Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 198
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,071
Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

sword7' Alıntı:
Bu gün yanındaydım abimin. Sol ayağını yana doğru hareket ettirmeye başlamış. Bacağındaki ağrıları da hissedebiliyormuş. Ayağa kalkacak Allah'ın izniyle....

maşallah maşallah hadi allahın izniyle iyileşecek...

Etiketler

acil şifalar dilerim büyük gecmiş olsun.konuyu yeni fark ettim tekrardan gecmiş olsun.

Büyük geçmiş olsun.
Yaklaşık bir ay kadar önce Çanakkale de benzer bir olay ölümle neticelendi ne yazık ki!

Tümer' Alıntı:
Büyük geçmiş olsun.
Yaklaşık bir ay kadar önce Çanakkale de benzer bir olay ölümle neticelendi ne yazık ki!
benzer bir olar derken haberin içeriği ile ilgili bilgi linki alabiliriz :smiley: belki ders çıkarırız kandimize... sağlıcakla kalın

Tümer' Alıntı:
Büyük geçmiş olsun.

başınız sağolsun gezen gurubundanmı tanıyormuyuz.?

tekrar tekrar geçmiş olsun. Allah kimsenin başına vermesin. İnşallah kısa sürede yaralı arkadaşlar eski sağlıklarına kavuşurlar.

Ben haberi atlamışım , neyseki yara alarak kurtulmuşlar, defenderdeki rollcage in nekadar gerekli olduğunun göstergesi bu. Gaz yağı tenekesi gibi tavan, kilit vs. aksesuardan daha önemli malzeme.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Ben haberi atlamışım , neyseki yara alarak kurtulmuşlar, defenderdeki rollcage in nekadar gerekli olduğunun göstergesi bu. Gaz yağı tenekesi gibi tavan, kilit vs. aksesuardan daha önemli malzeme.

Defender da değildi serie 3 tü araç. Rollcage önemli gerçekten....

yavuz-çelikel' Alıntı:
ikiside aynı soydan.
Birazda şans olacka abi, hardtopun çıkmasıyla 3 kişi kurtuldu üzerinden attı araba. Olan uyuyan arkadaşa oldu. Tabi alkolün de etkisi var :S

Felç olan arkadaşın durumunda herhangi bir düzelme yokmuş,yanılıyorumdur umarım.

sword7' Alıntı:
Birazda şans olacka abi, hardtopun çıkmasıyla 3 kişi kurtuldu üzerinden attı araba. Olan uyuyan arkadaşa oldu. Tabi alkolün de etkisi var :S
İşte en tehlikeli sebep ,alkol.Malesef çoğumuz aynı hatayı yapıyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR