz bu konu altında bunu tartışmak istemiyorum. Herkese iyi geceler.

Tecrübeler yaşayarak kazanılır sizede iyi geceler

küçük ağa' Alıntı:
Ömer bey iyi geceler dilerim Deniz size saygısızlık etmek için veya kötü niyetle cevap yazmamıştır ben sizi anladım topiğe baktım tamamen fakiri olduğum alkol konusunda bilgilendim fikrimide yazdım selamlar
Aynen öyle , lütfen yanlış anlamayın öyle bir amacım yok.Yaşça benden büyüksünüz saygım sonsuz ancak benim yaşımı ön plana çıkarıp nasihat çekme falan demeniz olmadı.Benim size nasihat çekmeye ne hakkım ne niyetim var çünkü.Gezenbilir klasiğidir bu ucu tartışmaya açık bir konu ortada kalırsa elbet ucundan tartışmalar yaşanır,yaşanmaması konusunda uyardım sadece.Kusurum olduysa affola. Tekrar iyi geceler dilerim.

dopamin' Alıntı:
Tecrübeler yaşayarak kazanılır sizede iyi geceler
Hz.Mevlana şöylede demiş acemilerin aynada görmediğini,tecrübeliler tuğlada görür ,gençlerimiz bizim geleceğimizdir bu zamanda ileri elektronik çağında klavye yazıyor,soğuk ekran gösteriyor insanların mimiklerini ve yüz hatlarını göremiyorsunuz biz ihtiyarlar ile gençlerimiz arasında maalesef iletişim sorunu oluyor onların özgüvenlerinin sağlıklı gelişmesi için yapacakları veya yapabilecekleri hataları hoş karşılamalıyız diye düşünüyorum ben Türküm diyen hiç bir gencimizin büyüklerine bilerek veya isteyerek şık olmayan davranışlarda bulunacağına ihtimal dahi vermem efendim sağlıcakla kalınız selamlar iyi geceler

küçük ağa' Alıntı:
Hz.Mevlana şöylede demiş acemilerin aynada görmediğini,tecrübeliler tuğlada görür ,gençlerimiz bizim geleceğimizdir bu zamanda ileri elektronik çağında klavye yazıyor,soğuk ekran gösteriyor insanların mimiklerini ve yüz hatlarını göremiyorsunuz biz ihtiyarlar ile gençlerimiz arasında maalesef iletişim sorunu oluyor onların özgüvenlerinin sağlıklı gelişmesi için yapacakları veya yapabilecekleri hataları hoş karşılamalıyız diye düşünüyorum ben Türküm diyen hiç bir gencimizin büyüklerine bilerek veya isteyerek şık olmayan davranışlarda bulunacağına ihtimal dahi vermem efendim sağlıcakla kalınız selamlar iyi geceler

Sedat bey iyi geceler insanlarla konuşurken en dikkat ettiğim şey üslupları beni uyardığını söyleyince bende biraz hassas davrandım galiba
üzgünüm. o kelime,nin yerine söylenebilecek bir çok kelime varken iyi geceler

dopamin' Alıntı:
Sedat bey iyi geceler insanlarla konuşurken en dikkat ettiğim şey üslupları beni uyardığını söyleyince bende biraz hassas davrandım galiba
üzgünüm. o kelime,nin yerine söylenebilecek bir çok kelime varken
Üstad sonuçta bunlar delikanlı biz kenarda seyredeceğiz meydanı bu gençlere bırakacağız bence aklına esenleri söylemeli ve mesela bana dilediği gibi yazmalı ki yarın bunlar bir yerlerde lider olduklarında araya reklam alacak gibi konuşup yazmamalılar biz biraz daha sabırlı ve hoş görülü olabilmeliyiz benim düşünce ve davranışım böyle arkadaşlarımada tavsiyem bu yönde oluyor

küçük ağa' Alıntı:
Üstad sonuçta bunlar delikanlı biz kenarda seyredeceğiz meydanı bu gençlere bırakacağız bence aklına esenleri söylemeli ve mesela bana dilediği gibi yazmalı ki yarın bunlar bir yerlerde lider olduklarında araya reklam alacak gibi konuşup yazmamalılar biz biraz daha sabırlı ve hoş görülü olabilmeliyiz benim düşünce ve davranışım böyle arkadaşlarımada tavsiyem bu yönde oluyor

Haklısınız sedat bey gençlerin ezilmelerine bende taraf değilim ama nerede durmamız gerektiğini ,de hatırlatmalıyız (uyarmalıyız,mı desem yok demeyim hoşçakalın)

küçük ağa' Alıntı:
dopamin' Alıntı:
Haklısınız sedat bey gençlerin ezilmelerine bende taraf değilim ama nerede durmamız gerektiğini ,de hatırlatmalıyız (uyarmalıyız,mı desem yok demeyim hoşçakalın)
büyüksünüz arkadaşlar... bazen bu anlayışlı tavrınıza hayranım :smiley:
bazen kelimesi sehven yazılmıştır; her zaman olarak kesinlikle değiştirilmiştir.

muratbilici' Alıntı:
büyüksünüz arkadaşlar... bazen bu anlayışlı tavrınıza hayranım :smiley:

lütfettiniz bizde size hayranız

Kimseleri kırmak gibi bir niyetimiz yoktur biraz üslubumuza dikkat etsek yeter

Ne söyleyeceğimiz değil ne işiteceğimiz önemli

Merhaba;

Nacizane fikrim bu konunun yeri burası değil.
Üzüntü verici bir olayı arkadaşımız bizim ile paylaşmış.
geçmiş olsun dileklerimizi ilettip acil şifalar diledik ki hakketen üzgünüz.
Ancak sürekli burada alkolu tartışacaksak hakketen konuyu açan arkadaşımıza ve olayın mağdurlarına ayıp etmiş oluyoruz gibime geliyor ki bir arkadaşımız hala hastahane de.
İsteyen alkolun zararları, günahları sevapları diye bir konu açabilir.
Ama bence yeri burası değil.
Kimseye lafım yok zira amacım tartışma yaratmak değil.
Lütfen kimse üzerine alınmasın.

Selamlar Burak.

çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.. inş tez zamanda ayağa kalkar eski sağlığa kavuşur...
bizler için alınacak ders olmuş keşke böyle olmasaydı ama yaşanıcakmış.. bununla geçmiş olsun ..

yaralılara acil şifalar diliyorum..geçmişler olsun..

dopamin' Alıntı:
Uyarınızı oğluma şöyledim sizi dikkate alacakmış her ne kadar sizden yaşça büyük olsada

Ömer dostum
keşke oğlunuzla birlikte, deniz'i sizde dikkate alsaydınız ,yanlış birşey söylemiyor
bu sayfaya koyduğunuz topik'e bende bir anlam verememiştim,onun için bir iki sayfaya bakıp kapattım, burada alkol içenler içmeyenler diye bir tartışma yok,yazanların büyük bir kısmının (bende dahil) içki kullandığına eminim,bizim derdimiz, alkollü araç kullanmanın doğurduğu sonuçlar.uslup konusuna gereğinden çok dikkat ettiğinize eminim,fakat yinede bir küçümseme ,bir alay hissettim,off road'da alkol yüzünden,abisi,felç olmuş(inşallah fizik tedavi ile düzelecek) bir arkadaşımızın sayfasına,yakışmadı bu durum,sağlıkla kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR