Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 198
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,749

Etiketler
Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

Herkese büyük geçmiş olsun, yaralı kardeşlerimize acil şifalar dilerim.

haber medyada dikkatimi çekmişti, şu anda farkettim konu başlığını. çok geçmiş olsun, soğukkanlı davranabilmeniz çok şeyi değiştirmiş diye düşünüyorum.

Tekrar geçmiş olsun.
Yaralı arkadaşların son durumları hakkında bilgisi olan varmı?

okcular' Alıntı:
Tekrar geçmiş olsun.
Yaralı arkadaşların son durumları hakkında bilgisi olan varmı?

2 Tanesi hafif yaralıydı, onların durumu çok iyi. Diğeri geçen gün ameliyat oldu dizkapağından, yürümesi biraz zaman alıcak ama iyileşecek. Ege üniversiesindeki abiminde ciğerlerinin ve böbrekleriniz düzelmesi beklenior. Halen yoğun bakımda. Bilinci yerinde, fakat belden aşağısı tutmuyor şuanda :( Yoğun bakımdan çıktıktan sonra belinden ameliyat olacak. İnşallah eski sağlığına kavuşur tekrar. Allah yardımcısı olsun....

Series'ci arkadaşlarımıza Allah acil şifalar versin....
Kısa zamanda tamamen iyileşirler inşallah...

Okurken tüylerim ürperdi inanın.
Herkese çok geçmiş olsun.
Hastanedeki arkadaşa da ayrıca şifalar diliyorum.

Allah şifa sağlık sabır versin inşallah. Büyük Otomobil kazası 1,5 yıl önce bende geçirmiştim kullandığım araç pert oldu 4 ay rapor almıştım 4 kaburga kalça 2 yerinden ve omurgamın biri kırılmıştı şimdi zaman zaman ağrılarda olsa çok şükür iyiyim . Dua sabır çok önemli tekrar acil şifalar diliyorum

büyük geçmiş olsun. Tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar inşallah. Diğer üzücü olaysa bu tür kazaların yaşanabileceği bölgelerde kurtarma ekiplerine ait araçların ne kadar donanımsız olduğunun bir kere daha görülmesi.

Tekrar geçmiş olsun :(

Tolga

Ferhat GÜL' Alıntı:
Allah şifa sağlık sabır versin inşallah. Büyük Otomobil kazası 1,5 yıl önce bende geçirmiştim kullandığım araç pert oldu 4 ay rapor almıştım 4 kaburga kalça 2 yerinden ve omurgamın biri kırılmıştı şimdi zaman zaman ağrılarda olsa çok şükür iyiyim . Dua sabır çok önemli tekrar acil şifalar diliyorum

Sizede geçmiş olsun, umarım Onur abimde eski sağlığına kavuşabilir. Herkese iyi dilekleri için tekrar tekrar teşekkürler...

çok geçmiş olsun arkdaslar çok üzüldüm yeni okuma şansım oldu.şahsım ve adana offroad grubu adına geçmiş olsun diklerimizi paylasıyor acil şifalar diliyoruz umarız en kısa zamanda kazada yaralanan arkdaslarımız saglıgına kavuşur..:(:(:(:(:(

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Biz Gaziantep de alkol yüzünden ekibi dağıttık. İçenler içmeyen diye ikiye ayrıldık. Birde rollcage çok önemli..

Rollcage gerçekten önemli, ama aracında hardtop olması şart. Brandalı olsaydı araç sonuçlar çok daha kötü olabilirdi. Alkol içilecekse evde içilmeli, şoför içmiyor nasılsa diyip alkol alınmamalı. Böylesi çok daha zor oluyor çünkü...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

SON KONULAR

Geri