Otobüs Karavanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 134,294
Ynt: Otobüs Karavanlar

bence böyle bir proje en az 4 kişilik olmalı. türkiye dışı turlar için maliyeti düşürür. destekliyorum ve başarılar diliyorum.

Etiketler

Bence o fiyatlara arastirarak cok donanimli alkovenli bir karavan alabilirsiniz. Ic hacim olarak otobus karavanlardan biraz kucuk olsalarda kullanim kolayligi, park kolayligi acisindan bence sizi daha memnun edecektir.

Arkadaslar
Bi arkadasim MAN otobüs'ü comforlu bi otobüs karavan yapmak icin 3-5 yildir ugrasiyor. Otobusun motor mekanik komple sifir toplandi ruhsati ozel amacli kamp araci olarak degisti kaportasi komple toplandi (Boyanmadı) ozel ciftcam dokturuldu. Akil hayal almaz ayrintilari yurtdisindan getirtildi (Tavandan kacis penceresi ve benzeri 10'larca ayrinti. Ama arac iskelet halde. Arkadasim ugrasamiyor su anda Gebze tarafinda yatiyor. Toplanmak uzere birakildigi cocuk da isi birakiyor ve arkadasim da hem yogunluk hem ekonomik sebeplerden bunalmis durumda 8-10 milyara verecek. eger otobus yapmak istiyorsaniz cok avantajli bi baslangic noktasi olabilir.

türkiyede neden böyle karavanlar yapılamıyor anlamış değilim hala nerdeyse amerikadaki bu karavanlara binmek için amerikaya yerleşeceğim :D
işte link Hemde 107.000 $ (bence bu karavana göre süper bir fiyat) zaten bir gğzel bir otobüs alıp bunları yapmaya kalksan 150.000 tl yi aşar

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/EXCURSION-350HP-17K-O-D-KITCHEN-FREE-EXT-WAR-DELIVERY-/170517643502?cmd=ViewItem&pt=RVs_Campers&hash=item27b3a4c0ee#ht_52156wt_1084

Bizim krizin teğet kaldığı gariban ülkemizde bunlar sanırm sadece hayal...

yapılmaz diye bişe yok yapılırda bakalım o parayı verebilecek cıkarmı :smiley:) yanılmıyosam abd nin nüfusu 320 milyondu :smiley:

Amerikada çeşit çok fiyatlarda bence iyi buda yaklaşık 100.000 tL ediyor :D

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/GULF-STREAM-SUN-VOYAGER-8361-3-SLD-7K-MILE-V10-/330452904853?cmd=ViewItem&pt=RVs_Campers&hash=item4cf0872b95#ht_69162wt_1084

Bence yuh kelimesi abartıyı ifadeye yetersiz kalıyor. ;D Koca otobüs yetmemiş adam kaçak balkon çıkmış.

Fikir çok güzel ama ben ce soru işareti bu işte performans/fiyat ne olur iyi düşünmek lazım.Araç sadece geniş asfallta faal olacak.Otobüs kullanıcılarından danışmak gerekir diye düşünüyorum.

Karavanin en guzeli kucuk ve islevsel olanidir. Ben bunu anladim. Sonunda yatip uyunuyor işte. İcinde yasanacak bir evse aranilan o baska. Tatil icin bu heyulalar beni bozuyor.

bu ATV taşıma işi bizim otobüsler için mümkün değil gibi,
ülkemizde kullanılan otobüslerin genelinin motoru arkada değil mi zaten?

Sevgili berbatov düşündüğüz karavan mükemmel bir fikir fikriniz ilgimi çekti, çünkü ben karavan imalatçısıyım bahsettiğiniz projeyi hayata geçirmenizi sağlayabilirim.dahada ileriye gidip fuarlara bile çıkarabiliriz.dilerim herşey gönlünüzce olur.

Bütçeniz uygun ise ben boş bir panelvan alıp kamp yerlerini ziyaret ederek yaklaşık 2000 km gezmenizi tavsiye ederim.Kamp alanlarının yolları, park, manevra ve kullanım koşullarını görüp; tekrar değerlendirmenizi öneririm.Fikir olarak çok güzel ama pratikte ne olur bilmiyorum.Amaç şehir şehir merkezi yerlerde konaklama ve uzun süreli kullanımsa gerçekten güzel bir fikir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR