Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 198
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,071
Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

(inşallah fizik tedavi ile düzelecek)Orhan ağam arkadaşımızın tedavisine yardımcı olmak için Burak beye özelden mesaj yazdım benim her yıl 15 gün tedavi için gittiğim bir yer var yeğenimde orda fizyoterapist cevap gelirse inşallah iyi sonuç alınabilir diye düşünüyorum selamlar

Etiketler

sedat ağam iyi akşamlar ,fizik tedavi artık çoğu ameliyatlık durumlarda bile mucizeler yaratıyor,boyun fıtığını bilen bilir ,bana ameliyatsız düzelemessin dediler,ağrıdan bir hafta uyuyamadım,sonra bir prof.beni fizik tedaviye yönlendirdi,tanrıya şükür 20 günde hiçbir şeyim kalmadı, ben arkadaşımızın fizik tedavi ile bu sorunu halledebileceğine inanıyorum

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Ömer dostum
keşke oğlunuzla birlikte, deniz'i sizde dikkate alsaydınız ,yanlış birşey söylemiyor
bu sayfaya koyduğunuz topik'e bende bir anlam verememiştim,onun için bir iki sayfaya bakıp kapattım, burada alkol içenler içmeyenler diye bir tartışma yok,yazanların büyük bir kısmının (bende dahil) içki kullandığına eminim,bizim derdimiz, alkollü araç kullanmanın doğurduğu sonuçlar.uslup konusuna gereğinden çok dikkat ettiğinize eminim,fakat yinede bir küçümseme ,bir alay hissettim,off road'da alkol yüzünden,abisi,felç olmuş(inşallah fizik tedavi ile düzelecek) bir arkadaşımızın sayfasına,yakışmadı bu durum,sağlıkla kalın.

Orhan bey merhaba sizden ricam olur iki sayfaya değil keşke tamamına bakabilseniz deniz beyle oluşan polemik nedenine gelince olaya açıklık getirdim sanıyordum kimseleri küçümsemek haddimize düşmez ama insanlara bir şeyler söylerken ağzımıza geleni değilde süzgeçten geçirerek tolere edilebilecek kelimelerle cümle kurarsak daha iyi anlaşabiliriz diye düşünüyorum çünkü klavye başında bol bol düşünme vakti var inanın burada daha fazla meşguliyet yaratmak istemiyorum kalın sağlıcakla

dopamin' Alıntı:
Orhan bey merhaba sizden ricam olur iki sayfaya değil keşke tamamına bakabilseniz deniz beyle oluşan polemik nedenine gelince olaya açıklık getirdim sanıyordum kimseleri küçümsemek haddimize düşmez ama insanlara bir şeyler söylerken ağzımıza geleni değilde süzgeçten geçirerek tolere edilebilecek kelimelerle cümle kurarsak daha iyi anlaşabiliriz diye düşünüyorum çünkü klavye başında bol bol düşünme vakti var inanın burada daha fazla meşguliyet yaratmak istemiyorum kalın sağlıcakla

görüşmek üzere dostum iyi ve sağlıkla kal,

dostlar,
umud ederim ki burada sadece güzel dilek ve temenniler ile topik devam eder ;)
her arkadaşımızın iyi niyetini biliyorum.
:smiley:herkese saygılaar

geçmiş olsun acil şifalar dileriz

Bu gün yanındaydım abimin. Sol ayağını yana doğru hareket ettirmeye başlamış. Bacağındaki ağrıları da hissedebiliyormuş. Ayağa kalkacak Allah'ın izniyle....

sword7' Alıntı:
Bu gün yanındaydım abimin. Sol ayağını yana doğru hareket ettirmeye başlamış. Bacağındaki ağrıları da hissedebiliyormuş. Ayağa kalkacak Allah'ın izniyle....
Umut bey sevindirici gelişme iyiye gidiş var demekki

sword7' Alıntı:
Fizyoterapistide öyle diyor, iyiye işraet bunlar diyor.
ağrıyı hissetmesi,ufak kıpırdanmalar bunlar tedavi ile dahada çabuk iyileşeceğine işarettir Allah yardımcısı olsun her yıl 15 gün tedaviye gittiğim yerde çok tanık olduğum rahatsızlıklar biz ayakta olduğumuzdan fizyoterapistler arkadaşlara yardımcı olabilmemiz için bazı hareketleri bizede öğretiyorlardı birazda sabır sağlam sinir sistemi işi bunlarada dikkat edin selamlar

sword7' Alıntı:

:D :D İŞTE BU KADAR, his var demektir,buda tedavi edilebilir anlamına gelir,biraz sıkıntılı bir süreç'te olsa başaracak inşallah,haydi hayırlısı.

sword7' Alıntı:
Allah'ın izniyle....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.