Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan canerland Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 364
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,326
Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?

dron' Alıntı:
ingiltere deki land rover fabrikasının mühendisiyle görüştüm sadece su yalıtımı yaptıklarını başka hiç bir değişikliğinin olmadığını ve bunu fazla dillendirmemem gerektiğini söyledi

mesajları komple silelim o zaman ;D

ne sırlar biliyorum bi bilsen :smiley:

Etiketler

yok yok biz en iyisi konuyu değiştirelim... noldu Puma motor takma işi? ara kutuyu felan da ayarlamıştın?

edaghan' Alıntı:
yok yok biz en iyisi konuyu değiştirelim... noldu Puma motor takma işi? ara kutuyu felan da ayarlamıştın?

1 hafta önce alanyada idim sadece pumanın 130 ps lik sandık motorunu bekliyorum adamlar kesin getireceğiz diyorlar ama beklemem lazımmış bizde bekliyoruz

CIMG3021.jpg

CIMG3022.jpg

CIMG3024.jpg

tabi bu arada kaportada elden geçecek kaput 2007 defenderin kaputunu koyacağız ayrıca ön paneli dışarı çıkaracağız

yunus bager' Alıntı:
Ne sırlar biliyorsun söylede bizde bilelim ben meraklı biriyim öyle sabredemem :smiley:

özelden bana yazınca ben sanada yazarım hatta kopyala yapırtır yapar gönderirim ;D ;D ;D

hemen herkese duyurmasan olmaz sanki sır olarak yazmıştım sana ;D

yunus bager' Alıntı:
Ben biliyordum zate Reha bey ve Engin abinin tepki vereceğini ;) tamam tamam bende başka bişey demiyorum :-X bana 2,5 düz dizel yetiyorda artıyor
Demek oluyorki benim connect'tede 1.8cc puma var ;)

Selamlar,
ulke sartlarını ve "takmaya niyetlendigimiz" aracları gözönüne almak gerekir ve tabii "Puma ailesini de" bilmek.. yoksa tepki degil, lütfen yanlış anlaşılmasın, herkes fikrini paylaşabilmeli, yoksa nerde kalır bu "forumun" eğlencesi.. iyi akşamlar dilerim, reha

130' luk transit motoru aldım, Perşembe günü elimde olacak inşallah... Tüm işlemler bittikten sonra sorunsuz iş görmeye başlarsa motorun gelişinden, takılışına kadar tüm işlemleri fotoğraflayıp güzel bir konu açmayı düşünüyorum. Takmak isteyenlere fikir vermesi açısından, ayrıca masraf defteri tutmaya başladım bile. Bakalım günahımız ne kadar çıkacak ::smiley:

sword7' Alıntı:
130' luk transit motoru aldım, Perşembe günü elimde olacak inşallah... Tüm işlemler bittikten sonra sorunsuz iş görmeye başlarsa motorun gelişinden, takılışına kadar tüm işlemleri fotoğraflayıp güzel bir konu açmayı düşünüyorum. Takmak isteyenlere fikir vermesi açısından, ayrıca masraf defteri tutmaya başladım bile. Bakalım günahımız ne kadar çıkacak ::smiley:

Selamlar,
hayırlı , uğurlu olmasını dilerim. Dilerim gönlünüzce olur bu operasyon. Tabii, vereceğiniz bilgiler de pekçoğumuza ışık tutacaktır, şimdiden çok teşekkürler, reha

şimdiden hayırlısı olsun. masraf defteri konusu biraz rahatsızlık verici oluyor. özellikle eşinden ve sorgu sual yapan kişilerden uzak tutmanı tavsiye ederim.

reha' Alıntı:
Selamlar,
hayırlı , uğurlu olmasını dilerim. Dilerim gönlünüzce olur bu operasyon. Tabii, vereceğiniz bilgiler de pekçoğumuza ışık tutacaktır, şimdiden çok teşekkürler, reha

Teşekkür ederim Reha abi. Motoru Ankara'daki Mahmut ustadan aldık. Tek sorun motoru hiç görmemiş olmamız :smiley: Yakın bir tanıdığımız önerdi ustayı. Ustayla' da az kalsın akraba çıkacaktık. Bizim burada yazlığı varmış. Güvendik söylediklerine aldık motoru. Hayırlısı bakalım...

edaghan' Alıntı:
şimdiden hayırlısı olsun. masraf defteri konusu biraz rahatsızlık verici oluyor. özellikle eşinden ve sorgu sual yapan kişilerden uzak tutmanı tavsiye ederim.

Engin abi teşekkür ederim. Edremit sanayisinde kendi defenderına nissan motor takmış bir usta bulduk. Söylediği işçilik fiyatı da oldukça uygun. Eşim şimdilik yok o konuda rahatım :smiley: Motoru hayırlısıyla oturtursak yerine tüm fiyatları ve işçiliği buraya aktarmayı düşünüyorum. 4250 motor + 200 ambar.. deyip başlangıcı burada yapayım...

motoru uygun fiyata almışsın hayırlı uğurlu olsun ama bu motorların tork u yüksek şanzımanada 2000 tl ver rahat et bulmanda yardımcı olabilirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri