Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 198
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,753

Etiketler

Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

Büyük geçmiş olsun. Allah cc sevdiklerinize bağışlamış.

Büyük geçmiş olsun arkadaşlara, en zor durumda bu olsa gerek, bizlerin küçük gruplarla arazide yapmış olduğumuz Off Road etkinliklerinde en ciddiye almamız gereken iş güvenliktir, gittiğimiz yerde yanımızda ambülans yok itfaiye yok profesyonel anlamda ilk yardım ekibi ve araçları yok yalnızız yani, halbuki düzenlenen Off Road oyunlarında olsun yarışlarda olsun her türlü tedbir alınıyor bundan dolayıda çok extrem durumlar harici üzücü bir olayla karşı karşıya gelinmiyor , en basiti kaç kişi araziye çıktığında emniyet kemerini takıyor, maalesef çok az kişi takıyordur. Buradan tekrar Allah rahmet eylesin demek istiyorum daha geçtiğimiz ay bir arkadaşımız bu yüzden hayatını kaybetti hepiniz biliyorsunuz veya etkinliklerde alkol almak, tafik canavarını tafik'ten alıp araziyede götürmüş olmuyormuyuz böylelikle, eğlenmek için gittiğimiz hafta sonu kabus olmuyormu.

Bence hepimiz biraz şapkamızı önümüze alıp düşünmeliyiz tekrar tekrar bu olaylara şahit olmamak için .

Tekrardan kazada yaralanan arkadaşlarımız acil şifalar diliyorum...

umut çok geçmiş olsun yaşadıklarını çok iyi anlıyorum 45 gün evvel aynısını yaşadım tek araç bendim ama biz arkadaşımız kurtaramamıştık vinç olmasa cenazesini bile alamazdık , ambulans olay yerine aynı sizde olduğu gibi gelemedi ambulansı bırak jandarma bile gelemedi ,sizde olduğu gibi her şeyi kendimiz yaptık çok çok geçmiş olsun yaralı arkadaşlarımıza allahtan acil şifalar dilerim

Geçmiş olsun. Yaralı arkadaşlara Allah'(c.c) tan acil şifalar dilerim.

Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede yaralılar sapa sağlam çıkarlar.
Bu tarz olaylar insanı çok etkiliyor...

Umut kardeşim çok büyük geçmiş olsun dileklerimi sunmak istiyorum, Allah acil şifalar verir inşaallah.

Bu arada Rabbim de senden razı olsun, yaptıkların gerçekten çok önemli, ya sen olmasaydın.

Tüm yararılara acil şifalar dilerim, sana da büyük geçmiş olsun.

Umut çok büyük geçmiş olsun. Allahtan acil şifalar diliyorum...

Herkese iyi dilekleri için çok teşekkürler. Yaşamadan, çekilen acıyı anlamak mümkün değil. Allah düşmanıma vermesin böyle bir acı tecrübeyi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR