Otobüs Karavanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 133,931

Etiketler
Ynt: Otobüs Karavanlar

Yurdum insanının parası olsa önce başını sokacak ev alır.Yerli motokaravana 100 bin lira verilemiyorken bu zaten hayal ötesi.Ayrıca o kadar kolay alınabilecek bir şey olsa avrupalılardada sık rastlanır.Ancak insanlar iyi şeylere layıktır deyip seyretmektede bir sakınca yok.

En ekonomik tipi[attachment=1]

GetAttachment.jpg

yaybek' Alıntı:
Sayın lonicera aramıza hoş geldiniz kısaca kendinizi tanıtabilirmisiniz yeni katılan karavansever arkadaşlar bizi mutlu eder,ne tür araçla ilgileniyorsunuz belki yardımımız olur.

Sayın yaybek, ben epeydir siteye üye oldum ama, mesaj yazmaktan çok okudum. Ben kendimi tanıtacak olursam Van da ikamet ediyorum, üniversitede öğretim üyesiyim. Karavancılık ilgimi çekiyor, sizin aracınız ve yine aynı guruba giren dağcıark idi galiba ismi, bir arkadaş vardı aracını satılığa çıkardı, o arac hoşuma gidiyor böyle bir arac sahibi olmayı isterim ama sorunları okudukça biraz kararsız kalıyorum. (Ruhsat sorunu, yakında B sınıfı ehliyeti olanlar kullanamayacakmış vs gibi dedikodular, Burası Türkiye sonradan bile vergi dilimini yükseltebilirler endişesi). Ducato/Boxer/ veya Jumper gurubunun 2007 de çıkan modeli varya (15 m3) olan, öyle bir arac galiba camper için en ideali. Bu dediğim aracı mutlaka biliyorsunuzdur. Onu camper olarak yapabilmek veya alabilmek için 2012 yılını beklemek gerekir galiba. Bir de benim için zorluklar Doğuda ve sınırda bir yerde olmamız. Sizinki gibi bir camper sahibi olsam batıdaki kamplara kadar tatil için gidip tekrar buraya dönmemiz sanki ekonomik olmaz gibi gözüküyor. Bunlar beni düşündürüyor. Sizlere imreniyorum bu sitedekilerin çoğu ne güzel birbirlerini tanıyor veya en azından tanıma imkanlarına sahipsiniz. Gerçekten seviyeli insanlar dolu, burada inanıınki hepsiylede yüzyüze tanışmak isterim. İnşallah belki bir gün, hem bir karavan sahibi olma hayalim, hemde sizlerle hemde yüzyüze tanışma düşüncem gerçekleşir diyorum. Herkese sevgi ve saygılar.

Sayın Lonicera sizin bahsettiğiniz 2007 model ve sonrası aracı bizde çokca inceledik ve camper için en ideal araç dediğiniz gibi 2012 ve sonrasını sabırsızlıkla bekliyoruz,o zaman bir tanede o modelden yaparız inşallah doğuda olmanız ve oraların malzeme ve kamp alanları konusunda eksik olmasını anlıyorum ama insanın içine bu sevda girdimi çıkmıyor mutlaka bir zaman geliyor ve bulaşıyorsunuz umarım arzu ettiğiniz karavana bir gün sahip olursunuz.
Foruma çokca katılımınızı bekliyoruz burada seviyeli bir arkadaşlık dostluk var.
Gerçi bizim magazin dünyamızdada seviyeli arkadaşlıklar var hergün bir başkasıyla nasıl oluyorsa bunun adı bizde başka türlü ama neyse konumuzla lakalı değil ama kafiye oldu aklıma geldi yazdım kalın sağlıcakla.

Sayın Lonicera, aramıza hoşgeldiniz :smiley:, umarım sizde hayalinize en kısa zamanda kavuşursunuz

Sayın Yusuf ve Levent Beyler

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Saygılarımla

B.Yıldırım

arkadaşlar karavan merakım yeni başladı ve sitenize de yeni üye oldum maddi durumum iyi sayılır büyük bir kamyonu yada otobüsü karavan şeklinde son derece mükemmel bir şekilde yaptırmayı düşünüyorum rahatıma biraz fazla düşkünüm otobüs karavan da bir evde olması gereken herşeyin eksiksiz olması nı istiyorum bu konu da bana önerilerinizi bekliyorum ayrıca benim bu karavan a yapacaklarım ve alacağım ruhsat için herhangi bir sorun var mı biliyo rmusunuz

E sınıfı ehliyetiniz varsa hiç bir engel yok...Ülkemiz sahilleri, sahil kasabaları, kampingleri, yaylaları ,marinaları, otobüs ve kamyon karavan için uygun deyil...

hocam aklıma başka fikir gelmiyor diğer türlü yapamam diye düşünüyorum otobüs veya kamyonu neden uygun görmüyorsunuz türkiye şartlarna koca kamp alanına sığmayacak bir şey değil sonuçta

ksecim%20(10).jpg

yapmayı planladığm karavan örneklerini paylaşmak istiyorum bunlar bana esin kaynağı olan eserler bu projmin artılarını ve eksilerini paylaşırsanız sevinirim

8.jpg

46fp.jpg

38_1.jpg

38_18.jpg

VXL16HD_10-560.jpg

Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış, resimlerdeki karavanlar 1.500.000 TL'den başlıyor..

yok ya o kadar zengin olduğumuz yok 50 ila 75 milyar arası idare edecek bir otobüs alacağım 25 ila 40 milyar arasında da dekore edeceğim maksimum 100 milyar işte voyagertürk.com sitesini inceledim otobüs karavan için dekorasyon yapıyorlar 10 000 dolara isterseniz siteyi inceleyin bir de şu linke bakarsanız sevinirim http://voyagerturk.com/baslik4.php belirttiğiniz düşünceler için sağolun

geçenlerde otobüs karavan hakkında fikir diye bir konu açtım ama site sakinlerinden pek bi tepki alamadım ama kararlıyım büyük bir otobüsü bir insanın bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dekore edeceğim araştırmalarım sonrasında bana fikir verecek yüzlerce resime ulaştım ve size çok yardımcı olacağını düşündüğüm bir siyeyi paylaşıyorrum sitenin ıtasca markalı bölümünde ilgi çekici mükemmel resimler ve videolar var incelemenizi tavsiye ederim ek olarak ta bir kaç resim paylaşacağım yorumlarınızı bekliyorum
site ingilizce ama inceledikçe çözersiniz o kadar karışık değil

http://www.winnebagoind.com/products/

21515445utv.jpg

215154450by.jpg

15239741ic4.jpg

coolbus010ng2.jpg

fjfgjfg.jpg

çok güzel karavanlar(evler)ama bizim ülkemiizde sanırım çook zengin olanların sahip olacakları şeyler,çook zenginde zaten genelde bilmem kaç yıldızlı mekanlarda konaklıyo,, ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri