Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 198
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,749
Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

Umut büyük geçmiş olsun ,herkese acil şifalar dilerim
sorun ne yolda, nede araçta, bence sorun, zaten zor olan, aşırı dikkat ve donanım gerektiren bir olayı, alkolle içinden çıkılamaz hale getiren,bizlerde .
tekrar herkese acil şıfalar .

Etiketler

büyük geçmiş olsun ....
allah esirgemiş o raçtan sağ çıkmak ne demk....

bence farklı açılardan bakmak gerek insan hayatı değerlidir bir anda bu değerin bir nefes kadar çabuk bişekilde içimizden ayrılacağını biliriz ama umursamayız....
bu umursamamazlık hayat akışı içinde dikkatsizliğe dönüşür bir zaman sonrada kendine güven olarak hayatımızın en büyük yöneticisi haline geliverir....
kendine aşırı güvenmenin risk almak demek olduğunu hepimiz biliyoruz...
peki bütün bunları bile bile bu riski almamızdaki sebep nedir????

benim kanaatim bu bir aşktır!!!
bir tutku misali vucudu saran çoğu yerde büyük zevkler ve mutluluklar veren çoğu yerde insanı rahtlatıp sitresini alan ama gözünü kör ettiği dakikada canına malolabilen bir tutkudur....
insanlar eğer bir yolda ölüyor yada hayatlarında birden bire çok olumsuz bir şekilde tamiri olanaksız yaralar almak pahasına bu işi yapıyorlarsa o insanların çok iyi düşünmesi gerek....
benim başıma birşey geldiğinde bunun sebebi aşırı güvenim alacak ....
ve benim başıma birşey gelirken o anadek mutlu tutkulu ve büyük bir zevkin son yudumlarını içiyor olacağım...
ve benim bvaşıma birşey gelip öldüğüm an kendi kendime sormam gerek bu dünyadan giderken mutlumu gideceğim....
bu tamamen kişisel açıdan bir yaklaşım ... eğer yanlızsanız ve tekbaşınıza iseniz bu soru tam sizin için....
ama eğer direksiyonda iseniz ve aracınızın içinde birileri variken kendinize duyduğunuz aşırı güven yüzünden birilerinin hayatı kararıyorsa ogüne kadar aşk olduğunuz herşeyin tadı...
içinizden zehir olarak yaşadığınızher gün boyunca damla damla akacaktır.......

burda bir yiğenimiz var kendisi hava harp okulunda uçuş eğitimleri felan hepsini başarıyla geçti ve en sonunda ne oldu dersiniz pilot olamadı....
sebebi duyduğum anda hayatta herşeyin başında ve sonunda bunun olduğunu farkettim...

kendine aşırı güven....

tabiki ilk başta tedbiri alacaksın taktir allah ın emri....

tekrardan çok büyük geçmiş olsun....

geçmiş olsun. yaralılara acil şifalar dilerim. neyse ki siz şoka girmemiş derhal harekete geçmişsiniz. Rahmetli Faruk abinin vefatından beri, daha kontağı açmadan emniyet kemerimi takıyorum.

çok geçmiş olsun.
gerçekten allah korumuş, aracın fotoğrafını görünce tüylerim diken diken oldu...

Allahtan acil şifalar diliyorum... çok üzüldüm... umarım en kısa zamanda sağlıklarına kavuşur yaralı arkadaşlar. hepinize çok geçmiş olsun...

Büyük geçmiş olsun Allah şifalar versin.
İyiki sizler varmışsınız, o dağ yolunu görmüş biri olarak tehlikenin boyutu gözümün önüne geldi, tekrar geçmiş olsun.

Geçmiş olsun fotoğraflara bakınca kazanın nekadar kötü olduğu gözüküyor allah sevdiklerine bağışlamış hepsini hepsine allah sağlık versin büyük geçmiş olsun

murat067' Alıntı:
büyük geçmiş olsun ....
allah esirgemiş o raçtan sağ çıkmak ne demk....

bence farklı açılardan bakmak gerek insan hayatı değerlidir bir anda bu değerin bir nefes kadar çabuk bişekilde içimizden ayrılacağını biliriz ama umursamayız....
bu umursamamazlık hayat akışı içinde dikkatsizliğe dönüşür bir zaman sonrada kendine güven olarak hayatımızın en büyük yöneticisi haline geliverir....
kendine aşırı güvenmenin risk almak demek olduğunu hepimiz biliyoruz...
peki bütün bunları bile bile bu riski almamızdaki sebep nedir????

benim kanaatim bu bir aşktır!!!
bir tutku misali vucudu saran çoğu yerde büyük zevkler ve mutluluklar veren çoğu yerde insanı rahtlatıp sitresini alan ama gözünü kör ettiği dakikada canına malolabilen bir tutkudur....
insanlar eğer bir yolda ölüyor yada hayatlarında birden bire çok olumsuz bir şekilde tamiri olanaksız yaralar almak pahasına bu işi yapıyorlarsa o insanların çok iyi düşünmesi gerek....
benim başıma birşey geldiğinde bunun sebebi aşırı güvenim alacak ....
ve benim başıma birşey gelirken o anadek mutlu tutkulu ve büyük bir zevkin son yudumlarını içiyor olacağım...
ve benim bvaşıma birşey gelip öldüğüm an kendi kendime sormam gerek bu dünyadan giderken mutlumu gideceğim....
bu tamamen kişisel açıdan bir yaklaşım ... eğer yanlızsanız ve tekbaşınıza iseniz bu soru tam sizin için....
ama eğer direksiyonda iseniz ve aracınızın içinde birileri variken kendinize duyduğunuz aşırı güven yüzünden birilerinin hayatı kararıyorsa ogüne kadar aşk olduğunuz herşeyin tadı...
içinizden zehir olarak yaşadığınızher gün boyunca damla damla akacaktır.......

burda bir yiğenimiz var kendisi hava harp okulunda uçuş eğitimleri felan hepsini başarıyla geçti ve en sonunda ne oldu dersiniz pilot olamadı....
sebebi duyduğum anda hayatta herşeyin başında ve sonunda bunun olduğunu farkettim...

kendine aşırı güven....

tabiki ilk başta tedbiri alacaksın taktir allah ın emri....

tekrardan çok büyük geçmiş olsun....

Umut Bey'e ve kazazedelere büyük geçmiş olsun. Umarım kalıcı hasar almadan iyileşirler.

Geçtiğimiz sene yaptığımız hobiyi en ekstrem şekilde yaşadım. Bir keresinde ölümden döndüm, bir keresinde kask, 4 noktalı kemer, roll-cage olmasına rağmen neredeyse kalıcı hasar alacak kadar ciddi yaralanıyordum.

Kendine güven ve getirdiği risk alma durumu çok dikkat edilmesi gereken bir şey gerçekten de.

Kaza yapan aracın aynısından 4 sene kullandım. Aracımız eski veya yeni fark etmez lütfen araçtaki koltuk sayısı kadar 3 noktalı emniyet kemeri olsun aracımızda...

Büyük geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.Bu gibi kazalardan ders alınmalı ve güvenlik önemleri bir daha gözden geçirmeliyiz.Allah hepimizi bu tip kazalarda korusunn.

Tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah düşmanımın başına vermesin böyle kötü bir olayı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

SON KONULAR

Geri