Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan softdevel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 533
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,310
Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

DuSTeRo' Alıntı:
sevgili assain pajoruyu dusterdan daha kabiliyetli yapan kısım nedir acaba bu biraz göreceli ve açılması gereken bir mevzu? sizdede nasıl göz varmış pajeroda kış lastiği olmadığını dakkada yazdınız. bende üstünde takılı gelen lastikle jeep cherokee de a/t lada niva ok 144 , suzuki samurai m/t kumho, subaru forester lassa snoways, cj5 ismini bilmediğim a/t lastikli araçlarla off road turuna çıktım hiçbirindende eksik kalmadım assvalt lastikleriyle şimdi ne olcak peki? budamı gerçek dışı :smiley: yapmayın Allah aşkına gidiyor işte araç kabullenin şu 5 sene içindede zaten öyle yada böyle kabul edeceksiniz 1300 kilo hafif bir aracın üstündeki güzel sistem ile nasıl gittiğini.
Lastik olsaydı çıkamamsı imkansızdı çünkü.Az ve öz konuşayım. :smiley: Pajero'yu dusterdan daha kabiliyetli yapan kısmı merak ediyorsanız bizim grubumuzu takip edin,modsuz bir Pajeromuz var grupta,aracınızla Pajero'nun girip çıktığı yerleri girip çıkabilirseniz 1 takım mt lastik benden size hediye.Ama yok orası kırıldı vs. anlamayız.

Etiketler

DuSTeRo' Alıntı:
ilahi assasin paylaştıgınız vidyoya bakın :D toyota'da gidiyor orda hatta lada bile gidiyor siz şimdi pajeroyu çok farklı bişeymi sandınız merak etmeyin toyota orada gezi araçları olarak kullanılıyor zaten :D
Toyota gider zaten,Toyota çünkü.Lada'da belki gider,Lada çünkü.Ama sen gidemezsin onların gittiği yerden.. :D

dustero kardeş.paris dakar nasıl bişi azcık araştır.ondan sonra saçmala.1 kere bile dakar kazanmak bir otomobil firmasının en büyük övüncüdür.pajero bunu 3 5 kezden fazla yaptı.ayrıca modifikasyonsuz sınıfta her yıl mutlaka podyumu vardır.pikes peak yarışındaki duster ın üzerinde duster yazısı dışında hiçnişeyi duster değil.ve o bir tımanış yarışıdır offroad değil.pejo yıllarca ari vatanenle kazanmıştır o yarışı.ama dakarıda kazanmıştır pejo 206.duster kır bayır gezmek için iyi bir araç olabilir ama değil pajero ile aşık atmak pajeronun 2 çeker geçtiği yerlerde anırır.saçmalarken biraz düşünüp yaz istersen.işin ucunda foruma madara olmak var.millet neresiyle güleceğini şaşırır.

Assasin' Alıntı:
Lastik olsaydı çıkamamsı imkansızdı çünkü.Az ve öz konuşayım. :smiley: Pajero'yu dusterdan daha kabiliyetli yapan kısmı merak ediyorsanız bizim grubumuzu takip edin,modsuz bir Pajeromuz var grupta,aracınızla Pajero'nun girip çıktığı yerleri girip çıkabilirseniz 1 takım mt lastik benden size hediye.Ama yok orası kırıldı vs. anlamayız.
merak etmeyin assasin bey duster öyle çat kırıldım bir araç siz tasalanmayın duster mures trophy yazıp biraz izleyin size fikir versin :D bu pajeroda neymiş be kardeşim lastik olsa dağları devircek bende öyle diyodum biliyomusuz lastik olsa dedim cherokeyi kenara sıpıtıcam vay be dedim ne lada dayanıyor ne mt lastikli samurai :D assasin bey çıkamazsa pajero siz ne vericeksiniz onu söyleyin bana :D ben brigstone 'un mT lastiğini cok begeniyorum ondan istiycem sizden ama 75 yanak var yükseltmek istiycek bende yükseltmek istemiyorum siz bir ciklet alın şekerli oda kafi

