EDİT' Alıntı:Sayın Doğan BONCÜ yakın bir zamanda çekme karavan almaya karar verdik.Yanlıız Türkiye de üretim yapan bütün karavanları inceledik.Karavanın dış kaplamasının fiberglass veya aleminyum olmaının karavanın kalitesine ne gibi getiri veya götürüsü vardır biz tam manasıyla anlayamadık bize yardımcı olarsınız gerçekten çok sevinirz saygılar...
EDİT' Alıntı:Doğan Bey açıklamalarınız için çok teşekkür ederim.Yakın zamanda firmaları yerinde ziyaret ederek hem karavanları göreceğiz hemde bizzat üreticilerden bilgi alacağız.Biz yerlfirmalardan Erba,Başoğlu ve Sally karavanları beğendik.Sizin bu konuda önerileriniz var mı? (Başoğlu firması fiberglass üretim yapıyor diğerleri aleminyum yapıyor.)
hakanboys' Alıntı:Merhaba Doğan Bey Değerli Paylaşımınız için minnettarım.
Yeni başlayacak ancak detaycı biri olarak hangi tip karavanı öneririsniz, neden...
Saly mi yoksa erbamı.....Yada 2. el bir çekme karavan alıp onu dizayn mı etmeliyim...baya kararsız kaldım
Bende tasarımcıyım, reklam sektöründe çalışmaktayım.... iç dizayn nasıl olmalı ...önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim....
Ferhat AYAS' Alıntı:Bizleri tecrübe vede bilgileriyle aydınlatan tüm üstadlarıma teşekkür ederim. ellerinize sağlık
Bu yıl Güney Karavandan 4mt karavan aldım. Kullanım konusunda bir problem yaşamıyordum, Lakin aracım artık bu konuda bana sıkıntı vermeye başladı, Hem karavan çekebilmek hemde tutkunu olduğum Amatör olta balıkçılık hobimden vazgeçemediğimden şu an aklımdaki araç suzuki Vitara 1,6 JLX modeli, 1600cc lpg li bir araç, benim her iki amacıma uygun olduğunu düşünüyorum. Lakin sizlerinde fikrinizi öğrenmek istiyorum.
Birde, aldığım karavanın ileri giderken frenleme esnasında römork topuzuna bağlanan mekanizmadaki yay sayesinde karavan frenleme yapmaktadır. Lakin; Yokuş yukarı durduğumda, karavanın herhangi bir frenleme sistemi devreye girmediğinden, aracımı geri çekmeye çalışmaktadır, ( alırken hiç hesaba katmamıştım ) Sizden ricağım. Bu esnada frenleme yapabilecek bir yöntem, proje veya önerebileceğiniz bir yer, link var ise sevinirim
Tekrara teşekkür ederim.
hakanboys' Alıntı:Merhaba Doğan Bey Değerli Paylaşımınız için minnettarım.
Yeni başlayacak ancak detaycı biri olarak hangi tip karavanı öneririsniz, neden...
Saly mi yoksa erbamı.....Yada 2. el bir çekme karavan alıp onu dizayn mı etmeliyim...baya kararsız kaldım
Bende tasarımcıyım, reklam sektöründe çalışmaktayım.... iç dizayn nasıl olmalı ...önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim....