kyenipazar
Kamp III
diğer konulardan-sayfalardan anlarsınız durumu , boşverin.
murat067' Alıntı:190km hızla giderken ben denedim 150mt ;D ;D ;D
baya zaman geçmesine rağmen ben bu bu yorumu çok beğendim...vw dediği gibi şartlarımız düzelene kadar en iyisi bu...!olguncandan' Alıntı:Valla sayın hagürel, tam da göründüğü gibi bir araç. Kendi kategorisi ve fiyatı için en uygunu. Kahraman doğru söyler; 150 200 km.lerde yere yapışan, konforlu mu konforlu, yani aradığınız her şeyin olduğu bir araç almak için herhalde 100'ün üzerine çıkmanız gerekli. Dolayısıyla 45-50 bin liraya alınabilecek, güzelce de binilebilecek bir araç. Dört dürtlük ve kusursuz olduğu zaten söylenemez.
Sorunları çözmenin yolu, 150 km. ile gitmemek. (Zaten ben gitmem de, sırf yüksek hızda denemek için yaklaşık 1-1.5 saat gittim ki, aracı bi tanıyalım.) Ama 100-110 km. hızda herhangi bir sorun yok. Yani benim yazdıklarımdan "binilemeyecek kadar kötü" sonucu çıkmamalı.
Isınamadıysan almadığın iyi olmuş. Sanayi eşrafına gelince; doğrusu onlara hele yeni çıkmış bir araç için çok da itibar etmem. Onlar bildikleri araç için kesin bir şey söyleyebilirler. Çünkü bu araçlar henüz sanayiye düşmmedi. Belki zaman geçtikçe sanayi Duster'dan geçilmez olur, o zaman haklılar derim. Bu kanatimi tes etmek için sanayi çevresinde birilerine geçen sene "ustam ben Freelander alacam, önerir misin?" diye sorduğumda "oooo, hemen al, Land Rover ne de olsa" demişlerdi.... Doğrusunuı, bu sitedeki landcıları okuyunca anlamıştım. O arkadaşlara teşekkür ediyorum beni Freelander almaktan kurtarmış oldular.
C3 almıştım; "alınır mı bu araba, boş, teknolojisi eski vs. vs." demişlerdi. Ben de "alınır ustam alınır" demiştim. Gerçekten de dolmuş parasına, -af buyurun- eşeğe biner gibi 8-10 ay bindim. Şehirler arası da, 1,5 bilet parasına gideceğim yere onunla gittim. Hiç de bir sorun olmadı.
aynen ben de öyle 5 kişi ve ful bagaj izmir otobanında 185 e kadar çıktım ve uzunca bir süre 160 180 aralıgında kullandım bazen tek elle bazen çift elle ama hiçbir sıkıtı yaşamadım özellikle bu ses alma sorunu nedir anlamış degilim.içeriye tabi ki bir miktar ses gelecek her arabada vardır bu sonuçta çalışan parçalar var ama kısık sesle rahatça müzik dinleyebiliyorum ve rahatsızlık yok.bu arada aracım daha 3800 km civarında ve 4x4.ha bu arada 2 çeker dusterle arasında izolasyon farkı vardır mutlaka çünkü sonuçta parası da ona göre yüksek.kahraman1520' Alıntı:Geçmişlerden kalan bir resim max 180 km hız da yaptım. 160 km hıza kadar gayet stabildi herhangi bir titreme veya sallama hissetmedim.[attachment=1]
JUNİOR' Alıntı:aynen ben de öyle 5 kişi ve ful bagaj izmir otobanında 185 e kadar çıktım ve uzunca bir süre 160 180 aralıgında kullandım bazen tek elle bazen çift elle ama hiçbir sıkıtı yaşamadım..........
her yönü ile eksiimişsezer57' Alıntı:arkadaşlar arazi aracı alırken iyi araştırın hatta hertürlü araç alırken araştırın güvenliğinizi düşünün bende duster e çok bakmıştım deneme sürüşlerimi dersiniz herşeyini inceledim ama heryönüyle eksi bir araç bir artısı var oda yakıtı, şuanda 99 honda crv aldım heryönüyle insanın isteklerine karşılık veriyor hız yaptığınızda hehangi bir titreme savrulma kesinlikle yok snuçta 1500 kg ve sonuçta bir JAPON saygılar
aynen :-XSERKANEFE' Alıntı:Sende öyle bir konuşmussun ki sen basmiyorsun diye kimse basmiyor demeli.. Isin icine coluk cocuk aile gibi kavramlari katip istismar ediyorsun boyle unsurlari. Herkez yerinde, zamaninda, kendisini ve karsindakilerini zarar veremeyecek bir durumda yani kisacasi tehlike uretmicek bir zaman diliminde basa basa pasalar gibi gider, size mi sorucak ?
sıkıntı yaşayıp şikayet edenler için söyledim yani araçta bir sıkıntı veya ayarsızlık babında.hız yapmamak zaten normal olandır.olguncandan' Alıntı:Allah korusun, bir sıkıntı yaşasaydın zaten "sıkıntı yaşamadığın" mesajını okuyamazdık.
Yavaş gitmek lazım.... Hız yapmamak lazım.
JUNİOR' Alıntı:her yönü ile eksiimiş