Assasin' Alıntı:
Toyota gider zaten,Toyota çünkü.Lada'da belki gider,Lada çünkü.Ama sen gidemezsin onların gittiği yerden.. :D
sayın assasin ben ladayi kendime rakip olarak görmüyorum kusura bakmayın onu siz kaale alın beni entere eden bir araç değil bıktım onu çekmekten tur boyu :D

tyt.fan' Alıntı:
dustero kardeş.paris dakar nasıl bişi azcık araştır.ondan sonra saçmala.1 kere bile dakar kazanmak bir otomobil firmasının en büyük övüncüdür.pajero bunu 3 5 kezden fazla yaptı.ayrıca modifikasyonsuz sınıfta her yıl mutlaka podyumu vardır.pikes peak yarışındaki duster ın üzerinde duster yazısı dışında hiçnişeyi duster değil.ve o bir tımanış yarışıdır offroad değil.pejo yıllarca ari vatanenle kazanmıştır o yarışı.ama dakarıda kazanmıştır pejo 206.duster kır bayır gezmek için iyi bir araç olabilir ama değil pajero ile aşık atmak pajeronun 2 çeker geçtiği yerlerde anırır.saçmalarken biraz düşünüp yaz istersen.işin ucunda foruma madara olmak var.millet neresiyle güleceğini şaşırır.
saçmaladığımız biyer yok tufan neyse onu söyler onu konusuruz. duster şurda 2 senelik bir araç pajero gibi geçmişi yok ve elinde şuan dakar ödülünü bulunduramaması çokmu tuhaf? bişeyleri söylerken örnek verirken siz düşünün asıl bişeyler bişeyler söylüyosunuz ama 2 aracın tarihi arasında dünya kadar fark var. pikes peak ta yarısan aracın üstünde dacia yazısı hariç benzer bişeyi olmaması normal çünkü dacia duster'ın satış aracınında hiçbiyerinde dacia ile alakası yok. allaha şükür madara olcak bi durum görmüyorum ama cıkalı 2 sene olmus bir araçlar tarihi yıllara dayanan bir aracı paris dakar rallisi başarısında kıyaslamak esas komik olan ve rezil oluncak bir durumdur. biraz dengeli konu açınız. burda vesvese yapmak yerine internetten duster andros trophy ve mures trophy yazmak zor bişey değil

DuSTeRo' Alıntı:
merak etmeyin assasin bey duster öyle çat kırıldım bir araç siz tasalanmayın duster mures trophy yazıp biraz izleyin size fikir versin :D bu pajeroda neymiş be kardeşim lastik olsa dağları devircek bende öyle diyodum biliyomusuz lastik olsa dedim cherokeyi kenara sıpıtıcam vay be dedim ne lada dayanıyor ne mt lastikli samurai :D assasin bey çıkamazsa pajero siz ne vericeksiniz onu söyleyin bana :D ben brigstone 'un mT lastiğini cok begeniyorum ondan istiycem sizden ama 75 yanak var yükseltmek istiycek bende yükseltmek istemiyorum siz bir ciklet alın şekerli oda kafi
Siz gelin,ben çıkarsanız istediğiniz Brigestone modelini alırım sıkıntı yok.Fabrikası burada zaten.Sözümüz senet.Ama çıkamazsanız acınız büyük olur,taklacı güvercin olursunuz aracınızla.5sn durakladığınız anda yol sizi eğim doğrultusunda aşağıya çeker.Haberiniz olsun,sonra yok bilmiyordum ben girmem vs. demeyin.Bizim pilotlarımız cesurdur,bir o kadar da kabiliyetlidir.Fazla söze gerek yok,Halep oradaysa arşın burada. Bekliyorum sizi.Pajero standart.Üstüne basa basa söylüyorum.

