Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan softdevel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 533
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,348
Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Baylar, iddiada bulunmanın sınırı var mı? Yok... (Bu arada, ümitin videosunu niye hoş bir espri olarak okumuyorsunuz....)

Biri bana karşı "saçma" veya "imkansız gelen" bir iddiada bulununca, elimi kaldırıp Allah Allah diye hücum mu etmem gerek?

Tavır net ve kesin: "İspatla kardeşim...." ::smiley:

Etiketler

olguncandan' Alıntı:
Baylar, iddiada bulunmanın sınırı var mı? Yok... (Bu arada, ümitin videosunu niye hoş bir espri olarak okumuyorsunuz....)

Biri bana karşı "saçma" veya "imkansız gelen" bir iddiada bulununca, elimi kaldırıp Allah Allah diye hücum mu etmem gerek?

Tavır net ve kesin: "İspatla kardeşim...." ::smiley:

kayışdağı tartışmamızı noktalayan ilker bey duster dan ayrıldı bildiğimiz kadarıyla.onun dışında duster ını kırmayı göze alacak kullanıcı "şimdilik" olmadığından ispat henüz mümkün değil.kaner uslu bey üzerinde epey çalıştı duster ın.vinç taktı.yükseltti ama araziye sürmedi aracı.baharda şartlar daha yumuşadığında görürüz hanyayı konyayı eğer bir duster sahibi aracını sahaya sürerse

bu arada ben duster ın kabiliyetinden önce "paletli" biçerdöveri resimlerde görmekte ısrarcıyım.trakyayı epey dolaştım.çok az iç anadolu.mevsimi değildi herhalde hiç görmedim.bizim gördüklerimiz kuru hasat,zaten arazi uygun tekerlede gider potozlar.sulu ürün hasadı yapıyo herhalde bay faça.paletli biçerdöverini görmeyi çok isterim

murat bey ben size gereken efendiliği gösterdim zaten ama ders çalış falan bunlar konuyla alakalı değil kişiler hareketlere giriyor bir saldırı var ortada duruşumu bozmadım o dakikaya kadar yani. burda foruma rezil olmaktan vs vs herşeyden bahsettin bu şekilde kişisel bir karşılık vermedim yani ama git çalış dedimi olmuyor yani ben bu işin zaten içindeyim yaz kış çalışıyorum kendimi bildim bileli :smiley: . sonradan görme ziraatçi değilim okulda öğrenmedim bir çiftçi çocuguyum ve yaşadığım hayat tecrübesini okul olarak okudum bu forumda kitaptan duyma bilgilere yer yok kitaptada yaşadığım tecrübenin onda birini görmedim zaten. bugüne kadar at arabasınamı bindim eşek arabasınamı bilmem ama şu 10 senede 14farklı araca bindim 4 traktör değiştirdim 2 biçerdöver değiştirdim sahip oldum bundan emin ol. façamı bozulur maçamı bozulur hiç farketmez bozulmasını gerekeni bozarız ama öğrenmek isteyen beyine asla köstek olmayız. zpt miymiş mpt miymiş onuda görmüş oluruz 15ton kendi ağırlığı doluykende 8 tonda tane haznesi ağırlığı yaklaşık 23ton ağırlık. buyrunuz size direkt video uygulamalı olarak daha kalıcı olur
=Myzl1U8PI6s&feature=related

ben senin paletli biçerdöverini sordum .u tube da bende hastası olduğum reo görüntülerini bulabiliyorum.faça mevzuunu maça mevcutsa özelden konuşuruz.hamdolsun kimseye çizdirmedim.sanada çizdirmem.4x4 traktörlerin ve paletli biçerdöverin varmış ya.ataşmanlı ataşmansız bir kaç resim görelim.bakalım offroad master ını nerde yapmışsın.eyvallah üstad diyelim mümkünse tabii

tyt.fan' Alıntı:
ben senin paletli biçerdöverini sordum .u tube da bende hastası olduğum reo görüntülerini bulabiliyorum.faça mevzuunu maça mevcutsa özelden konuşuruz.hamdolsun kimseye çizdirmedim.sanada çizdirmem.4x4 traktörlerin ve paletli biçerdöverin varmış ya.ataşmanlı ataşmansız bir kaç resim görelim.bakalım offroad master ını nerde yapmışsın.eyvallah üstad diyelim mümkünse tabii
pek görüntü almayı seven bir insan değilim ama az sayıda çektiğim bir kaç fotoyu seninle paylaşabilirim sıkıntı yok.

http://img2.ressim.net/out.php/i5528358_04062010008-jpg

http://img2.ressim.net/out.php/i5528359_06062010039-jpg

http://img2.ressim.net/out.php/i5528360_06082010157-jpg

http://img2.ressim.net/out.php/i5528361_06082010159-jpg

http://img2.ressim.net/out.php/i5528362_06082010167-jpg

http://img2.ressim.net/out.php/i5528363_06082010169-jpg

http://img2.ressim.net/out.php/i5528364_26082010016-jpg

http://img2.ressim.net/out.php/i5528365_cepfoto-0088-jpg

http://img2.ressim.net/out.php/i5528367_fotograf-0063-jpg

http://img2.ressim.net/out.php/i5528370_fotograf-0070-jpg

dünyada biçerdövere ilk subwoofer koyanda benim ayrıca istersen onunda fotolarını paylaşabilirm vidyo ile beraber

ziraat mühendisi bulmuşken soralım ;D
meyve ağaçları senede kaç kere budanır? bordo bulamacı senede kaç defa hang aylarda
yapılır?
bilgi rica ediyorum :smiley:

Hımmmm, dustero arkadaşımız traktör ve biçerdöver resimlerini sunmuş. Böylece muratcesurun "paletli biçer hani" talebi de yerine gelmiş oldu. Haaa, kuşkunun sonu var mı? Yok. Deriz ki dustero'ya "ne malum senin olduğu...." Eh, o kadar kuşkucu olacaksak, foruma takılmayalım. Ama demiyoruz. arkadaşımız "işte..." diyora "tamam" demek gerek.

Şu faça maça işlerini bıraksak daha şık olacak. :D

Muratcesur, aslında yakın olsak seninle memnuniyetle "dusteri kırma" gezisine çıkardım... Fakat o kadar da emin olma, çıkar bir delikanlı o havaliden. Ama şimdi Duster kullanıcıları araçlarının keyfini çıkarıyorlar. Arazide çamurlara bulanacak zamanları yok. gezmekten yorulunca araziye de çıkarlar.... ;D

Biraz bekle, biyere kaybolma. ;D

Assasin' Alıntı:
Bu videonun gerçekliğine,tarafsızlığına kendiniz inanıyor musunuz ? :smiley: Duster'da kar lastiği var,pajeroda lastik yok.Pajero'nun kullandığı lastikleri Unimog'a taksanız o bile çıkamaz oradan.Pajero dediğimiz araç bırakın Duster'ı, Suzuki'ydi Daihatsu'ydu vs. vs. bu markalardan bile çok daha kabiliyetli bir modeldir.Kendi araçlarınızla mukayese etmeyin Pajero'yu. :smiley:
aynı fikirdeyim ::smiley:

yahu bu ne rezilliktir be utandım dusterim olduguna.ne seviyesiz yazışmalar bunlar bir okadar da gereksiz.aklınızı başınıza toplayın edeple yazışın.yok duster iyi yok pajero kötü yok şu yok bu o bunu döver o şunu sever nedir bu yahu.çocuklar gibi sataşıyorsunuz arkadaşlar.hiçbirimiz o markaların fabrikasının sahibi degiliz sadece alıp kullanıyoruz o kadar.konu bukadar basit yalın.şimdi sakın bu yazıyı yazdım diye bana bulaşmayın çünkü benim zerre kadar umurunda bile degil dustermiş pajeroyumuş subaruyumuş.ben alır aracı doğaya keyfe çıkarım gezerim.bu sitenin amacı da bunları yazışmak olmalı.lütfen bana itimat edin ve kötü yazılara devam etmeyin.saygılar :eek:

olgun beyin cevabı gibi soracak çok sorum var da.konu başlığı duster ve hızz malum.özellikle paletli biçerdöver le ilgili.junior u daha fazla utandırmayalım maazallah gider satar duster ı.konu basitmiş çözmüş "küçük" bey.çözümlememi bende içimde yapayım ilk duster ı arazide görünceye kadar

tyt.fan' Alıntı:
olgun beyin cevabı gibi soracak çok sorum var da.konu başlığı duster ve hızz malum.özellikle paletli biçerdöver le ilgili.junior u daha fazla utandırmayalım maazallah gider satar duster ı.konu basitmiş çözmüş "küçük" bey.çözümlememi bende içimde yapayım ilk duster ı arazide görünceye kadar
Hocam Duster'la kıyaslayıp Pajero, OK 144 lastikli Niva, MT lastikli Samuraı, AT lastikli Cherokee ve CJ'yi beğenmeyen
bir yandan da toros - broadway gibi araçları duster'la kıyaslayıp 4x4 duster'ın yaptığının %70 ini yapar diyebilen bir zihniyet için ne tür bir çözümleme yapılabilir ki?

Ortalık bir video yüzünden karışmış... O videoyu keyifle izledik, güldük ama o video bize hiç birşey kanıtlamaz . Bu videoya inanıp böyle bir kıyaslama yapmaya başlamak bile biraz saflık olur. Bir Duster sahibi olarak diyorum ki 2 aracın birbiri ile mukayese edilebileceğini düşünmek bile çooook ayıp olur. Pajero müthiş bir arazi aracıdır...

Arkadaşlar benim Pajerom falan yok yanlış anlaşılmasın.Ben Land Rover'dan vazgeçmem.Grubumuzda Pajero mevcut,dediğim gibi Halep oradaysa arşın burada.Bahar gibi zorlu bir parkur hazırlar test ederiz. :smiley:

Assasin' Alıntı:
Bu videonun gerçekliğine,tarafsızlığına kendiniz inanıyor musunuz ? :smiley: Duster'da kar lastiği var,pajeroda lastik yok.Pajero'nun kullandığı lastikleri Unimog'a taksanız o bile çıkamaz oradan.Pajero dediğimiz araç bırakın Duster'ı, Suzuki'ydi Daihatsu'ydu vs. vs. bu markalardan bile çok daha kabiliyetli bir modeldir.Kendi araçlarınızla mukayese etmeyin Pajero'yu. :smiley:
Videonun gerçekliğine ve tarafsızlığına inanıyorum tabi Deniz, lastiği iyi olan çıkıyor olay bu, lastiği kötü olan ve ağır olan çıkamıyor ;) Ortada birşeyler ispat etmeye çalışan da yok videoda gördüğüm kadarıyla. Ama Unimog, Suzuki, Daihatsu vs.. ne alaka onu anlayamadım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR