Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 198
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,749
Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

Arkadaşlar gecmiş olsun yaralılara acil şifalar diliyorum konuyu yeni farkettim gercekten üzücü bir olay arazi araclarında muhakkak ve mukak en azından tavanı tutabilecek takla barı şart

Etiketler

çok büyük geçmiş olsun , yaralılar umarım en kısa zamanda iyileşir
acil şifalar diliyorum
Umut kardeş seni de tebrik ediyorum , allah düşman başına bile vermesin böyle kazaları ....

bayağı geçmişte kalan haber :smiley:. arkadaşlarımızın sıkıntıları geçmişte kalmıştır inşallah

3'ü paçayı kurtardı düzeldiler fakat Onur abim belden aşağısı felç olarak yaşamını sürdürmeye çalışıyor. Tedavi için GATA'ya gidecek, haber bekliyoruz Ankara'dan. Yoğun bir tedavi süresinden sonra ayağa kalkacağını umuyoruz. Allah yardımcısı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin...

sword7' Alıntı:
3'ü paçayı kurtardı düzeldiler fakat Onur abim belden aşağısı felç olarak yaşamını sürdürmeye çalışıyor. Tedavi için GATA'ya gidecek, haber bekliyoruz Ankara'dan. Yoğun bir tedavi süresinden sonra ayağa kalkacağını umuyoruz. Allah yardımcısı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin...
onur beye saygılarımı sunuyorum. Allahtan şifa diliyorum.. Allahım arkadaşımıza şifa ve sabır ver...AMİN

sword7' Alıntı:
İyi dileklerini gönderen herkes için Allah razı olsun...
Umut bey büyük geçmiş olsun felç olan arkadaşımızda inşallah düzelir kendisine dua ediyorum sizin bu olaydan sonra bizde faciadan kılpayı kurtulduk yeni toparlanmaya başlayan grup dağıldı sayılır alkol içenler içmeyenler konusunu ben gündeme getirdim içenlerle yollarımızı ayırdık içenler çokmuş biz azınlıkta kaldık tekrar toplanalım dendi ama az araçla alkolsuz gezmek daha güzel bize vermiş olduğunuz ders için çok teşekkür ederim selamlar

çok geçmiş olsun umarım tedavi sonuç verir ve biran önce ayağa kalkar .

Hiç gereği yok alkolün gerçekten. Sadece kendilerine zarar verseler iyi, ama kendileri dışında onlarca insana haram ediyorlar herşeyi. Beterin beteri var, Allah iyi yazılar yazmış olsun hepimiz için... Ama kafayıda kullanmak şart tabiki...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

SON KONULAR

Geri