izmite geleceğim zaman haber verrim assasin bey

DuSTeRo' Alıntı:
sayın assasin ben ladayi kendime rakip olarak görmüyorum kusura bakmayın onu siz kaale alın beni entere eden bir araç değil bıktım onu çekmekten tur boyu :D
Ben de almıyorum zaten,sizin aracınızı almadığım gibi.İsmim profilimde de yazdığı gibi Deniz.Assasin değil. :smiley:

dustero sen biraz dersini çalış,duster 2 senelik araç ama altyapısı nissanın ve özellikle reno nun yıllardır kullandığı teknoloji diye ahkam kesiyosunuz işinize geldimi.paris dakarda 1 özel etap geçebileceğini sanmam en donanımlı duster ın.mini bmw milyonlarca avro luk yatırımla podyum değil yarış bitirme hedefli giriyo dakara.dakar offroad değil rally raid yarışı ayrıca.mitsubishi duster ın yapıp sürücü hatası filan dışında pajero nun yapamıyacağı bir şey olursa sanırım harakiri yapar yöneticileri tasarımcıları

Assasin' Alıntı:
Ben de almıyorum zaten,sizin aracınızı almadığım gibi.İsmim profilimde de yazdığı gibi Deniz.Assasin değil. :smiley:
olabilir görmedim :smiley: ben sizin aracınızı rakip olarak görüyorum ama deniz bey inşallah tez vakit pajeroda çıkar karşıma bakalım stock'a karşılık stock nasıl bir görüntü oluşacak :smiley:

tufan edebini bozma gitte biraz edep öğren. kendimi bildim bileli çiftçiyim 4 çeker traktörlerim ve paletli biçerdöverim var senin hayatın kadar çamura girip çıkmışlığım var. ben ders almam anca ders veririm klavye off road çularına. senin haftada bir yaptığın off road turunu ben arkamda 5 ton yüklü römork ile gübre atmaya giderken yapıyorum traktör ile. senin yaptığın off road'ın 20 mislisini biçerdöver ile çeltik biçerken yapıyorum rahat ol senden daha fazla arazi tanımışlığım var. ayrıcada bir ziraat mühendisiyim ders verceğin insanlara dikkat et façanı böyle bozmasınlar koca foruma rezil olma. duster'a dacia olarak kimse bakmıyo zaten kim dedi sana dacia nın ürünü diye bas bas bağırdı herkes çeker sistem nissan'a ait dikkat edin dacia deyip geçmeyn diye. sen pikes peak ta yarışan aracın aslında dacia olmadıgını nissan skyline motorlu bir araç oldugunu söylemeye çalısıyosun bende evet o araçta daciaya ait bişey yok diyorum satış aracındada dacia logosu hariç dacia ya ait bişey yok diyorum bunun nesi anlaşılmıycak bişey? yani şu aracın üstünde dacia değilde toyota yazsa yemin ediyorum yere göğe sığdıramazdınız şu aracı. tekrar eddiyorum edebinizi bozmayınız. emin olun düşündüğünüzden çok daha fazla tecrübeye sahibim toprak konusunda

DuSTeRo' Alıntı:
tufan edebini bozma gitte biraz edep öğren. kendimi bildim bileli çiftçiyim 4 çeker traktörlerim ve paletli biçerdöverim var senin hayatın kadar çamura girip çıkmışlığım var. ben ders almam anca ders veririm klavye off road çularına. senin haftada bir yaptığın off road turunu ben arkamda 5 ton yüklü römork ile gübre atmaya giderken yapıyorum traktör ile. senin yaptığın off road'ın 20 mislisini biçerdöver ile çeltik biçerken yapıyorum rahat ol senden daha fazla arazi tanımışlığım var. ayrıcada bir ziraat mühendisiyim ders verceğin insanlara dikkat et façanı böyle bozmasınlar koca foruma rezil olma. duster'a dacia olarak kimse bakmıyo zaten kim dedi sana dacia nın ürünü diye bas bas bağırdı herkes çeker sistem nissan'a ait dikkat edin dacia deyip geçmeyn diye. sen pikes peak ta yarışan aracın aslında dacia olmadıgını nissan skyline motorlu bir araç oldugunu söylemeye çalısıyosun bende evet o araçta daciaya ait bişey yok diyorum satış aracındada dacia logosu hariç dacia ya ait bişey yok diyorum bunun nesi anlaşılmıycak bişey? yani şu aracın üstünde dacia değilde toyota yazsa yemin ediyorum yere göğe sığdıramazdınız şu aracı. tekrar eddiyorum edebinizi bozmayınız. emin olun düşündüğünüzden çok daha fazla tecrübeye sahibim toprak konusunda
"faça" hayırdır?.mühendis olmuşsun duster sahibi olmuşsun ama efendi olamamışsın.derlerki önce hilim sonra ilim.diploma sendende cehaleti almış mihendiz bey.toprak tecruben fazla ama at arabasıyla yapmışsın kilometreleri duster sana zpt kariyer filan gibi geliyor.faça burda.varsa bozmaya "maça" .ama konu duster ve offroad.diğerini özelden konuşalım.adım tufan değil mihendiz bey.murat
paletli biçerdöverinde resmini reca edeyim.paletlisini hiç görmedim.cehaletimi mazur gör.sayende bilgi seviyem artsın bir zahmet

Herkes aracından memnunsa fazla söze gerek yok bence. Tartışmaya da gerek yok. Herkes sevmiş,almış aracını,güle güle kullansın.Her aracın kendine göre değişik özellikleri vardır. Tartışmaya gerek yok. Kimse yoğurdum ekşi demez...

Ağalar, şu tartışmanın dozunu, karşı tarafa söylenen lafların şiddet derecesini düşürsek derim. Lafları kurşun gibi göndermeden de karşıdakiyle tatışılabilir. ;D ;D ;D

Dustero bir iddiada bulundu, muratcesur ve assain (deniz) bey de karşı iddiada.

Şimdi geri kaldı bu iddianın gereğini yapma işi. Dilerseniz nerede ve nasıl yapılabilir, onu tartışın.

Bir kayışdağı efsanesi daha doğsun. (Ardından da güzel dostluklar.) :D

olguncandan' Alıntı:
Ağalar, şu tartışmanın dozunu, karşı tarafa söylenen lafların şiddet derecesini düşürsek derim. Lafları kurşun gibi göndermeden de karşıdakiyle tatışılabilir. ;D ;D ;D

Dustero bir iddiada bulundu, muratcesur ve assain (deniz) bey de karşı iddiada.

Şimdi geri kaldı bu iddianın gereğini yapma işi. Dilerseniz nerede ve nasıl yapılabilir, onu tartışın.

Bir kayışdağı efsanesi daha doğsun. (Ardından da güzel dostluklar.) :D
faça cı arkadaş alsın duster ını deniz beyin aracıyla ne kıyası yapıyorsa yapsın.topic duster otoban sürat .ümit bey herzamanki gaz verici hamlelerinden birini yapmış asfalt lastikli bir pajero nun kötü bir sürücüyle madara olduğu video yu koymuş.yeni duster sahibi zat-ı muhteremde atarabası traktör stajı bilgileriyle olur neden olmasın diyor.dersine çalış diyince; lisans eğitimi varmış ama lisan eğitimi tam değil,bunu hakaret sayıp edep dersi vermeye kalkıyor faça bozmadan bahsediyor.bende faça mı bozmak maça ister dedim.konu ile bu yazışmanın alakası yok.benim antiduster safında olmama rağmen duster ı takdir ettiğimide yazışmalarımızı takip eden bilir.fakat edep sınırları içinde tartışana fikir, edeptede saha dışına çıkana layık-ı zikir tavrım.kimse kusura bakmasın.takip edenlerden uslup için af dilerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri