Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 198
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,188
Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

sword7' Alıntı:
Dağın, offroad'un vazgeçilmezi gibi gözüken alkolden uzak durun.

Allah yaralılara acil şifalar yakınlarına sabır versin, umuyorum bundan daha kötü haber almayız. Yararlıların sağlık ve sıhhatlerine kavuşma haberlerini umutla bekliyoruz. Yazıyı dikkatlice ve satır satır okudum. Kendimce epeyi zihinsel not aldım. Paylaştığınız için teşekkürler.

Etiketler

Umut kardeşim çok geçmiş olsun yaralılara acil şifalar dilerim evet off road ın vazgeçilmezi vinç olmalı çünki off road asfalt yolda olmaz dağ bayır tehlike güzellik ve adranalin iç içe işte bu yüzden offroad bizleri kendine çekiyor .şunuda unutmamak lazım dikkati ve soğuk kanlı olmayı yani senin gibi yoksa daha kötü sonuçlarda olabilirdi.

Umut kardeşim çok geçmiş olsun yaralılara acil şifalar dilerim evet off road ın vazgeçilmezi vinç olmalı çünki off road asfalt yolda olmaz dağ bayır tehlike güzellik ve adranalin iç içe işte bu yüzden offroad bizleri kendine çekiyor .şunuda unutmamak lazım dikkati ve soğuk kanlı olmayı yani senin gibi yoksa daha kötü sonuçlarda olabilirdi.

yazinizi okurken buz gibi oldum,cok uzucu ,aci verici bir durum,
onerileriniz de gercekten cok ama cok onemli ,insan yasamayinca anlamiyor ancak boyle basa gelince bazi seylerin degeri anlasiliyor
Allah tan acil sifa diliyorum,

Bu oalydan sonra çevremizdeki birçok kişi alkollü olarak dağda araç kullanmaya tövbe etti. Bunu aynı kişilere belki defalarca söyledim ve hatırlattım. Ben de alkol kullanıyorum fakat zamanında ve yerinde. Yüksek rakımda içtiğiniz alkol sizi etkilemiyor, ne kadar içtiğniizin farkında olmuyorsunuz. Rakım düştükçe ve kaloriferin sıcaklığı yüzünüze vurdukça maymuna dönüyorsunuz. Bu durumu birkere yaşadım ve çok şükür ki aracın direksyonundan uzaktım. Ve o gün bu gündür dağa gittiğimde en fazla 2 kadeh içer birkaç saat geçmeden de direksyona oturmam. O gün de aynı şeyi yaptım. İyi ki de yapmışım. Allah o anda sabır ve güç vermeseydi herşey çok daha farklı olurdu. Yine de çok acı bir tecrübe oldu...

Bu oalydan sonra çevremizdeki birçok kişi alkollü olarak dağda araç kullanmaya tövbe etti.

O tövbeler hep öyledir. Her gün gazetelerde ve televizyonda var zaten alkollü araç kullanma yüzünden olan kazalar. Değişmeyen tek şey ise "böyle şeyler başkalarının başına gelir" yaklaşımıdır.

olasiliksiz' Alıntı:
O tövbeler hep öyledir. Her gün gazetelerde ve televizyonda var zaten alkollü araç kullanma yüzünden olan kazalar. Değişmeyen tek şey ise "böyle şeyler başkalarının başına gelir" yaklaşımıdır.

İçip araç kullananla benim işim olmaz artık. Allah herekse akıl fikir vermiş. Kullanmasını bilene...

Büyük geçmiş olsun verilmiş sadakaları varmış arkadaşların . Bu kazadan herkez kendine ders çıkartmalı bence.

Selamlar
Erhan

Ne yazacağımı bilemiyorum çok üzüldüm arkadaşları tanımasamda aynı olaya gönül vermiş insanlarız geçenlerdede Antalya da Faruk KAYHAN isminde yılların tecrübeli offroad pilotonu dağ yolunda kaza sonucu kaybettik.Çok buruk bir durum kazada yaralanan arkadaşlara acil şifalar diliyorum.

Off ne kötü bir durum gerçektende neyseki hayatını kaybeden kimse yok çok geçmiş olsun. İllaki dağa gidildiğinde içmekmi gerekir, böyle kötü sonuçlarla karşılaşmamak için bir kampanya bile başlatılabilir. Hemde artk Off Roadın ayağa düşen değeri biraz da olsa belki yine yüceltilebilir ne dersiniz. Çevremdeki insanların off road dediğimde direk yaklaşımları alkolle bağdaştırılan nahoş sözler oluyur maalesef.

çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Dünden beri konunun başlığını görüyordum...
Tıklamaya korkuyordum....

Off......
Çok çok geçmiş olsun.....

Lütfen durumlarından haberdar edin bizleri...

Acil şifalar dediğimizi söyleyin arkadaşlarınıza....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler